Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Usta aykiri olacam diye enteresan seyler soyledigin dogru ama Marquez Carvalho'dan iyi deme, Allah'in zoruna gider. :o

farkli tipte oyunculari tartisiyorsunuz

biri rakibin forvetini kitleyen adam carvalho

digeri ise takimi ataga cikaran ve diger stoperin yardimcisi Marquez

Chelsea li alex tam bize gore

ikna etmek cok zor olacaktir hem chelsea yi hem alexi ama kendi milli takiminda oynamak istiyorsa Bize gelmesi lazim.

al sana popescu

ileriye cikip attigi gollerin ve frikik gollerine hastayim bu adamin

muthis hizli oyuncu

genc sayilir

10/15 milyon euro arasi alinabilir herhalde

stad ile birlikte ne giderdi ama

Alex 27 yaşında ve bu sene sözleşmesi bitiyor :)

Gerçekten ben de beğeniyorum bu oyuncuyu, belki Chelsea yeni sözleşme yapabilir :confused:

Oncelikle Alex demissin, onu unut bence. Carvalho'nun gelmesi daha buyuk ihtimal. Ayrica stoperin turu muru olmaz, iyi stoper vardir. Mesela Meira'yla Lugano da farkli tip stoperler ama hangisinin daha iyi oldugunu rahatlikla soyleyebilirsin. O yuzden stoperde farkli tip stoper gibi birsey oldugunu sanmiyorum, ha Marquez daha tekniktir onu bilemem, ama DEFANS olarak Carvalho bence cok daha iyi bir adam.

Hamit gelse orta sahanin gobegini teslim alir, sagbeke koyarsak da futbol ayibi olarak gecer heralde tarihe.

Oncelikle Alex demissin, onu unut bence. Carvalho'nun gelmesi daha buyuk ihtimal. Ayrica stoperin turu muru olmaz, iyi stoper vardir. Mesela Meira'yla Lugano da farkli tip stoperler ama hangisinin daha iyi oldugunu rahatlikla soyleyebilirsin. O yuzden stoperde farkli tip stoper gibi birsey oldugunu sanmiyorum, ha Marquez daha tekniktir onu bilemem, ama DEFANS olarak Carvalho bence cok daha iyi bir adam.

niye unutayim ki alexi?

olur mu olur Adnan Polat yonetiminden bahsediyoruz.

farkli stoperler vardir renkdas bu gercektir o oyle demene gerek bile yok.

avrupanin heryerinde bu boyledir

ben hayri ile tartismaya girmemek icin bu topicten ayriliyorum

ceza almak istemiyorum

Sene sonu Barosu satıp üstüne biraz para koyp Gignac yada Milevskyi alsak nefis olur

niye unutayim ki alexi?

olur mu olur Adnan Polat yonetiminden bahsediyoruz.

farkli stoperler vardir renkdas bu gercektir o oyle demene gerek bile yok.

avrupanin heryerinde bu boyledir

Chelsea'da banko oynayan adam gelmez hocam bence unut. Diyelim gelmek istiyorum diye tutturdu, 30 milyon eurodan asagiya birakmaz Chelsea onu.

Stoper konusunda da oyuncular ozellik olarak farklilik gosterir ama gorev bakimindan aynilardir o yuzden 'farkli tip' gibi bir ifade bana sacma geliyor, Carvalho ve Marquez ikisi de stoperdir, bitti. Biri daha hizli, digeri daha teknik olabilir ama bu onlarin ozellikleridir, ama sonuc olarak ikisi de stoper ve karsilastirilabilir.

Hamit de bek degil, orta saha oyuncusu. Gelirse orta saha oynar. Beke koyarsan ona verdigin paraya yazik olur.

Marquez'in yedirdigi golu de izleyin bu arada ntv'de

Senin mantıgınla gidersek Popescu ile Servet'i kıyaslamak zorunda kalırız. Zira bunlar farklı tipte iki basarılı defans adamı.

ben hayri ile tartismaya girmemek icin bu topicten ayriliyorum

ceza almak istemiyorum

Hocam aksam aksam güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün ne diyeyim :2aloh1:

Iyi tamam karsilastirma

Andr%C3%A9-Pierre_Gignac_2008-10-05.jpg

Sene sonu Baros satılıp üstüne bir miktar para konulup yukarıdaki eleman alınsa nefis olur

Maalesef sana dünya toz pembe. Ama hayatın gerçekleriyle yüzleş artık.

Carvalhoyu tercih ederim Marqueze

Adam Carlvalho'yu istemem dememiş ki. Alınabilitesi olan ismi yazmış hemde kaliteli. Sen de sanırım Carvalho'nun alınacağı inancıda mevcut.

Fazla forma şansı bulamıyor hocam Juvenin kadrosu çok geniş

Bize çok faydalı olur hele kazma oldugu görüşüne hiç katılmıyorum

Hep üst düzey takımlarda oynadı Poulsen ona kazma demek=Futbola ihanet

Düz kazma o adam.

Sene sonu Barosu satıp üstüne biraz para koyp Gignac yada Milevskyi alsak nefis olur

Dönderip dönderip aynı şeyleri yazıyorsun. Nefis olur ama ilerisi olmaz.

S. Murat Kılıç

amacın ne anlamadım sana kaşı bir terbiyesizliyim varsa söyle

Ne bu bana karşı olan nefretin?

S. Murat Kılıç

amacın ne anlamadım sana kaşı bir terbiyesizliyim varsa söyle

Ne bu bana karşı lan nefretin?

Öncelikle "NEFRET" diye bir şey söz konusu değil. Kimseye kin gütmem. Sadece olanları söyledim. Benim görüşüm bu ve senin şu söylediklerin bana mantıklı gelmiyor. Ama senin gibi körü körüne kendi görüşlerimi savunmuyorum. Arada bir tüm aktif konuşulan konuları TAKİP ET. Sana katıldığım yerlerin olduğunu da çok ama çok net görürsün.

"LAN" kelimen de bana terbiyesizliğin olmasına neden oldu. Yokken hemde.

Öncelikle "NEFRET" diye bir şey söz konusu değil. Kimseye kin gütmem. Sadece olanları söyledim. Benim görüşüm bu ve senin şu söylediklerin bana mantıklı gelmiyor. Ama senin gibi körü körüne kendi görüşlerimi savunmuyorum. Arada bir tüm aktif konuşulan konuları TAKİP ET. Sana katıldığım yerlerin olduğunu da çok ama çok net görürsün.

"LAN" kelimen de bana terbiyesizliğin olmasına neden oldu. Yokken hemde.

olan diyecektim hızlı yazınca oya basamadım

kusura bakma

Bence Chelsea'nin transfer yasağı varken, Chelsea'den oyuncu almak birazcık hayal kaçar . Adamlar yollayacakları oyuncunun yerini dolduramayacaksa, neden oyuncu yollasınki?

Geri
Üst Alt