Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Herneyse, Rosicky 1.5 senedir maç yapmamış bir adam sonuçta. Aynı Linderoth ve Uğur gibi, hadi Uğur yeni yeni dakika almaya başladı. Şimdi nasıl güvenip de alırsın bu adamı? Maç kondisyonu kolay kazanılan birşey değil, adam 2010'a kadar hayalet gibi gezecek belki de sahada. Bu açıdan Linderoth'u çok merak ediyorum, kaç ay oldu ameliyat olalı, adam hala hazır değilim diyor. Elinde böyle adamlar varken bir Rosicky eksikti, futbol kulübü değil fizik tedavi merkezi mübarek.

neyse, wenger bırakmak istemiyor zaten.

ama maddi durumumuz düşünülürse gelebilecek en iyi isim rosicky'dir.

daha genç, sağlam oyuncular alınması tabii ki daha iyi olur ama öyle oyuncular alacak durumumuz yok maalesef.

rosicky büyük bir kumar olur, ama tutarsa şu anki orta sahamıza sınıf atlatacak bir oyuncu, üstelik bonservissiz.

neyse, wenger bırakmak istemiyor zaten.

ama maddi durumumuz düşünülürse gelebilecek en iyi isim rosicky'dir.

daha genç, sağlam oyuncular alınması tabii ki daha iyi olur ama öyle oyuncular alacak durumumuz yok maalesef.

rosicky büyük bir kumar olur, ama tutarsa şu anki orta sahamıza sınıf atlatacak bir oyuncu, üstelik bonservissiz.

Yeni sözleşme imzaladı diye hatırlıyorum renktaş.

2010'a kadar sözleşmesi var sanırım. Bu seneki performansına göre yeni kontrat önerirler. Eğer form tutamazsa sene sonu serbest kalır. Fabregas, Arshavin ve Nasri varen Rosicky'nin işinin zor olduğunu düşünüyorum.

2009'da bitiyordu kontratı, uzatmış olabilirler çünkü wenger bırakmak istemiyordu.

Rosicky devre arasında bir ingiliz kulübüne gider.

Önümüzdeki sezon son senesi Çağatay. Sözleşmesinin uzatılması için bu sene son şansı. Yoksa seneye serbest kalır.

transfermarkt'tan baktım 2010'de bitiyormuş haklısın.

bu adamın sözleşmesi bu yaz bitiyordu ya, ben mi yanlış hatırlıyorum?

ya da sözleşme falan mı imzaladılar ki 1 senelik?

umarım transfeer olur ama hiç tahmin etmiyorum basından beri yazıyorum parasızlık sıkıntı bu sene gecen seneki gibi olmıcak dedim bonservisi elinde oyuncular aldık babel miş oymus falan zor arkadaslar

Lucas Leiva..

Başka birini istersem namerdim:D

https://www.youtube.com/watch?v=elLGY1Z49_c

https://www.youtube.com/watch?v=xhb1LJdpizs

BSC Young Boys'da oynuyor.20 golle gol kralı oldu,ilk 11 olarak sanırım 8 maça falan çıkmış.21 yaşın da daha.Çok pahalı değildir ama biz hücum hattına bence adam almayız.Sadece bir paylaşiyim dedim

Bu adam dehşet birşey 21 yaşında üstelik,bizim iyi bir yedek forvete ihtiyacımız var bu adamı alırsak ve 2-3 maç girip gol atarsa kimse ondan formayı geri alamaz ve yüksek fiyatlara satabiliriz.

Neskees izlemişmidir acaba :rolleyes::rolleyes:

edit: tekrar izledimde bu adam kesinlikle degerlendirilmeli,nondayı yollayı yerine almalyız,acayip gelecek vaad ediyor.

bir şekilde yönetime duyurmak lazım.

Ağlamak istiyorum :( :

Rodrigo Palacio Genoa'ya

Arjantin'den bugün batan geminin malları etiketli transfer haberleri yağıyor. Radamel Falcao üç kuruş paraya Porto'ya gitti. Boca Juniors da Rodrigo Palacio'yu Genoa'ya veriyor. Son iki yılda Barcelona başta olmak üzere büyüklere adı geçiyordu. Genoa müthiş akıllı transferler yapıyor. Palacio için ödeyecekleri rakam komik. Sadece 5 milyon euro. Bir başka kulübe satılması halinde %20'sini Boca'ya vermek üzere anlaştılar. Ferrari'nin rakamlarını aklınıza getirin demek istemiyorum ama Palacio'nun Boca'da aldığı ve Genoa'nın şimdi anlaştığı rakamı görünce el insaf diyor insan. Palacio, Boca Juniors'da 1.1 milyon dolar alıyordu yıllık. Oyuncakçı başkan Enrico Fabrizio Preziosi sadece 1.3 milyon dolar ödeyecek Arjantinli forvete..

Aceto'dan

Dedim ben burada, Boca bu sene rezalet geçen sezon sonunda takımı dağıtıyor diye. Palacio kesinlikle 5 milyon Euro'dan daha değerli bir adam, ama "Kapatıyoruz" mantığıyla herifi 5 kuruşa bırakmışlar. İnanamıyorum. Bu tip adamları kaçırmamak lazım, daha nice böyle adamlar var. Biri de River'lı Falcao'ydu. O da 3.9 milyon euro'ya Porto'ya gitti. Komik gerçekten.

Genoa, Ferrari'yi Beşiktaş'a kakaladıktan sonra transfer öyle değil böyle yapılır demiş resmen. Porto Lisandro ve Lucho'dan aldığı parayı oraya buraya saçmak yerine mantıklı transferler yapıyor. Adamlar Avrupa'lı. Kafa çalışıyor.

palacio'ya üzüldüm gerçekten, bedava nerdeyse.

falcao kolombiyalı falcao mu?

eğer oysa ona daha da üzülürüm. gelecek vaad eden bir forvet, porto lopez'in yerini doldurmuşa benziyor.

Palacio 2 seneye kalmaz İspanya'nın yolunu tutar. Genoa'ya da verdiği paranın en az iki katını kazandırır.

Falcao da bildiğin Falcao. Porto'nun klasik transferlerinden biri daha. O da birkaç seneye 3-5 katı para kazandırır işte.

Ben biliyordum böyle olacağını...:(

Geri
Üst Alt