Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

@ Emir ManU 18 yaşındaki oyuncusunu satmaz.

@ Emir ManU 18 yaşındaki oyuncusunu satmaz.

Caner ferguson maç sonrası röportajlarında "bu çocuk man united'dan başka bir kulüpte kendini çok daha iyi gösterebilir, üzülüyorum bu konuda neler yapabileceğime bakacağım" dedi 2 kere.. canlı izledim.. yani böyle bir seçenek olmasa yazmazdım zaten buraya.. Rica ediyorum izleyin bir kere ya youtube'a

Rafael Da Silva yazın bir bakın nasıl oynadığına...

Caner ferguson maç sonrası röportajlarında "bu çocuk man united'dan başka bir kulüpte kendini çok daha iyi gösterebilir, üzülüyorum bu konuda neler yapabileceğime bakacağım" dedi 2 kere.. canlı izledim.. yani böyle bir seçenek olmasa yazmazdım zaten buraya.. Rica ediyorum izleyin bir kere ya youtube'a

Rafael Da Silva yazın bir bakın nasıl oynadığına...

Kiralık alabilirsek alırız.

Sirbistandan 10'larca milyon € verip 17-18 yaşında oyuncu alan ManU öle kolay kolay bırakmaz kendi oyuncusunu.

Tabi Ferguson ne der bilmem ama dışardan gözüken o iş zor..

Kiralık alabilirsek alırız.

Sirbistandan 10'larca milyon € verip 17-18 yaşında oyuncu alan ManU öle kolay kolay bırakmaz kendi oyuncusunu.

Tabi Ferguson ne der bilmem ama dışardan gözüken o iş zor..

valla kiralasakta muhteşem olur yani...

Rafael'i bonservisiyle degil de kiralik belki alabiliriz. Izlemedim bu sene ama Man U taraftarlari begeniyorlar onu.

Ayrica Koala Yusuf sen Zhirkov'u falan oneriyorsun ama baskalarinin onerilerine laf ediyorsun ne is?

Rafael'i bonservisiyle degil de kiralik belki alabiliriz. Izlemedim bu sene ama Man U taraftarlari begeniyorlar onu.

Ayrica Koala Yusuf sen Zhirkov'u falan oneriyorsun ama baskalarinin onerilerine laf ediyorsun ne is?

Hayri 1.bir daha koala lafını kullanma.

2.Ben Zhirkov önerdiğimi hatırlamıyorum..

ok, sende küçüklüğünü bil ozaman, bardağı taşırma, haddini aşırtma donggzuhauhauhauhauha :D

Hahahaha :D

Bu arada transfer önerine şiddetle katılıyorum Emir Satriani.Rafael müthiş bir oyuncu olacak,bizimkiler görür mü ya da Fergie bırakır mı ? Orasını bilemem.

Hahahaha :D

Bu arada transfer önerine şiddetle katılıyorum Emir Satriani.Rafael müthiş bir oyuncu olacak,bizimkiler görür mü ya da Fergie bırakır mı ? Orasını bilemem.

fergie bırakmak istiyor üstad ondan söyledim zaten.. çok istiyorum bu adamı yaa.. 500.000 € fiyatı, biz buna teklif yapsak 1.5 ,2 milyona alırız.. olmadı kiralayalım, bunu alırsak varya, artık Avrupada bize kafa tutacak takım kalmaz harbi harbi.. okadar etkili bi oyuncu..

fergie bırakmak istiyor üstad ondan söyledim zaten.. çok istiyorum bu adamı yaa.. 500.000 € fiyatı, biz buna teklif yapsak 1.5 ,2 milyona alırız.. olmadı kiralayalım, bunu alırsak varya, artık Avrupada bize kafa tutacak takım kalmaz harbi harbi.. okadar etkili bi oyuncu..

Haklısın,gündeme getirmek lazım bu ismi.Belki görür Haldun & Adnan Sezgin ikilisi.

Haklısın,gündeme getirmek lazım bu ismi.Belki görür Haldun & Adnan Sezgin ikilisi.

şu idmanlar başlasında floryaya gidip yırtınacam abi :D orada bir kaç tanıdığım var onlar ulaştırır ricamı evelallah... en azından ilgililer bir bakar belki...

(................ belki bu forumu hayalet gibi ziyaret eden yöneticilerimiz vardır diyede umut etmiyorum diğil hani :cool: )

Skippe, Alparslan'dan, Mehmet Güven'den, Emre Güngör'den, Serkan Kurtuluş'tan, Volkan'dan ve diğerlerinden, tam olarak yararlansın ben bu takıma başka transfer istemiyorum.

şuanki takıma sadece iyi bir sağbek gerekiyor.benim tercihim rafinha gelirse hiç abancılıkda çekmez takımın çoğu almanca biliyo ayrıca lincolnünde yakın arkadaşı.bunun dışında yapılan tüm transferler gereksizdir.

Valla Rafael önerisini cok tuttum acikcasi..

Böyle oyunculara ihtiyaci var Galatasaray´in.

Ama fiyati gercekten 500.000 Euro mu tartisilir.

Hic sanmiyorum öyle olacagini.Manu kadrosunda 500.000 Euro´luk adam bulundurmuyor zaten.Sadece Manu´da oynadigi icin degeri bi 3.5 Milyon vardir.

Yinede alinabilir.Genc ve süper bi yetenek

Valla Rafael önerisini cok tuttum acikcasi..

Böyle oyunculara ihtiyaci var Galatasaray´in.

Ama fiyati gercekten 500.000 Euro mu tartisilir.

Hic sanmiyorum öyle olacagini.Manu kadrosunda 500.000 Euro´luk adam bulundurmuyor zaten.Sadece Manu´da oynadigi icin degeri bi 3.5 Milyon vardir.

Yinede alinabilir.Genc ve süper bi yetenek

ingiliz forumlarında 500.000 euro fiyat biçiyorlar, transfermarkt fiyatı şu an için 150.000 €, 17.5 yaşında şu anda, ama söylüyorum 4 sene içinde 20 milyon € edicek bu adam... ciddi teklif yaparsak 1.5, 2 milyona alırız diyorum.. yıllıkta vereceğimiz çok ufak bir rakam olur... ve karşılığında alacağımız, sağ kanat sorununun kökten çözümü !...

Geri
Üst Alt