Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Stéphane Sessègnon müthiş bir futbolcu. Arda gidince gideceğimiz adres olmalı. PSG 8 M'ye almış yalnız biraz tuzlu olur ama Arda'dan daha ucuz olacaktır tahminim..

Victor Obinna İnter satmak istiyor genç ve iyi oyuncu alalım.

bence bize iyi bir bitirici forvet lazim .baros bu sene bizi kurtaramayacak.hatta oyle goruuyorki saç baş yolduracak gibi.

Eger kafayı futbola verecekse ve adam olacaksa İnterden ayrılıp Brezilyaya dönen Adriano mükemmel olur

o biraz zor lincolnvari bir futbolcu grek yok .

bence Sercan'a o kadar para vereceğimize Mehmet Batdal'ı alalım.Dünkü maçını canlı olarak izledim adam tam bir pivot santrafor aynı zamanda da ayaklarınada hakim bir oyuncu bence Trabzon'a kaptırmadan devreye girelim.

Bizim bence su an en cok ihtiyacimiz olan mevki sagbek. Acikcai Ugur Ucar'a guveniyorum. Ama onun yoklugunda sagbekde iyi bir alternatifimiz olmasi gerekir. Boyle diyorum da Sabri'de nasil bir karizma varsa sagbek'i kimseye kaptirmiyor. Bu yil da oyle olacak galiba. Bu yil da banko oynarsa Sabri soz en kotu zamanlarinda bile laf etmeyecegim ona... :D Rijkaard bile begeniyorsa bize soz dusmez... :D

anthony annan. gercekten izlemeye değer epl ye transferi çok kolay olacakken son anda 1,500,000 gibi bi rakama rosenborga gitti. arsenalli song ile kamerun milli tkımınnın gelecek on senesinin garantisi olarak goruluyor. bizde de on libero sıkıntısı varken (şu anda orada 5 isim var ama)çok iyi giderdi gercekten. henuz 23 yaşinda..ustunden para kazanmak da..mümkün...

sercanı boşverelim ya bizim elden cıkarmadigimiz oyuncuları alsalar tamam ama para verip sercanı almamız yanlış bir transfer gerekiyorsa defasın sagına sağbek bizim ihtiyacimiz yok forvete nonda var alternatif hücüm oyuncumuz çok gerekmez para verip almak bene yapmayalım

Oynan maçlara bakılırsa 9 maçta 30 gol fena değil..

Yediğimiz gollere bakıyorum hep yan toplar içerde.. Bir top kaybı ve defansın arkasına sarkan oyuncu yan topları filelere göndermiş, nekadar biz anlaşıyoruz falan fıstık deselerde adam paylaşmada yetersiz kalıyorlar kabak gibi ortada bide eski açıktayız insan izlerken kahroluyor..

İŞTE BU YÜZDEN YÖNETİME SESLENİYORUZ..

ALIN ARTIK ŞU FABRİCİO COLOCCİNİ Yİ.....................................

Ben takimimiza Qarabag takiminin forveti Vaqif Cavadov'u onerirdim. Kendisi 20 yasinda. Boyu 185 cm. CSKA Moskova altyapisinda yetisti. gollerini de atiyordu. Ama Azerbaycan ligine geldiginde biraz duraksadi. Ama, simdi yine cikista. Ozellikle son Avrupa ligi maclarinda ve Milli takimda iyi isler yapti. Almanya teknik direktoru onun icin Bundesliga'da oynayacak kapasitede oyuncu dedi. Bence alinip kiraya verilmesi yararli ola bilir. Cok ucuz fiyata linip denenebilir. Bence akilli is olur... tabi benim aklimca. :D
vaqif_cavadov.jpg

Geri
Üst Alt