Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

porto yine mükemmel bir transfer yapmış, imrenmemek elde deil.

belki bizim falcao'ya ihtiyacımız yoktu ama bu piyasada 3.9M hiçbirşey. baros'la değişmeli oynarlardı.

al sana genç, gelecek vaad eden alternatif forvet. hatta formayı da alabilirdi bir şekilde. :)

porto yine mükemmel bir transfer yapmış, imrenmemek elde deil.

belki bizim falcao'ya ihtiyacımız yoktu ama bu piyasada 3.9M hiçbirşey. baros'la değişmeli oynarlardı.

al sana genç, gelecek vaad eden alternatif forvet. hatta formayı da alabilirdi bir şekilde. :)

5.5 değilmiymiş

Biri de River'lı Falcao'ydu. O da 3.9 milyon euro'ya Porto'ya gitti.

3.9 milyon euro ... komik gerçekten de, bu piyasada bedava sayılır.

ajax - porto - lyon ... bu üç takım transfer işinden anlıyor.

Bırakın Falcao'yu, 2 sene önce 18 milyon Dolar teklif eden Barcelona'ya vermedikleri adamı 5 milyon euro'ya satıyorlar, siz hala Falcao diyorsunuz!!!

İçim yanıyor be, böhüühü... :(

falcao ya da palacio ... ikisi de değerlerinin çok altında bir fiyata gitmişler.

sadece bu ikisi de değil, avrupa'da bir sürü böyle komik rakama transferler oluyor.

mesela udinese'nin sağ beki marco motta sadece 3.5m'a roma'ya transfer oldu ve bence serie A'daki en iyi beklerden biri.

ya da gelson fernandez sadce 2M'a st.ettiene yolunu tuttu.

Kişisel olarak çok beğeniyorum bu herifi de, o yüzden bu kadar abarttım.

Palacio ve Martin Palermo ikilisini izlemekten migdem bulanmıstı yıllardır bir degisiklik lazımdı Palermoda futbolu bırakır artık

Palacio ve Martin Palermo ikilisini izlemekten migdem bulanmıstı yıllardır bir degisiklik lazımdı Palermoda futbolu bırakır artık

İyi bir ikiliydi, o yüzden değiştirmeye gerek duymadılar. Palacio her sene arıza çıkarıp, bu sene ayrılıyorum, gibi açıklamalar yapmasına rağmen.

carlos-eduardo-514.jpg

Date of birth: 18.07.1987

Height: 1,71

Nationality: Brazil

Status: Licensed player

Foot: left

Club (Number): TSG 1899 Hoffenheim

Position: Midfield

Position details: Attacking Midfield, left

International caps: 3 Matches for Brasilien U20

Contract until: 30.06.2012

Market value: 8.900.000 £

10.000.000 €

Varya bu Cocugu Transfer etsek okadar mutlu olurdum ki...

Hoffenheim 2. ligdeyken tam olarak hatirlamiyorum 5-7 arasi milyon euroya transfer ettmis Carlos Eduardoyu. Hem geride muthis calisiyor, pres, top calma, kosma vs vs.

Hem ilerde cok ama cok etkili. Teknigi, sutlari, frikikleri cok iyi gercekten Carlos Eduardonin. Keske bizde hic degilse 40 yilda 1 böyle adamlar bulabilsek. Carrsuca aldik, oynatmadan gönderdik.

Bu transfer mantikli degil tabii, demek istedigim Brazilya da olsun baska bir ülkede olsun en fazla 5 milyona ama gercekten gelecek vaad eden, oyunu iki yönlü oynayan orta sahaya genc bir yabanci yetenek transfer edilsin istiyorum.

Carrusca diyeceksiniz belki ama Carruscayi takip edip getiren Sayin Sezgindi. Bu kez bu gelecek vaad eden genc futbolcuyu Rijkaard ve Neeskens sececek/secmeli. Rijkaard ve Neeskens bos adam getirmez diyorum ve böyle bir transfer bekliyorum.

(Sayin Polatin aciklamalari hatirlayiniz)

Harbiden şu portoya imrenmemek elde değil,şöyle adam gibi bir transfer komitesi kuramadık.

Kewell,gökhan zan gibi oyuncuları bedavaya almakla övünür hale geldik:confused::confused:(kewellı küçümsediğimden filan değil)

Genç adamlar bulup,4-5 katına satma işine girsek hem borç batağından kurtuluruz hem bütün gençlerin gözde kulübü biz oluruz.

soru:bu Hoffenheim ın oyuncuları ne oldu ya?devre arası herkes talipti şu çocuk gibi bi ii tanesini kapsaydık:(:(

bizim taraftarımız porto taraftarı kadar sabırlı değil

hergelen genç adamı 4-5 katına satamıyorlar elinde kalanlar sattıklarından çoook çook daha fazladır

falcao ya da palacio ... ikisi de değerlerinin çok altında bir fiyata gitmişler.

sadece bu ikisi de değil, avrupa'da bir sürü böyle komik rakama transferler oluyor.

mesela udinese'nin sağ beki marco motta sadece 3.5m'a roma'ya transfer oldu ve bence serie A'daki en iyi beklerden biri.

ya da gelson fernandez sadce 2M'a st.ettiene yolunu tuttu.

