Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Leonardo Ponzio, Ocak 29, 1982 Kulubu Real Zaragoza

Oyunun 2 yonunu de oynayabilen bir futbolcu ayrıca sag bek de oynayabiliyor, cok yonlu bir futbolcu uzaktan sutları etkili pas yuzdesi mukemmele yakın, zaragoza ya dondu bu sene zaragoza la liga ya cıktıgı icin ama mutlu olmayabilir cunku bildigimiz gibi zaragoza eski zaragoza diil kume dustuler gecen sene eski gunlernden uzaklar

Bize ilaç gibi gelir bu futbolcu, ayrıca arjantinli yani ispanyolca konusuyor teknik ekiple de iyi anlasır, leo franco gibi bi oyuncunun da madridden bize gelmesi onu da ikna edebilir yabancı kalmaz, ayrıca avrupada kendini gostermek de isteyebilir.

Fiyatı konusuna gelirsek transfermarkt da 2.200.000 euro yazı fakat bildigimiz gibi bu site fiyatları şişirio ayrıca bi guvenilirligi de pek yok sadece ornek vermek icin koydum butcemize gayet uygun bir futbolcu ayrıca basarıya da ac, yası da uygun yoneticilere sesleniyorum :016::016:

ugur,emre çolak, serkan çalık bu seneki transeferlerimiz

Mehmet Aurelio gelse iyi olur bence gelmezsede bence transfere çok gerek yok Emre Çolak'ı kazanalım yeter,birde sağ kanat Uğur Uçar'ın olsun o da olur

milandan bir adam gelicek defansa....bence:P

Barcelona da bir savunma bolluğu var aslında birini alabilsek süper olurdu, bir de orta sahaya John Obi Mikel i kiralayabilirsek veya Fulham dan ABD li Dempsey veya o tarz birini alabilirsek tam olur.

M.topal .Ayhan .Mustafa Sarp .M.güven Barış Özbek .Arda Turan. Kewell. Tobi. Emre Çolak,Aydın vs vs.

bize nicelik değil nitelik lazım.

Arda, Aydın ve Kewell'ı çıkart. Mehmet Topal, Mustafa Sarp ve Mehmet Güven orta 3'lüde arkadaki oyuncu için alternatif olur. geriye kalan Linderoth, Barış, Emre Çolak, Ayhan.

Linderoth - sakat

Barış - futbol oynamayı bilmiyor

Ayhan - yaşlı

Emre Çolak - çelimsiz ve genç

----------------------------------------

bana kalsa 3 tane orta saha transferi yaparım.

Ortaya alinacaksa illa,sag tarafa alinabilir. 4-3-3 diziliminde sag tarafa transferi destekledim ama olmasada olur. Ayhan oynayabilir sagda yada Arda saga gecer Alparslan solda oynar. Stoper daha önemli. Gökhan Zan, Servet ikisi birden olmaz. Emre Güngörede insan güvenemiyor yine sakatlanabilir.

M.güven Alpaslan, Aydın,kiraya verilsin yerine bir tane adam gibi adam alınsın buna razıyım .

Geri
Üst Alt