Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Türk futbol mantığındaki 10 numaraysa eğer onun da anlayışı vay halimize..

Bekleyip göreceğiz. Sanmıyorum Rijkaard'ı Barça zamanlarından beri takip ediyorum. 10 numara mantığı yoktur kendisinde. Takım oyunu vardır. Bol pas ile sonuca gitme taktiğini kullanır herzaman.

Bekleyip göreceğiz. Sanmıyorum Rijkaard'ı Barça zamanlarından beri takip ediyorum. 10 numara mantığı yoktur kendisinde. Takım oyunu vardır. Bol pas ile sonuca gitme taktiğini kullanır herzaman.

yok bende biliyorum mantığını adamın da sen herkes 10 numara dedin ya ondan şeettim..

koşmayan basmayan orta saha oyuncu istemem ben..istediği kadar no look pas atsın..

Mustafa Sarpdan ümitliyim aslında ben..

Jozy Altidore.Çok ciddiyim. :)

Altidore'u Oğuz Serdar Dany Szetela'yı önerirken ben önermiştim,o zaman çok tanınmıyordu ve ucuzdu.Artık konfederasyon kupasında da parlattı iyice kendini,min 10 m eurodan açılır bonservisi.

Altidore'u Oğuz Serdar Dany Szetela'yı önerirken ben önermiştim,o zaman çok tanınmıyordu ve ucuzdu.Artık konfederasyon kupasında da parlattı iyice kendini,min 10 m eurodan açılır bonservisi.

Bende Fm'den tanırım kendilerini.Canlı olarak ilk kez dün gece izledim. :D Villarreal'e dönmek istemiyorum tarzında bir açıklama yapmış,10 milyon € olacağını da sanmıyorum bonservisinin.Villarreal eldeki forvet bolluğundan kurtulmak için uygun fiyata yolluyor oyuncuları.Gündemde olduğunu falan da düşünmüyorum,açıkçası beklemiyorum bile.Öylesine söyledim işte. :)

Altidore zaten Baros tipi bir forvet,gerçi zaman zaman Baros'tan daha etkili dripling yapar ama şimdi pek ihtiyacımız yok gibi.Ha paramız olsa alır değerlendirir,ilerde daha yüksek bir fiyatla satarsın ama bunu yapamayacağımız için biraz zor.

Altidore zaten Baros tipi bir forvet,gerçi zaman zaman Baros'tan daha etkili dripling yapar ama şimdi pek ihtiyacımız yok gibi.Ha paramız olsa alır değerlendirir,ilerde daha yüksek bir fiyatla satarsın ama bunu yapamayacağımız için biraz zor.

Driplingi var + fiziğini acayip kullanıyor.Günümüz çağdaş santrafor normlarına uygun bir futbolcu.

üründülizm :D

Bende Fm'den tanırım kendilerini.Canlı olarak ilk kez dün gece izledim. :D Villarreal'e dönmek istemiyorum tarzında bir açıklama yapmış,10 milyon € olacağını da sanmıyorum bonservisinin.Villarreal eldeki forvet bolluğundan kurtulmak için uygun fiyata yolluyor oyuncuları.Gündemde olduğunu falan da düşünmüyorum,açıkçası beklemiyorum bile.Öylesine söyledim işte. :)

İstemek başka şey, almak başka. Szetela hikayesi bir girişimdi olmadı kısmet değilmiş. Yoksa keşke Donovan, Bocanegra, Altidore, E. Johnson gibi daha nufüzlu, kendini ispatlamış oyuncular gelsin ABD'den. Para ister. :(

Altidore sanırım Fifa tarafından gelecek vadedin ilk 10 isimde gösterilmişti :o alınması biraz zor.

Fatih Tekke dusunulebilir. Zenit kadro disi birakmis bugun ve kendisi Turkiye'ye donmek istiyor.

YA renktaşlar,Freddy Adu diye bir genç vardı ne oldu onun hali?İzlemiştim eskiden,çok kaliteliydi.Aslında alınabilir

Siz ne diyorsunuz?

Fatih Tekke

Fatih Tekke bilindigi gibi Zenit'te kadro dısı.

Birebir kendi agzından medayaya verdigi bir kac demec:

- Fenerbahce'ye gidersem abim beni kardeslikten red eder.

- Baros'u alana kadar Galatasaray'dan teklif bekledim.

Cogu Tranbzon'lu gibi bu adamda illaki Cimbom sempatisi var. Suan Zenit bonservissiz elinden cıkarmaya calısıyo. Cogu kisi zaten biliyor, kısa olmasına ragmen pozisyon sezisi iyi oldugundan hava toplarında etkili, her iki ayagınıda kullanıyo, son vuruslarda oldukca usta, golu koklayan tipte bir forvet ve Avrupa'da final tecrubesi var. Gerek 11'de gereksede kulubeden gelip macın kaderini degistirebilecek bir oyuncu. Es gecilmemeli.

340x.jpg

Geri
Üst Alt