Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Emir sen bakma o forumlara,adamlar kafalarina göre biciyorda...yada sitenin linkini atarmisin bi bakayim nasil bir forum..

Rafael gercekten iyi transfer olur,ama en az söyle 1-2M pound isterler.

Man U. o yeteneği göremiyorda kimseden habersiz biz mi görüyoruz o oyuncuyu verse verse kiralık verir...!!!

Man U. o yeteneği göremiyorda kimseden habersiz biz mi görüyoruz o oyuncuyu verse verse kiralık verir...!!!

Alex ferguson'un man city maçı sonrası yorumu : "Evet, Rafael gerçekten çok destek olduğum ve tuttuğum bir oyuncu.. Bugünde muazzam bir oyun sergiledi.. Ancak genelde takımımda forma şansı zor buluyor, çünkü biz neredeyse tamamen profesyonel ve tecrubeli futbolculardan oluşan bir ekibiz.. Ancak böyle bir yeteneğinde kenarda oturması çok rahatsız edici.. Başka bir takımda kendini gösterip yeteneklerini sergileyebileceğini, tecrübe kazanıp kendini geliştirebileceğini düşünüyorum.. Bu konu ile ilgileneceğim !"

Alex ferguson'un man city maçı sonrası yorumu : "Evet, Rafael gerçekten çok destek olduğum ve tuttuğum bir oyuncu.. Ancak takımımda forma şansı zor buluyor, çünkü biz neredeyse tamamen profesyonel ve tecrubeli futbolculardan oluşan bir ekibiz.. Ancak böyle bir yeteneğinde kenarda oturması çok rahatsız edici.. Başka bir takımda kendini gösterip yeteneklerini sergileyebileceğini, tecrübe kazanıp kendini geliştirebileceğini düşünüyorum.. Bu konu ile ilgileneceğim !"

Aydınlandım :D

görüyor merak etme,zaten ilk olarak kiralik vermek istiyor.

ingiliz forumlarında 500.000 euro fiyat biçiyorlar, transfermarkt fiyatı şu an için 150.000 €, 17.5 yaşında şu anda, ama söylüyorum 4 sene içinde 20 milyon € edicek bu adam... ciddi teklif yaparsak 1.5, 2 milyona alırız diyorum.. yıllıkta vereceğimiz çok ufak bir rakam olur... ve karşılığında alacağımız, sağ kanat sorununun kökten çözümü !...

bu adam para kazanmak için alınabilir 1milyona filan iyi olur.

birde oyunu tutarsa ozaman tadından yenmez.

ama kiralamıyalım satın allalım.

ingiliz forumlarında 500.000 euro fiyat biçiyorlar, transfermarkt fiyatı şu an için 150.000 €, 17.5 yaşında şu anda, ama söylüyorum 4 sene içinde 20 milyon € edicek bu adam... ciddi teklif yaparsak 1.5, 2 milyona alırız diyorum.. yıllıkta vereceğimiz çok ufak bir rakam olur... ve karşılığında alacağımız, sağ kanat sorununun kökten çözümü !...

Dogru söylüyor olabilirsin Emir.Valla cok yerinde bi öneri aslinda.

Hic kimse olumsuz bakmadi.Bende 1- 2 macini seyretmistim ama tanimadigim icin 17 yasinda oldugunu bilmiyordum tabi:D Hic siritmiyordu baya da basariliydi.

Aslinda Haldun Üstünel´e biri bu öneriyi iletebilse fena olmazdi...

Genc olmasina ragmen, isini iyi bilen bi futbolcu.

Bizim genclerden üstün oldugu cok acik.Umarim böyle oyuncular kazandirilir takimimiza

1.5 - 2 milyona basini aliriz, kalani icin de 20 falan vermemiz gerekebilir

keske Sakari Mattila'yi alabilseydik :P

GSCimbom para toplasa heralde Ülker kadar destek çıkar :D O parayla alırız Udinese Calcio dan Sakari Mattila'yi :p

Hjk'den 1M euro'ya gitmis diyorlar,bazilarida 1,5M.

Ben cok begeniyorum Sakari'yi,az izlemedik onu :p

Insan olarakta cok iyi biri.

G.Inler Arsenal'e gider,Sakaride onun yerini alir :)

sağ bek rafinha alınsın bitsin bu transfer işi bu kadar basit ligin tozunu attırırız

Rafinha iyi olur güzel olur ama sene sonunda düşünebiliriz Görkem...!!!

ya ben sadece öneride bulundum sezon sonu olsun yeterki olsun zaten şuan transfer düşünmüyo yönetim ekonomik kriz herkez gibi kulupleride vurdu tek eksiğimiz bence sağ bek alırız sene sonu birde forvet 5 sene daha şampiyonuz:D

ya ben sadece öneride bulundum sezon sonu olsun yeterki olsun zaten şuan transfer düşünmüyo yönetim ekonomik kriz herkez gibi kulupleride vurdu tek eksiğimiz bence sağ bek alırız sene sonu birde forvet 5 sene daha şampiyonuz:D

Rafinha'nı çok tartıştık konuştuk burda :D çoğumuz gelmesini isteriz ama bakalım herşey nasip :D

ya pahalı fln aldın mı bir tane adam gibi adam alıcan sonra sağ taraf sorunu kökten kalkıcak

Geri
Üst Alt