Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

lugano serbest.

Ali Sami Yen in etrafinda 7 tur attirilip f5 formasini taslayip acilen Galatasary imiza imza atmasi gereken futbolcudur. :D

Keitanın geknesiyle Benjani transferi yattı üzüldüm biraz. Arca olabilir

keirrison de souza carneiro

2008 Coritiba 31 maç 21 gol

2009 Palmeiras 7 maç 5 gol

geçen sene bi arkadaş yırtınmıştı Keirrisonu alalım diye ve geçen sezon o kadar ünlü de değildi almak istesek alırdık.Geçen sene 21 golle gol kıralı olmuş. Palmerias a transfer olmuş. Bu sene barca ilgileniyormuş ve almış galiba

Askerdeydim yeni aklıma geldi bakayım dedim adam uçmuş. Oarkadaşı da kutlarım

K9 2,5 yildir Barca ve Valencia gibi takimlar tarafindan isteniyor.

Ayrica Barca'ya gidecek.

Barcelona'dan Valencia'ya kiralanacak, Villa transferinin bir parcasi.

Geçenlerde forumda Deco+R.Carvalho =14m€ diye bi başlık açılmıştı, dün gece yatağa girerken aklıma nerden geldiyse artık, keşke bu ikisi gelse dedim. biliyorum çok uçuk bi hayal ama gelebilseler gerçekten, uyum sorununu çabuk atlatıp, sakatlık sıkıntısı yaşamazsak bu sene ve özellikle gelecek sene ligin ve avrupanın tozununu attırırız. ama bonservis dışında bu oyuncuların alacakları para işi bozuyor gibime geliyor, yoksa Keita'ya 8m€ verilebilen bi ortamda bu oyuncular için bu bonservis bulunabilirdi.. :rolleyes:

Geçenlerde forumda Deco+R.Carvalho =14m€ diye bi başlık açılmıştı, dün gece yatağa girerken aklıma nerden geldiyse artık, keşke bu ikisi gelse dedim. biliyorum çok uçuk bi hayal ama gelebilseler gerçekten, uyum sorununu çabuk atlatıp, sakatlık sıkıntısı yaşamazsak bu sene ve özellikle gelecek sene ligin ve avrupanın tozununu attırırız. ama bonservis dışında bu oyuncuların alacakları para işi bozuyor gibime geliyor, yoksa Keita'ya 8m€ verilebilen bi ortamda bu oyuncular için bu bonservis bulunabilirdi.. :rolleyes:

Her ikisini İntere kaptırdık...

Geri
Üst Alt