Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

ayrıca ferdiyi gönderdiğimize göre ferdinin bölgesine yeni transfer şart oldu bence alpaslan hakan ve volkanı sol bek olarak düşünürsek ort sahanın solunda oynayabilecek bir tek arda kaldı kewelin ileri üçlüde oynayacağını düşünüyorum dolayısıyla bu bölgeye transfer şart

leo franco,lucas neill, gökhan zan, volkan şen, babel hepsi ihtiyaç duyulan bölgelere yapılmış doğru transferler bence yönetimi tebrik etmek lazım

Daha da önemlisi şu anda kesin olan sadece Gökhan. Diğerleri sadece söylenti :D Hepsi olmuş bitmiş gibi bir hava yaratmışsın.

Bouchaib El Moubarki

EL_MOUBARKI_B_20080124_GH_R.jpg

Ramires yazılmış. Gerçekten potansiyeli olan ve bizim sisteme 'cuk' diye oturabilecek bir oyuncu.

Ayrıca Alexis Sanchez, Udinese'de oynuyor. 1988 doğumlu ve 4-3-3 için ileri 3lünün sağ ve solunda oynayabilecek yüksek potansiyelli. Gelirse sevinirim:)

Palmeiras'ta oynayan Marquinhos ayrıca 1989 doğumlu ama büyük ihtimal Avrupa kulüpleri peşindedir bile.

Ben buraya yaziyorum yonetim M.OWEN ve L.NEILL i getirecekler

ikisinin de bonservis bedeli yok

Merhaba renktaşlar, ben yeni üyeyim.

Hafta hareketli başladı, umarım ilerki günlerde daha çok heyecanlanırız. Şuan önemli olan isimlerden çok aradığımız oyuncu profilidir. Yönetim de Rijkaard'la birlikte bu profili belirleyip buna göre iş yapıyor. Kesinlikle artık yaşlanmış ve kariyeri tıkanmış "ünlü" oyuncular yerine genç ve potansiyeli yüksek oyuncuları tercih ederim ancak şuan ki mali durum gereği yönetim böyle bir riske giremiyor anladığım kadarıyla. Çünkü genç oyuncular hem daha masraflı olabilir hem de riskli. Bu yüzden öncelik bonservisi elinde olan ve büyük liglerde oynayan oyunculardadır. Leo Franco buna örnektir ve bugün GS TV'de açıklamışlar 1 Temmuz'da takıma katılacağını. Neill de bu doğrultuda listededir eminim.

Bana göre defans ve forvet konusu dışında Rijkaard'ın oyun sistemine uyacak orta saha (MC) sıkıntımız var. Hocamız koşan ve isabetli pas atabilen oyuncuları tercih eder o bölgeye. Barış hızlı ancak pas konusunda yeterli değil. Ayhan son dönemde çok iyi ancak yaşı nedeniyle tüm sezonu ona yükleyemeyiz. Kesinlikle o bölgeye oyuncu almalı yönetim. Bunu tabii Lincoln'ü göndererek yapmalı.

Biglia'yı çok istiyorum. Ancak yönetim basında hiç adı çıkmayan birini getirecek bana göre.

M.Owen gelsin bende Galatasaraylı değilim. Hatta çıkar bikini giyerim fotoda atarım. geçiniz owen ları.bitmiş adamlar bunlar

Owen mümkün değil, adam Newcastle'ın tüm sezonda oyuncularına ödediği paranın 1/10'unu alıyordu neredeyse. Owen imkansız, Neill plase.

Galatasaray için en iyi en faydalı olacak kimse onlar alınacaktır yönetime güvenin.

almanya liginden borussia mönşengladbah da oynayan MARCO MARIN müthiş biri arda dan daha iyi diyebilirim daha 22 yaşında benden de bi tavsiye

monacodan frederic nimani. yeni adebayor olarak adlandiriliyor. alinabilir. birde neven suboic.. çok iyi bir ransfer olur diye düşünüyorum... ya sanki bi ara slobodan rajkovic vardi noldu o...

Ramires yazılmış. Gerçekten potansiyeli olan ve bizim sisteme 'cuk' diye oturabilecek bir oyuncu.

Ayrıca Alexis Sanchez, Udinese'de oynuyor. 1988 doğumlu ve 4-3-3 için ileri 3lünün sağ ve solunda oynayabilecek yüksek poansiyelli. Gelirse sevinirim:)

Palmeiras'ta oynayan Marquinhos ayrıca 1989 doğumlu ama büyük ihtimal Avrupa kulüpleri peşindedir bile.

şu soylediklerin alinabilse bu takim iki sene içinde avrupayı sallamazsa bende ne olayim. ama şimdi burda birçoğu bu oyuncularin fmden alindiği dogrultusunda hiç okumaya bile tenezzul etmiyorlar... halbu ki gercekten çok potansiyelli oyuncular.

Geri
Üst Alt