Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

ya ben geçen sezon sivok-zapo ikilisini beğeniyordum. bjk yabancı oyuncu transfer edebilmek için önce elindekileri çıkarması lazım. özellikle sivok savunmadan top çıkaran stoper sıfatına uyuyor. eğer bjk bu oyuncuları yok pahasına elden çıkarmak zorunda kalırsa 2M gibi cüzi bir miktara alınabilir belki sivok. zapo'yu zaten bedava'ya gönderecekler bu gidişle.

Zapo'nun neyini beğeniyorsun? böyle şaşkın defans görmedim.

Zapo'nun neyini beğeniyorsun? böyle şaşkın defans görmedim.

zapo değil daha çok sivok'u demek istedim. bjk'nin ikisini de gönderebileceği konuşuluyodu da o yüzden iksini de yazdım. ayrıca zapo sezon başında çok da kötü bir performans sergilemiyordu, sonra yabancı kontenjanına takıldı bjk'de. gökhan zan'dan çok daha iyidir bence, tek avantajı gökhan'ın türk olması. :D

zapo değil daha çok sivok'u demek istedim. bjk'nin ikisini de gönderebileceği konuşuluyodu da o yüzden iksini de yazdım. ayrıca zapo sezon başında çok da kötü bir performans sergilemiyordu, sonra yabancı kontenjanına takıldı bjk'de. gökhan zan'dan çok daha iyidir bence, tek avantajı gökhan'ın türk olması. :D

Zapo, Gökhan'dan iyi değil. ;)

Zapo, Gökhan'dan iyi değil. ;)

ben gökhan'ı hiç beğenmezdim, bana göre vasat bir stoper bile gökhan'dan iyidir. ama zapo tavsiyesi yine de biraz talihsiz oldu kabul ediyorum benim orada asıl dikkat çekmek istediğim sivok'tu. bence çok yönlü, top tekniği vasatın üstü bir stoper bize faydası olabilir.

denilson kaçmış. sorunlu ama mükemmel bir topçu isteyen tüm türk takımlarında süper oynar. ama lincolnvari maalesef.

Pennant takım arıyor

Gelecek planları yapan Liverpoollu yıldız, başka bir ülkede futbol hayatına devam etmeyi düşünüyor.

Bu yaz kontratı sonra eren Liverpool’un başarılı oyuncusu Jermaine Pennant, gelen teklifleri değerlendirmeye çalışıyor.

Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Portsmouth’ta kiralık olarak forma giyen oyuncu, hem kendi ülkesinden hem de başka ülke takımlarından teklifler aldığını belirtti.

Pennant’ın menajeri Sky Andrew, Sky Sports News’e yaptığı açıklamada, “Pennant, futbol kariyerine nerede devam edeceğini düşünüyor. Ya İngiltere’de kalacak ya da başka bir ülkede forma giyecek” diye konuştu.

Ocak ayındaki ara transfer döneminde, Real Madrid’in Pennant ile ilgilendiği dedikoduları çıkmıştı. Bu olayı doğrulayan menajer, “Real Madrid ile ocak ayında anlaşmaya varmıştık fakat sonra bu transfer gerçekleşmedi” dedi.

Fakat bu transfer döneminde çıtayı yükselten ve kadrosuna Kaka ile Cristiano Ronaldo’yu katan İspanyol ekibinin, Pennant ile ilgilenmesi pek olası gözükmüyor.

https://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2009/06/25/1346645/pennant-tak%C4%B1m-ar%C4%B1yor

Madem golcü arıyoruz neden A.B.D kaptanı L.Donovan'a teklif götürmedik hiç ?

Pennant takım arıyor

Gelecek planları yapan Liverpoollu yıldız, başka bir ülkede futbol hayatına devam etmeyi düşünüyor.

Bu yaz kontratı sonra eren Liverpool’un başarılı oyuncusu Jermaine Pennant, gelen teklifleri değerlendirmeye çalışıyor.

Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Portsmouth’ta kiralık olarak forma giyen oyuncu, hem kendi ülkesinden hem de başka ülke takımlarından teklifler aldığını belirtti.

Pennant’ın menajeri Sky Andrew, Sky Sports News’e yaptığı açıklamada, “Pennant, futbol kariyerine nerede devam edeceğini düşünüyor. Ya İngiltere’de kalacak ya da başka bir ülkede forma giyecek” diye konuştu.

Ocak ayındaki ara transfer döneminde, Real Madrid’in Pennant ile ilgilendiği dedikoduları çıkmıştı. Bu olayı doğrulayan menajer, “Real Madrid ile ocak ayında anlaşmaya varmıştık fakat sonra bu transfer gerçekleşmedi” dedi.

