Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

M'Bia diyeceğim 2 nedenden dolayı olmaz :

1-Marsilya'ya yeni transfer oldu.

2-Milan Baros faktörü :D

Bence de Ayhan'a bir yedek alınmalı. Elano-Arda aynı mevkiide, Mehmet Topal-Mustafa Sap'ta aynı mevkiide. Ayhan sakatlanınca Topal ile Sarp birlikte oynuyor ve bu da bence biraz fazla defansif oluyor. Barış'ta tam o tipte oyuncu ama yeterli değil bence.

Oraya Miguel Veloso ya da Gojko Kacar gibi birisi alınsa çok süper olur bence.

linderoth ve nonda'nın sözleşmelerinin uzatılmayacağını düşünüyorum, o yüzden ben de DMC+forvet+ayhan'a alternatif bekliyorum.

ayhan'a alternatif olarak hamit isim, geçiyor, tam oranın adamı olmasa da olabilir. diğer önerilerim murat ceylan veya nuri şahin.

DMC mevkisine veloso ve kacar demişsin, mükemmel olur ama alınması çkok zor oyuncular. mahamadou diarra olabilir belki.

forvet için ise baros'un arkasına yedek mi, yoksa önüne mi biri alıncak karar verlmeli.

ben city'de santa cruz'un bu sene fazla forma bulamaycağını düşünüyorum, haldun abi bir güzellik yapar belki . ;)

Andr%C3%A9-Pierre_Gignac_2008-10-05.jpg

Sene sonu Baros satılıp üstüne bir miktar para konulup yukarıdaki eleman alınsa nefis olur

Gignac nerde yahu.Kım kaybetmıste bız bulalım.

Bence de Ayhan'a bir yedek alınmalı. Elano-Arda aynı mevkiide, Mehmet Topal-Mustafa Sap'ta aynı mevkiide. Ayhan sakatlanınca Topal ile Sarp birlikte oynuyor ve bu da bence biraz fazla defansif oluyor. Barış'ta tam o tipte oyuncu ama yeterli değil bence.

Oraya Miguel Veloso ya da Gojko Kacar gibi birisi alınsa çok süper olur bence.

Ben FM'de ikisini de alıyorum.Çoğu önerilen isimler de oyundan gibi. :)

miroslav stoch; bakary sako; frederic nimani..kaçirilmammali....

Gojko Kacar(Hertha Berlin) veya Mahamadou Diarra(Real Madrid)

Artem Milevsky(Dinamo Kiev)

Jonathan Cristaldo

Görünen o ki devre arasında Linderoth yollanacak ve bir orta saha transferi yapılacak. Bunun yanında bir de hücumcu alınacak diye düşünüyorum.

Orta saha transferi elzem. Oraya mobil, mücadeleci, topu iyi saklayan, ayakta kalan, teknik olarak da sırıtmayacak bir adam bulmak lazım. Achille Emana büyük ihtimalle kiralanacak devre arasında. Kiralayan biz olursak çok fayda sağlarız.

Görünen o ki devre arasında Linderoth yollanacak ve bir orta saha transferi yapılacak. Bunun yanında bir de hücumcu alınacak diye düşünüyorum.

Orta saha transferi elzem. Oraya mobil, mücadeleci, topu iyi saklayan, ayakta kalan, teknik olarak da sırıtmayacak bir adam bulmak lazım. Achille Emana büyük ihtimalle kiralanacak devre arasında. Kiralayan biz olursak çok fayda sağlarız.

:tiphat:

Ama once orta sahayi nasil kuracagimizin belli olmasi lazim, Arda ortada mi oynayacak, Ayhan, Linderoth dondugunde neler olacak, Topal hep boyle mi oynacacak, Baris ne olacak bunlar belli degil. Adam lazim, o kesin de gelen adamin yanina kimleri koyacak FR kimse kestiremez.

Son Dinamo maçında Milevskyi'i izledim çok beğendim, hızlı güçlü, akıllı, kafa toplarında da etkili teknikde. Takibe aldım diğer maçlarınıda izleyeceğim, düşünülse şuanda süper olur diyorum.

Milevsky epey pahalıdır,Dinamo'dan sonraki durağıda büyük ligler olur,o iş çok zor. :) In Haldun We Trust muhabbetleri yapmayı denemeyin bile,bunlar gerçekler.

Eyong Enoh(Ajax) 2 Milyon Euro(6+2)için ideal.

Murat Ceylan(Gaziantep)(ama tüpcü 10 verip alabailir) 2Milyon Euro

Edin Dzeko(Wolfsburg)(Sene sonu 15-16 Milyon Euro verip alalım bu adamı)

Gidenler

Mehmet Topal(7.5 Milyon Euro)

Milan Baros(8.5 Milyon Euro)

Gidenler

Baros iyi oyuncu ama ona 8.5 verecek enayi bir takım yoktur.

Edit:Verse verse Beşiktaş verir :D

Nuri Şahin

önerileri ihtiyacımız olan bölgelere göre yapmalıyız. bence acilen önliberoya iyi bir oyuncu ihtiyacımız var. topal ve sarp bu işi yapamıyor. iyi mücadele ediyorlar belki ama pas olayını bir türlü yapamıyorlar. bunu sadece Ayhan yapıyor ama oda 33 olmuş.

genç ve yerli, milli takım ve bundesliga tecrübesi olan bir oyuncuyu, Nuri Şahin i mutlaka almalıyız.

Nuri Şahin

önerileri ihtiyacımız olan bölgelere göre yapmalıyız. bence acilen önliberoya iyi bir oyuncu ihtiyacımız var. topal ve sarp bu işi yapamıyor. iyi mücadele ediyorlar belki ama pas olayını bir türlü yapamıyorlar. bunu sadece Ayhan yapıyor ama oda 33 olmuş.

genç ve yerli, milli takım ve bundesliga tecrübesi olan bir oyuncuyu, Nuri Şahin i mutlaka almalıyız.

o zamanda kadro çok bollaşiyor be renkdaş.nuri şahini bende çok isterim amma ve lakin o zaman mehmet topali mi sarpı mı yoksa nuriyi mi keseceksin pardon bir de ayhan var ..eğer nuri düşünülecekse topal kesinlikle elden çikarilmali..aksi takdirde ikisinden birisi sonecek geri planda kalacak. ve ben ikisinin de korelmesini istemem açikçasi topal giderse nuri gecer sarp zaten 29 yaşinda ayhan da bizde rotasyonla beraber 2 sene daha oynar oda bi anaolu kulubune gider .. bu iş boyle olmali..

Gidenler

Dzeko evet evet Dzeko, Milan 20 milyon verdi kabul etmediler 15'e bize mi gelecek YA BIRAH YAU :o

922904854-soccer-emirates-cup-hamburg-v-juventus-emirates-stadium.jpg

Bu adam devre arasında yüksek ihtimal Juveden ayrılıcak

Linderothun yerine müthiş lur. Haldun abinin dikkatine

Geri
Üst Alt