Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

adamlar en az 40 milyon euro isterler :D

Bu 4 isimi alsak muhteşem bir kadromuz olur gerçekten!

1-coloccini (sağbek ve stoper)

2-sezer öztürk (kanatlar ve oyun kurucu)

3-ufuk ceylan (kaleye çok iyi bir alternatif olur)

4-mahir sağlık (forvet wolsburg'da fazla forma şansı bulamadı cüzzi bir rakama alınırsa baros'a çok iyi bir alternatif olur)

arkadaslar defansa sao paulodan Miranda gelsin bence hem genc hem yetenekli

Name: Philippe Senderos

Team: Arsenal FC

Position: Defense

Nationality: Switzerland

Value: 5.000.000 €

Sozlesmesinde 1 yil kaldi.

Arsenal'in diger stoperleri; Gallas, Vermaelen, Djourou, Silvestre. Ayrica, Song'da bazen stoper olarak kullaniyorlar.

Boylece, Arsenal Senderos'u satabilir, ama Galatasaray'a gelirmi. Servet'in yaninda super olur.

Coloccini transferi'de super olur. Mukemmel stoper, ve Ingiliz 2. ligde oynayacagina Galatasaray'a gelir.

Ama tek problem, Newcastle 1 yil once onu £11.5M'a aldi. En az £7M isterler.

al sana mantiğin vardiği son nokta . beyler almanya 2. ligi takımlarindan Mainz akademisinde oynayan bir genc var .Adi Bilal Marzouki...yemin ediyorum bu oyuncu gsye katilsin. 3 sene sonra manu peşine düşmezse ne olayim?

Hatem Ben Arfa'ya niçin yönelmiyoruz?

Ben Arfa gibilerini alamayiz. Buyuk yetenek. Arsenal gibi takimlar onu ister. Galatasaray'a gelerek geri adim atar bence.

Ayrica, Ben Arfa'ya su anda ihtiyacimiz yok. Ofansif hattimiz cok iyi (ama iyi yedek forvet alsak iyi olur). Keita, Kewell, Elano, Arda, Baros var, ve genclerimize sans tanimaliyiz; Serdar Eylik, Aydin, Yaser, Serkan Calik.

Sadece, Servet'in yanina tecrubeli stoper lazim, ve de Ugur form tutamazsa sag-bek lazim.

Coloccini transferi'de super olur. Mukemmel stoper, ve Ingiliz 2. ligde oynayacagina Galatasaray'a gelir.

Ama tek problem, Newcastle 1 yil once onu £11.5M'a aldi. En az £7M isterler.

valla süpersin renkdaşım çok çok iyi bi oyuncu boylece gökhan zan isimli kaliteli arkadaşımızda kendini yormamış olur :D

al sana mantiğin vardiği son nokta . beyler almanya 2. ligi takımlarindan Mainz akademisinde oynayan bir genc var .Adi Bilal Marzouki...yemin ediyorum bu oyuncu gsye katilsin. 3 sene sonra manu peşine düşmezse ne olayim?

doğru diyor olabilirsin galatasaray böyle küçük adamları yıldız yapabilecek ve üstünden para kazanabilecek bir takım. ribery i bizden kaçmasaydı şimdi 70 milyon € ya satardık madrid e :007::007:

Transfer önerisi değil ama bir bilgi;Pogrebnyak'ı daha önce yazanlar ve bundan sonra yazacaklar için.

Pavel Pogrebnyak 4.5 milyon euroya Stuttgart'a transfer olmuş.Çok ucuza gitmiş,şaşırdım...

doğru diyor olabilirsin galatasaray böyle küçük adamları yıldız yapabilecek ve üstünden para kazanabilecek bir takım. ribery i bizden kaçmasaydı şimdi 70 milyon € ya satardık madrid e :007::007:

ribery eğer galatasaray'da kalsaydı şimdiki ribery olur muydu kuşkularım var. :)

Geri
Üst Alt