Kriz var ondan:D Bizim Keita yı da ekle 8.5 hiç birşey değil hele 16 ya aldıklarını düşünürsek

Kriz var ondan:D Bizim Keita yı da ekle 8.5 hiç birşey değil hele 16 ya aldıklarını düşünürsek

aksine, real madrid faktörüyle piyasa tavan yaptı.

kimse transfer yapamıyor avrupa'da şu an yukselmiş fiyatlar yüzünden.

xabi alonso geçen sene 15-20M konuşulurken şimdi 50M istiyor liverpool.

yani krizin etkisinden söz edemeyiz.

keita olayı ise daha farklı. 2 sene önce gelmiş, beklenileni vermemiş bir oyunu lyon'da.

kaçan şampiyonluktan sonra yeni yapılanmaya girdiler, gençleşiyorlar, yenileniyorlar ve keita'yı artık en az zararla elden çıkarmak istediler.

psgden Jérémy Clément iyi olur cok iyi oyuncu istikrarli bu sezon toplanda 52 mac oynamis

renkdaslar belkı hatırlarsınız "Radamel Falcao" adında bı gencten bahsetmıstım.mutlaka ızlenmesı gerektıgını soylemıstım.cok yakın zamanda kolombiya tarıhının en ıyı futbolcusu olarak gosterılcek demıstım.şayet sanırım deıgım dogru cıkacak..cunku son 10 yılda transferden en cok para kazanan kulup olan PORTO bu oyuncuyu kaptı.hemde sadece 3.9 mılyon avroya..bakın soluyorum bu cocuk en fazla 3-4 sene sonra en az 20 mılyon avroya transfer olmassa ben futboldan anlamıyorum.bu kadarda buyuk konusuyorum..lutfen bu sene porto yu takıb edın..vıdeolarını youtubuda ızleyebılırsınız bu futbolcunun..nerdemı oynuyor rıverplate de..ınanılmaz bir sıcrama yetenegı var..biz neden boyle genc yetenekler kesfedemıyorz ya yası henuz 22.ben bu sene 4 gözle takıp edecegım bu adamı.içim her seferınde cız edecek ama nabalım :(

renkdaslar belkı hatırlarsınız "Radamel Falcao" adında bı gencten bahsetmıstım.mutlaka ızlenmesı gerektıgını soylemıstım.cok yakın zamanda kolombiya tarıhının en ıyı futbolcusu olarak gosterılcek demıstım.şayet sanırım deıgım dogru cıkacak..cunku son 10 yılda transferden en cok para kazanan kulup olan PORTO bu oyuncuyu kaptı.hemde sadece 3.9 mılyon avroya..bakın soluyorum bu cocuk en fazla 3-4 sene sonra en az 20 mılyon avroya transfer olmassa ben futboldan anlamıyorum.bu kadarda buyuk konusuyorum..lutfen bu sene porto yu takıb edın..vıdeolarını youtubuda ızleyebılırsınız bu futbolcunun..nerdemı oynuyor rıverplate de..ınanılmaz bir sıcrama yetenegı var..biz neden boyle genc yetenekler kesfedemıyorz ya yası henuz 22.ben bu sene 4 gözle takıp edecegım bu adamı.içim her seferınde cız edecek ama nabalım :(

Vallaha eğer bir Lyon bir Porto olmak istiyorsak,bir sistem yaratıp istikrarı sağlamalıyız.Kalli geldi kaos futbolu oynattı,sonra Skibbe akıl futboluna döndürdü,bülent hoca tekrar kaos futboluna döndü.Şimdide Rıjkaard'la akıl futbolu oynayacağız.Şu sistemi seçip,istikrar sağlarsak oyuncu satabiliriz.Tabi iyi bir scout ekibi ve altyapıya yatırım da lazım.

Kesinlikle iyi bir scout ekibi kurmalıyız,kuracagımız ekip ilk önce oyuncuyu kendisi izleyecek oyuncuların manegerleri ile yüz göz olmuyacak,başkandan ve haldun üstünelden başka kimse bu ekipte kimlerin yer aldığını bilmeyecek..

Oyuncuyu yaşam tarzı,istatistikleri,fiziki özelikleri,sağlık sorunları,kültürü ile degerlendirip takıma kazandırmaya çalışacaklar.

eğer bir lyon, porto olmak istiyorsak oyuncu satmaktan da çekinmememiz lazım.

servet'in satılmasına bile onca tepki geldi, taraftarın böyle bir politikaya hazır olduğunu düşünmüyorum.

eğer biz transferden 40-50M gelir elde etmiş olsaydık bunun 30-40M'ını yine transfere yatırırdık.

oysa ki porto'nun yaptığı trasnsferlere bakıyoruz, hiç bonservisi yüksek adam aldıklarını görmedin.

yani gerçekten örnek ve farklı bir trasfer politikası izliyorl. ama bu manu, barça, liverpool, chelsea gibi büyük kulüplerin yapabilecekleri bir politika değil.

ne kadar imrensem de yine de bu politikanın bize uygun olup olmadığı tartışılır.

eğer bir lyon, porto olmak istiyorsak oyuncu satmaktan da çekinmememiz lazım.

servet'in satılmasına bile onca tepki geldi, taraftarın böyle bir politikaya hazır olduğunu düşünmüyorum.

eğer biz transferden 40-50M gelir elde etmiş olsaydık bunun 30-40M'ını yine transfere yatırırdık.

oysa ki porto'nun yaptığı trasnsferlere bakıyoruz, hiç bonservisi yüksek adam aldıklarını görmedin.

yani gerçekten örnek ve farklı bir trasfer politikası izliyorl. ama bu manu, barça, liverpool, chelsea gibi büyük kulüplerin yapabilecekleri bir politika değil.

ne kadar imrensem de yine de bu politikanın bize uygun olup olmadığı tartışılır.

Aynen katılıyorum.

Geri
Üst Alt