Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

bu stoper sevdası nedir anlamıyorum? zaten oldukça defansif bir sistemimiz var. 7-8 tane stoper oynayacak adam var. geçin bunları. 4 tane milli stoper var takımda. ayıptır.

orta sahaya 2 transfer yapsınlar, forvete de bir yedek alsınlar ve transferi kapatalım.

Stoper şart değil, zaten onu en son yazdım.. Olsa da olur, olmasa da..

Stoper oynayacak adam var diyorsunda kimler desem Topali Baltayi icinde sayacaksin. Belki Kewelli bile koyacaksin stoper olarak. Nede olsa stoperde oynayabiliyolar degilmi?

Semih Kaya uzun bir süre yok kadroya girip giyeremeyecegi mechul. Emre Güngör ne zaman sakatlanir belli olmaz. Servet, Emre Asik, Gökhan Zan üclüsünemi güveniyorsunda stoper istemiyorsun sen?

bir mevkide 2 alternatif yeterlidir bir takım için. Gökhan, Servet, Emre x 2, Semih, Murat. olmadı Hakan Balta ve Mehmet Topal. hatta Mustafa Sarp. stoper işte hepsi. 9 tane.

Oynasin bakalim Servet Gökhan Zan yanyana izleyelim.

Transfer ancak transfer sezonunun sonunda kimsenin almadığı elde kalmış işi bitmiş futbolculardan olur.Aklıma birkaç tane geldi içerden mesela Hüseyin Cimşir orta sahaya,song defansa ibrahim üzülmezde sola nasıl harika olur değil mi?Böyle transferler bekliyorum.

Transfer ancak transfer sezonunun sonunda kimsenin almadığı elde kalmış işi bitmiş futbolculardan olur.Aklıma birkaç tane geldi içerden mesela Hüseyin Cimşir orta sahaya,song defansa ibrahim üzülmezde sola nasıl harika olur değil mi?Böyle transferler bekliyorum.

hüseyin'i kaptılar bile geçmiş olsun :D

yok artık :) ibrahim üzülmezmi songu yok artık:)

arkadaşlar bu sene transfer olmayacak maalesef görunen köy klavuz istemez başkanımız bunu zaten açikladi para olmadıgı içinde yapamıyoruz yoksa kadroda gidenler olurdu ama gideceklerin yerine gelecekler yapamadıgımız için olmuyor servet gidemedigi için yapılamadi lincoln satilamadıgı için yapılamadi stad inşaatındaki sıkıntı maddi sıkıntı getirdi bunları başkanda belli etti hala cıkıpda 2 3 yabancı transfer diyorlar altyapıdan cıkardik cıkardik cıkaramadık bu senede pek bişey beklemeyelim belki yurtiçinden bir yerli gelir dicem yerli pyasasıda uctu gitti.

Ben bir transfer daha kesin yapilacagini düsünüyorum. 2. den emin degilim.

Bir transfer daha mutlaka olacaktır,bana kalırsa fovetin ortasına bir takviye gereekli,onun dışında bir ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum..

Nonda satilirsa alinsin forvet tabii ama satilmayacaksa forvete gerek yok.

Yok Numan Abi benim dediğim transfer Nonda'yla alakalı değil,ben Baros'u yedekleyecek değil,Baros'u yedek bırakacak bir forvet almamız gerektiğini düşünüyorum.

Nasil yani? Aldigimiz forvet iyi bir forvet olsun Barosta yedekmi kalsin diyorsun ben tam anlayamadim :)

saçma sapan düşünceler.

biz orta saha diyoruz, Baros'u yedek bırakmaktan bahsediyorlar başkaları.

Nasil yani? Aldigimiz forvet iyi bir forvet olsun Barosta yedekmi kalsin diyorsun ben tam anlayamadim :)

Evet öyle diyorum çünkü bana kalırsa bu sezon geçen sezonki Baros'u fazlasıyla özleyeceğiz,onun tarzına uygun paslar atan ve onu gol kralı yapan Lincoln olmayacak bu sene...:)

Geri
Üst Alt