Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

çok değil şu oyunculardan 3 ila 4unu kapabilseydik çok çok yi olurdu diye düşünüyorum.. haksizmiyim renkdaşlar şahsen ben bi elanonun yerine salvionun yada bi mati de federionun gelmesini çok çok isterdim...futbol baharinin son demlerini yaşayan futbolcular yerine gelecek vaadeden futbolculari almak çok daha mantikli ama sanirsam yonetim yine kendi bildiğini okumaya devam edice..

yapma Elano mu Keita mı son baharını yaşıyor yanliş düşünüyosun renktaş

De Telegraaf’ın haberine göre, Eredivisie ekiplerinden Ajax’ın kadrosunda köklü bir değişikliğe gitmeye hazırlandığı ifade edildi. Amsterdam temsilcisinin, Garbi, Oleguer, Rasmus Lindgreni Kennedy Bakırcıoğlu, George Ogararu, Evander Sno, Javier Martina ve Jeffrey Sarpong gibi isimleri takımdan uzaklaştıracağı ifade edildi.

Daley Blind ve Jan-Arie van der Heijden gibi genç oyuncuların tecrübe kazanmaları için kiralanacakları söyleniyor. Ajax’ın yeni teknik direktörü Martin Jol’un, kadroya bir golcü takviye edilmesi noktasında ısrarcı olduğu biliniyor.

Van de Hejden’in Groningen ve Willem II gibi kulüplerin transfer listesinde olduğu iddia ediliyor. Gönderilmesi düşünülen bir diğer isim olan Martina’nın, Serie A’nın yeni ekiplerinden Bari tarafından denendiği belirtildi.

Oleguer ve Kennedy Bakırcıoğlu...

Ugur ve Keita

Oleguer ve Bakircioglu

:o ve :tiphat:

Ezequiel Garay şu anda Espanyol'a gideceği konuşuluyor Haldun üstünel istese rahatlıkla alabilir.Stoper ve ön libero oynayabiliyor üstelik 23 yaşında bana göre Elano ve Keita'dan sonra bu oyuncuyla rahatlıkla anlaşma sağlayabilir. ;) ;)

Edu , bedavaya al, iki sene sonra 5 milyona sat.

Ezequiel Garay şu anda Espanyol'a gideceği konuşuluyor Haldun üstünel istese rahatlıkla alabilir.Stoper ve ön libero oynayabiliyor üstelik 23 yaşında bana göre Elano ve Keita'dan sonra bu oyuncuyla rahatlıkla anlaşma sağlayabilir. ;) ;)

Ezequiel Garay çok iyi bir oyuncu, fakat almamız gerçekten zor..

Edu , bedavaya al, iki sene sonra 5 milyona sat.

Fenerbahçeli Edu mu?

Santos'lu Neymar da Silva ilerde astronomik rakamlarla avrupa'ya transfer olabilir. Daha 17 yaşında. Transfermarkt'daki fiyatı da 1.5 milyon euro. Galatasaray'da görmeyi çok isterdim.

yapma Elano mu Keita mı son baharını yaşıyor yanliş düşünüyosun renktaş

yok be onur sozum meclisten dişari elano 28 yaşinda bizde maksimum 4 sene daha oynayabilir keita da oyle zaten bunlari kastetmedim .genel olarak konuştum ..

yok be onur sozum meclisten dişari elano 28 yaşinda bizde maksimum 4 sene daha oynayabilir keita da oyle zaten bunlari kastetmedim .genel olarak konuştum ..

Keita'nın garip bir hikayesi var gazetelerde yazdı hatta. Keita Fransa'da basına 83 doğumlu olduğunu söylemiş. Küçükken yaşı büyülmüş. Nedenini bilmiyorum sanırım genç milli takımında oynatmak içindi. Yani gerçek yaşı şu an için 26.

Keita'nın garip bir hikayesi var gazetelerde yazdı hatta. Keita Fransa'da basına 83 doğumlu olduğunu söylemiş. Küçükken yaşı büyülmüş. Nedenini bilmiyorum sanırım genç milli takımında oynatmak içindi. Yani gerçek yaşı şu an için 26.

valla mi. oh ne ala yaa...

Geoffrey Mujangi Bia Scoutgsdede ismi çıkmıştı. Kongo asıllı Belçikalı sag ve sol kanatta oynayabiliyor Keıtanın genç versiyonu alırsak 3 seneye 20 milyona satarız

harbi yaa izledim çok çok etkili olabilecek bir oyunc u keşke alinabilse yedek kalmayı da dert etmez daha 19 yaşinda.

caykur rize sporun 17 numarali oyuncusu kimdir acaba bilen varmi

arastirdim biraz ismi sanirim mesutmus ama ikitane mesut varmis

bilgisi olan varsa lütfen yazsin

Geri
Üst Alt