Fakat bu transfer döneminde çıtayı yükselten ve kadrosuna Kaka ile Cristiano Ronaldo’yu katan İspanyol ekibinin, Pennant ile ilgilenmesi pek olası gözükmüyor.

https://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2009/06/25/1346645/pennant-tak%C4%B1m-ar%C4%B1yor

Amanın.. Pennant süper olur tam bizlik.. Pek isteyeni de yok, alırız Baros -Kewell gibi yeniden doğar bizde.. Bonservisi de yokmuş, bütün kriterlere uyuyor.. Bence kampanya başlatıp kulübü mail yağmuruna tutalım, kaçırmasınlar bedavaya bu oyuncuyu..-----------------------------------

Birde şu Onyewu Fener'e giderse kötü olacak, zamanında parlamadan işi bitirmeliydik..

M.Bradley de dinamo gibi bizim Barış'ın aynısı.. İyi oyuncu ama bize daha çok maestro görevi yapacak, aratoplar atacak, Xavi gibi bir adam lazım..

Stoke, Martins'in peşinde

Stoke City, Newcastle United'ın Nijerayalı forveti Obafemi Martins için 6 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

The Daily Star'ın iddiasına göre, küme düşen Newcastle United'ın santrforu Obafemi Martins ile Stoke City ilgileniyor. Premier Lig ekibinin, Newcastle'a 24 yaşındaki oyuncu için 6 milyon avro önereceği tahmin ediliyor.

Siyah beyazlı ekibin de finansal durumunu toparlamak için, Martins'den kâr etmeyi seçme olasılığı yüksek.

24 kez Nijerya Milli Takımı formasını giymiş futbolcu için, Tottenham, Everton, Aston Villa, Beşiktaş ve Fiorentina gibi takımların da devreye girme ihtimalleri bulunuyor.

Martins, Newcastle formasıyla çıktığı 104 maçta 35 gol kaydetti.

Goal.com

6 milyon euro diyor. Çok iyi bir fiyat Martins için.

Boca, bu sezon yaşadığı çöküntüden sonra takımı dağıtmaya karar vermiş. Riquelme, Palacio, Battaglia gibi isimleri satacaklar büyük ihtimal. Bir fiyat sormakta yarar var. :D

şu güney afrika nın sol beki masilela harika oyuncu bence kesin almalıyız, ayağına çok hakim böylece hakan ı da stopere çekip oyunu geriden daha iyi kurabiliriz diye düşünüyorum

forvetleri var parker tek başına oynamasın rağmen ilerde çok çalışıyor spiker gelecek vadediyor falan diyodu yaşı genç galiba

bide amerika nın orta sahasında bradley var barış özbek in iyi top kullanan versiyonu resmen t.d nin oğlu olduğu için zan altında kalacağından falan heralde:D,bütün maç deli gibi koşuyo ben çok beğendim gelse çok yararlı olur

aslında sercan yıldırım tam bize göre. bıze gelırse 2 seneye varmaz avrupada arda kadar ünlü olur ve tecrübe sahibi olur. tabi bursa baskanı sözünden dönüp turkıyeye satarsa. kı lusifener en cok parayı verecegı muhtemeldir ama inşallah setcan fenere gidip özer gibi geleceğini tehlikeye atmaz.

saygılarımla

tamam da sercan için 10m euro dan falan bahsediyorlar bu kadar para edeceğini düşünmüyorum işin şeyi çıktı iyice geçen sene kaç gol attı neye göre bu kadar para istiyorlar anlamadım aslında yabancı hakkını serbest bıraksalar en iyisi türkiye de alınacak çok az oyuncu var zaten onlara da çok fahiş fiyatlar istiyolar

tamam da sercan için 10m euro dan falan bahsediyorlar bu kadar para edeceğini düşünmüyorum işin şeyi çıktı iyice geçen sene kaç gol attı neye göre bu kadar para istiyorlar anlamadım aslında yabancı hakkını serbest bıraksalar en iyisi türkiye de alınacak çok az oyuncu var zaten onlara da çok fahiş fiyatlar istiyolar

yabancı hakkını serbest bırakmayı bırak, 5'e indirmeyi düşünüyorlar. 3-4 sene sonra türk oyuncuları şimdikinden bile daha pahalı olabilirler.

geçen gün güney afrika maçını izledimde kesinlikle ordaki güney afrikalı futbolculardan biri alınmalı!:)

Sağ kanata Joaquin ilaç olurdu... :) Abartılı bir bonservisi olduğunu sanmıyorum Valencia da içinde bulunduğu kriz dolayısıyla satmayı düşünebilir.Ayrıca Emana da gündemden düştü gelir mi dersiniz :)

Diego Buonanotte : Bir de biz Porto gibi genc oyuncu alip pahaliya satmaya ne dersiniz? U23 turnuvasinda harikalar yaratti.. müthis olur gelirse.

Murat Ceylan : BU sene onu alalim, seneye Mehmet Topalin yerine oynar.

Ismail Köybasi, ama onu artik kacirdik :(

Uzun zamandır giremiyorum foruma . Valla özlemişim:)

Pennant süper olur gelirse .

Geri
Üst Alt