Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

M'gladbach ta forma giyen bir futbolcu var.Ribery ayarında biri,ismi Marin (yanlış hatırlamıyosam) bu çocuk kimsenin aklına gelmiyormu? yoksa çokmu pahalı ? haberi olan varmı? bu çocuk alınsın emin olun dedikodusu yapılan oyuncuların bir çoğunu ikiye katlar.Süper bir yetenek ve yaşı çok genç.

M'gladbach ta forma giyen bir futbolcu var.Ribery ayarında biri,ismi Marin (yanlış hatırlamıyosam) bu çocuk kimsenin aklına gelmiyormu? yoksa çokmu pahalı ? haberi olan varmı? bu çocuk alınsın emin olun dedikodusu yapılan oyuncuların bir çoğunu ikiye katlar.Süper bir yetenek ve yaşı çok genç.

marko marin ...

gelecek vaad eden kaliteli bir oyuncu ama sanırım bundesliga'dan başka bir kulüple anlaşmıştı.

Yoo, kimseyle anlaşmadı.. 9 Milyon Euro değeri var, 20 yaşında, geçen yıl 4 gol 13 asist ile oynadı Gladbach gibi bir takımda.. Ama o yaşta adamı Türkiye'ye getirmek çok zor.. Anca hayal olur..

Yoo, kimseyle anlaşmadı.. 9 Milyon Euro değeri var, 20 yaşında, geçen yıl 4 gol 13 asist ile oynadı Gladbach gibi bir takımda.. Ama o yaşta adamı Türkiye'ye getirmek çok zor.. Anca hayal olur..

Bahsettiğin parayı verirlerse gelmesi niye hayal olsun ki,oynadığı takım GS den çok üstün bir takım değil.Şimdi alabilsek bir-iki sene sonra tavan yapar, satarak Ribery faciasını telafi etmiş oluruz bence.

hmm gitmemiş demek. geçen sezon bir maçını izlerken marko marin x takımıyla (hangi takım demişti gerçekten hatırlamıyorum :D ) anlaştı sezon sonu büyük ihtimal yolcu falan diyorlardı ordan aklımda kalmış. :D

gerçi kanal24 hoffenheim'lı andreas beck için de gelecek sezon onu galatasaray formasıyla göreceğiz demişti, ama ortada yok kimse :D

ayrıca eğer marin ayrılmaya karar verirse bundesliga'nın kalburüstü takımları mutlaka talip olacaktır, orada kalmayı tercih eder gibi geliyor.

Konuyu ben açtım, bari ben kapatayım.

Marin Werder Bremen'de!

Almanya U-21 Milli Takımı ve Borussia Moenchengladbach'ın 20 yaşındaki yıldızı Marko Marin 8.4 milyon Avro karşılığında Werder Bremenli oldu. 2008/09 Uefa Kupası finalisti Bremen'in genç oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

24 Haziran 2009 , 16:01

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Konuyu ben açtım, bari ben kapatayım.

Marin Werder Bremen'de!

Almanya U-21 Milli Takımı ve Borussia Moenchengladbach'ın 20 yaşındaki yıldızı Marko Marin 8.4 milyon Avro karşılığında Werder Bremenli oldu. 2008/09 Uefa Kupası finalisti Bremen'in genç oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

24 Haziran 2009 , 16:01

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Kendini dünyanın en iyi futbolcusu sanan Mesut Özil denilen şahsiyetli adam!!! bu çoçuktan futbolu öğrenir inşallah.

Werder Bremen 25 milyon € kazanmıştı Diego'dan. umarım bizim Barış'ı da alırlar 5 milyon € civarına. hadi be Thomas Schaaf, yap bir güzellik.

Transfermarkt'da kesinleşmiş bir transfer gözükmüyor Marin için..

Zaten çok da önemli değil, gündemimizde olmayan bir oyuncu..

abi bizim nakit yok ribery gibi bir bonusa ihtiyacımız var

Maraton'da birinin yazısını gördüm de aklıma geldi, yazacaktım buraya..

Jermaine Beckford

JERMAINE_BECKFORD_516_5963a.jpg

1.88 Boy

Mevkii : Forvet

Kulüp : Leeds United

Geçen sene 41 maçta 34 gol attı.. Ligde 27 gol attı..

Fiyat tahminen : 2-3 milyon euro..

Bu da videosu ; https://www.ktunnel.com/index.php/1...e285edffe60644867e7ce4e381e705a1f242058716740

Djibril Cisse PAnathinaikosta.Panathinaikos’un Cisse’nin bonservisi için Fransız kulübüne 8 milyon avro ödeyeceği, Cisse’ye ise yıllık 2.5 milyon avro vereceği öğrenildi.artik Gs ile anilmaz heralde...kaynak gazeteoku.com

Maraton'da birinin yazısını gördüm de aklıma geldi, yazacaktım buraya..

Jermaine Beckford

JERMAINE_BECKFORD_516_5963a.jpg

1.88 Boy

Mevkii : Forvet

Kulüp : Leeds United

Geçen sene 41 maçta 34 gol attı.. Ligde 27 gol attı..

Fiyat tahminen : 2-3 milyon euro..

Bu da videosu ; https://www.ktunnel.com/index.php/1...e285edffe60644867e7ce4e381e705a1f242058716740

Her zaman için forvetlerin İngiltere'den alınması gerektiğini savunmuşumdur. En azından İngiltere geçmişi olmasını.

Leeds alt liglerde fakat istatistik etkileyici. Ümit Karan'dan kötü olacağını sanmıyorum ama. Fena olmaz doğrusu bir İngiliz striker.

Her zaman için forvetlerin İngiltere'den alınması gerektiğini savunmuşumdur. En azından İngiltere geçmişi olmasını.

Leeds alt liglerde fakat istatistik etkileyici. Ümit Karan'dan kötü olacağını sanmıyorum ama. Fena olmaz doğrusu bir İngiliz striker.

alınabilir istatistikleri hakikaten parmak ısırtıcı :D

ya ben geçen sezon sivok-zapo ikilisini beğeniyordum. bjk yabancı oyuncu transfer edebilmek için önce elindekileri çıkarması lazım. özellikle sivok savunmadan top çıkaran stoper sıfatına uyuyor. eğer bjk bu oyuncuları yok pahasına elden çıkarmak zorunda kalırsa 2M gibi cüzi bir miktara alınabilir belki sivok. zapo'yu zaten bedava'ya gönderecekler bu gidişle.

Geri
Üst Alt