Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Kamanamın nondadan tek fazlası sürati,kesinlikle bitiricilği nonda kadar olamaz,nondanın bitiriciliği baroştan da iyi.

İşte yaşlılık sebebiyle koşamıyor koşamayıncada bitiricilik tek başına bir anlam ifade etmiyor.

Yaşlılık dediğin, herif parkinson falan değil herhalde, Nonda'nın sorunu ağırlığı. Koşamamasının sebebi bu. Traktör gibi. Sağdan sola dönene kadar mevsim geçiyor. Bitiriciliği ise Monaco döneminde çok iyiydi. Ancak yaşadığı sakatlıklar hem özgüvenini hem de oyununu çok değiştirmiş. Artık topa bile giremiyor.

bir stoper bide oyun kurucu almalari lazim bence oyun kurucu olarak keske deco gelse:D

*Veron yaşına rağmen lincoln un yerini tutabilir ve çok iş yapabilir*

Nondanın bitiriciligi Barosdan iyimi:D:D

İroni mi;)

Nonda'nın kale çizgisinden kaçırdıgı golleri hatırlıyorum...Bu kadar abartmayın şu nondayı..

juninho, nakamura, ze roberto, ... aslında alınabilecek bonservissiz çok adam vardı lincoln'ün mevkisine bize yararlı olacak.

"Tolga Aslan"

28 yaşında Sol Açık ve Forvet arkası oynuyor

Sol ayağını kullanıyor. Dripling ve Adam eksiltmede çok başarılı.

Bonservisi elinde, Hasta derecede GS li.

Maç başı cüret istiyor.

Türk Tekelom ve Etimesgut gibi dev kulüplerde oynadı.

maliyeti çok düşük olur. kendim gibi tanırım kesinlikle

Birader hepsi ölmek üzere bunların (36-31-35). :)

ze roberto istikrarından birşey kaybetmedi, senelerdir aynı istikrarla devam ediyor.

juninho sadece frikikleri ile bile iş yapardı türkiye'de.

nakamura ise celtic'i senelerdir şampiyon yapan adam.

zaten veron tavsiyesi üzerine yazdım ben de bunları, hepsinin kariyerlerinin son yılları. :)

ha bir de rosicky var şu an, wenger bırakır mı bilmem ama. :)

Gecen senenin gol kralindan bahsediyoruz abim. Baros bu senede The King.

Hizli, akilli futbolcu. Saginda Keita solunda Kewell veya Arda ilede verimli olacaktir :)

bende öyle düşünmüyor değilim aslında..ilk yarıda lincoln ile beraber oynadı 15 gol attı 2.yarı lincolnsüz oynadı 5 gol attı..düşündürücü bir durum..ah lincoln oynasan bi dert oynamasan bi dert.ama hiçbir futbolcu armamızın önüne geçemez..umarım baros u bu sene gecen senekı gibi iyi beslerler

Evet öyle diyorum çünkü bana kalırsa bu sezon geçen sezonki Baros'u fazlasıyla özleyeceğiz,onun tarzına uygun paslar atan ve onu gol kralı yapan Lincoln olmayacak bu sene...:)

bende öyle düşünmüyor değilim aslında..ilk yarıda lincoln ile beraber oynadı 15 gol attı 2.yarı lincolnsüz oynadı 5 gol attı..düşündürücü bir durum..ah lincoln oynasan bi dert oynamasan bi dert.ama hiçbir futbolcu armamızın önüne geçemez..umarım baros u bu sene gecen senekı gibi iyi beslerler

ze roberto istikrarından birşey kaybetmedi, senelerdir aynı istikrarla devam ediyor.

juninho sadece frikikleri ile bile iş yapardı türkiye'de.

nakamura ise celtic'i senelerdir şampiyon yapan adam.

zaten veron tavsiyesi üzerine yazdım ben de bunları, hepsinin kariyerlerinin son yılları. :)

ha bir de rosicky var şu an, wenger bırakır mı bilmem ama. :)

Aslında Nakamura alınabilirdi, haklısın. Nasılsa bonservisi olmayan oyuncuları alma gibi bir geleneğimiz var artık.

Rosicky iyi tercih olabilir, ama biliyorsun ağır sakatlık geçirdi. Son durumuna bakmak lazım.

Aslında Nakamura alınabilirdi, haklısın. Nasılsa bonservisi olmayan oyuncuları alma gibi bir geleneğimiz var artık.

Rosicky iyi tercih olabilir, ama biliyorsun ağır sakatlık geçirdi. Son durumuna bakmak lazım.

korkutan o sakatlığı zaten, ama olmasa da bize gelcek bi adam değil.

maddi durumumuz belli, rosicky'den iyisini bulamayız.

sakat da olsa, büyük kumar da olsa denenmye değer çünkü daha iyisini getirecek maddi durumumuz yok.

ama wenger bırakmak istemiyor diye okumuştum, bilmiyorum.

Kamanamın nondadan tek fazlası sürati,kesinlikle bitiricilği nonda kadar olamaz,nondanın bitiriciliği baroştan da iyi.

İşte yaşlılık sebebiyle koşamıyor koşamayıncada bitiricilik tek başına bir anlam ifade etmiyor.

bencede nonda çok kaliteli hatta barostan daha iyi golcü. nonda topu ayağına alınca heyecanlanıyorum...........

Herneyse, Rosicky 1.5 senedir maç yapmamış bir adam sonuçta. Aynı Linderoth ve Uğur gibi, hadi Uğur yeni yeni dakika almaya başladı. Şimdi nasıl güvenip de alırsın bu adamı? Maç kondisyonu kolay kazanılan birşey değil, adam 2010'a kadar hayalet gibi gezecek belki de sahada. Bu açıdan Linderoth'u çok merak ediyorum, kaç ay oldu ameliyat olalı, adam hala hazır değilim diyor. Elinde böyle adamlar varken bir Rosicky eksikti, futbol kulübü değil fizik tedavi merkezi mübarek.

Geri
Üst Alt