Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Biglia ve coloccini diyorum...

leo franco

uğur coloccini servet hakan

biglia m.topal arda

keita baros kewel

İnsanlardaki bu biglia takıntısını anlayamıyorum. Kimdir Biglia? Bu kadar iyi topçuysa neden hala Anderlecht'te? Dünyada başka topçu kalmadı sanki, Biglia da Biglia. Arjantin'de Biglia'dan 10 kat yetenekli genç adamlar var.

Yazının üstünde ne yazıyor arkadaşlar.

Beni sinirlendirmeyin.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ KADROSU yazıyor dimi!!!

Allahallah ya. Madem dalga geçeceksiniz, adam akıllı okuyun mesajımı!

Batuhan Karadeniz,biraz sorunlu ama Mustafa DEnizli bir türlü ısınamadı adama...

lincoln gitti artik mecbur duran toplara usta bi isim alinmasi lazim yoksa duran toplardan hic gol atamicaz bu sene

Bence yedeğe forvet kiralasak..Aklıma ilk iş olarak başarıya aç ve kendisini kanıtlamaya ihtiyacı olan Arsenal'in genç Meksikalı'sı Carlos Vela geliyor da..Düşündükçe keşke dediğim 1 adam ve bence çok iyi potansiyeli var ah keşke kiralasak en azından...

Mahir Sağlık (wolfsburg) 26 yaşında forvet türk statüsünde geçen sene fazla forma şansı bulamadı ama kumaşı iyi cüzzi bir rakama alınırsa çok faydalı bir alternatif olur diye düşünüyorum...

Michaël Chrétien

Issiar Dia

İkisi de Nancy'den.

Bence yedeğe forvet kiralasak..Aklıma ilk iş olarak başarıya aç ve kendisini kanıtlamaya ihtiyacı olan Arsenal'in genç Meksikalı'sı Carlos Vela geliyor da..Düşündükçe keşke dediğim 1 adam ve bence çok iyi potansiyeli var ah keşke kiralasak en azından...

Barca dan Keirrison u kiralayabilirsek süper olur

Geri
Üst Alt