Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Evet öyle diyorum çünkü bana kalırsa bu sezon geçen sezonki Baros'u fazlasıyla özleyeceğiz,onun tarzına uygun paslar atan ve onu gol kralı yapan Lincoln olmayacak bu sene...:)

Gecen senenin gol kralindan bahsediyoruz abim. Baros bu senede The King.

Hizli, akilli futbolcu. Saginda Keita solunda Kewell veya Arda ilede verimli olacaktir :)

Gecen senenin gol kralindan bahsediyoruz abim. Baros bu senede The King.

Hizli, akilli futbolcu. Saginda Keita solunda Kewell veya Arda ilede verimli olacaktir :)

Valla abicim umarım dediğin gibi olur ama malum Baros'un özellikle Beşiktaş maçında kaçırdıklarını,Ankara'da Hacettepe maçında kaçırdıklarını gördükten sonra böyle bir düşünceye kapıldım.:)

Bu arada herkesin birbirinin düşüncelerine saygı duyması gerektiğine inanıyorum,burda agresiflik yapıp başkalarının düşüncelerini aşağılamanın bir anlamı yok.

Valla ben Barosa güveniyorum. Bu senede gollerine devam edecektir :)

Valla ben Barosa güveniyorum. Bu senede gollerine devam edecektir :)

Umarım öyle olur abi.:)

Forvet dışındada sana katılıyorum,acilen bir stoper almamız gerekiyor.Servet-Gökhan ikilisi çok yavaş kalırlar,Emre Güngör'de her ne kadar çok sevsemde sakatlığı yüzünden çok güven vermiyor açıkçası.Hızlı ve kademe anlayışı iyi olan bir stoper almalıyız.

Evet stoper sart bana göre. Ortadan önemlisi stoper.

Ortadaki 3 lüyü düsündügümüzde bir sürü alternatif var bana göre, tabiiki katilip katilmamak sizin elinizde.

Ayhan--Topal--Arda

Emre--Topal--Arda

Arda--Topal--Alparslan

Aydin--Topal--Arda

Topalin yerine saglam bi Linderothu tercih ederim tabii. Arti Alparslanin Kewellin yerinede oyuna girebilecegini düsünoyrum. Bence ordada oynar Alparslan yani ileri üclünün solunda.

Yannick Kamanan'i alsak yedekligi de dert etmez 4-3-3'e de uyar cok para da istemez huzursuzluk da cikarmaz.Keske biz bulsaydik.

Nonda Kamanan'in anca arkasindan bakar.Cok suratli adam bir kere.Nonda'yi ben de cok seviyorum da bence Kamanan gelse daha fazla yarar saglar.Oyun zekasi tabi ki daha fazla bizimkinin ama bitiriciligi,surati bence daha iyi Kamanan'in.

Baros'a laf atanı Allah çarpar.Daha kimi istiyorsunuz Torres'imi yok Henry'imi:mad:

Nonda Kamanan'in anca arkasindan bakar.Cok suratli adam bir kere.Nonda'yi ben de cok seviyorum da bence Kamanan gelse daha fazla yarar saglar.Oyun zekasi tabi ki daha fazla bizimkinin ama bitiriciligi,surati bence daha iyi Kamanan'in.

yapmayın ya Nonda bir sezon kötü geçirdi diye Kamananı Nondaya tercih ediyorsunuz ayıp ya

Bence gelsin beraber takilsinlar sorun degil benim icin ayni tip oyuncu degiller zaten pek.Sen dedin Nonda diye yoksa bence gitmesin bir iki sene daha.

feyenoordun 18 yaşındaki orta saha oyuncusu wijnaldum çok yetenekli bir adam

Lincolnun yerine ortasdahaya Ali Karimi düşünülebilir hem ucuz hemde kalıteli

Maxi Moralez'i çok beğenmiştim Huracan-Velez maçında. Hatta Velez'in tek golünü atıp şampiyonluğu getirdi. Ofansif orta saha oynuyor. 22 yaşında.

Maxi Moralez'i çok beğenmiştim Huracan-Velez maçında. Hatta Velez'in tek golünü atıp şampiyonluğu getirdi. Ofansif orta saha oynuyor. 22 yaşında.

ama çok çelimsiz maxi moralez. türkiye'de oynatmazlar, uyum sağlayamaz.

onun yerine bir emre çolak var mesela bizde de. fiziğini geliştirse ilk 11 bile oynar bu takımda. :)

20 yaşında gittiği FC Moskova'dan 6 ayda 7 maç yapıp Arjantin'e geri dönmüştü zaten. Fiziği, tekniği ve pozisyonu Rusya'ya uymadı. Ama burada da tartışılan ve beğenilen Buanonotte'den pek bir farkı yok kanımca.

Emre'nin daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor. En az iki senesi daha var.

20 yaşında gittiği FC Moskova'dan 6 ayda 7 maç yapıp Arjantin'e geri dönmüştü zaten. Fiziği, tekniği ve pozisyonu Rusya'ya uymadı. Ama burada da tartışılan ve beğenilen Buanonotte'den pek bir farkı yok kanımca.

Emre'nin daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor. En az iki senesi daha var.

buanonette de aynı şekilde, böyle oyuncular türkiye'ye uyum sağlayamaz. türkiye'de oynatmazlar böyle oyuncuları, kasap dolu.

Kamanamın nondadan tek fazlası sürati,kesinlikle bitiricilği nonda kadar olamaz,nondanın bitiriciliği baroştan da iyi.

İşte yaşlılık sebebiyle koşamıyor koşamayıncada bitiricilik tek başına bir anlam ifade etmiyor.

Geri
Üst Alt