Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Mesela adam x i sana sunuyor.Sen geneli olumsuz olan bir yorum yapıyorsun.Bisilerde sen sun biraz biz yorumlıyalım murat k

Bakarsanız eskiye sundum ben birilerini. Ernst'ten bahsedildi alternatif olarak birilerini yazdım. Demek ki okumamışsın bilmiyorsun. Ayrıca takımdan şu an için son derece memnunum. Çok önemli transferlere ihtiyaç duymuyorum. Tabi ki birileri gelecek netice olarak ama şu an için yazılan isimlerin kalitesinde adamlar zaten var.

Burada da yazdığım ve önerdiğim isimler. Okumayı denemeni tavsiye ederim.

Ernst ismi geçmiş. Ernst çok iyi bir futbolcu gerçekten inanılmaz katkısı olur. Fakat o kalitede başka bir adamda bulunabilir.

Ben açıkçası 2008 Hollanda'sındaki Engelaar ve De Jong ikilisini çok beğemiştim.

Özellikle Engelaar transfer edilebilir. Fazla bir maliyeti olmaz ve ikna edilmesi zor değil.

Bu Haldun esprileri de abartılaşmaya başladı. Haldun Üstünel müthiş işler yapıyor bunu kabul ediyorum fakat aldığı adamların daha önceki mesajlarımdan birinde de belirttiğim gibi kariyer ve psikoloji durumları ortada. Yani bu büyük işleri sadece doğru tercihler yaparak başarıyor. Tabi ki bu da onun bir başarısının ve zekasının ürünü o da ayrı bir mevzu.

Sonuç olarak Haldun Üstünel ne kadar büyük bir başarı da gösterse bu transfer mevzusunda onun da alabilecekleri ve yapabilecekleri bir yerde sınırlanıyor.

Evet Murat bu konuda katılıyorum.Ne zaman bi gignac gibi bi adamı alırız misal olarak yani o zaman o tabu da kırılır.Mesela kim istemezdi elano'nun yerine bi sneijder.Dedigim gibi elano kotu topcu demiyorum ama elano'nun yerine sneijder getirdigimiz anda o abarttıgımız Haldun abi profili gercege donusur.Bekleyip gorucez.

bizde cok para olsa inanin ki snijder da alinir gignac da

250 milyon kusur borc ile elano-keita-baros-kewell-meira-de sanctis-leo franco-g.zan-m.sarp-lincoln lar alinabiliyorsa Haldun Bas taci edilmelidir.

eger borc 50 lere dusmusken nakit para var ise ve stadimizda oynuyorsak o zaman gorun siz Haldun ve Adnan baskani.

snijder/ryan babel/ gibi isimler gelecektir

Bende onu cok istiyorum bilal.Bunada sukur diyorum ama.Aldımız oyuncular megastar degil.

Bende onu cok istiyorum bilal.Bunada sukur diyorum ama.Aldımız oyuncular megastar degil.

dunyada zaten kac tane megastar var ki?

c.ronaldo

messi

kaka

bu ucu disinda bir megastar goremiyorum ben

ronaldinho da milan da oynamaya baslasin En krali ronnie dir benim icin.

rooney falan megastar degildir benim gozumde.

Wayne Rooney ****m ve genel olarak taraftar'ın ugrunda olecegı tıpten bir oyuncudur.Soyle dusun;

Herifin ayagı kırılıyor ikinci yarının basında ve mac sonuna kadar oynuyor.Boyle bir adam Rooney.Bitmek bilmez hırsı ve inanılmaz kazanma arzusu.

Yabancı bi stoper lazım olabilir ekibe..

ilk aklıma Domenico Criscito geliyorda bu adamı 10 milyondan aşa alamayız..

Renat Yanbayev var Lokomotifden.

bizde cok para olsa inanin ki snijder da alinir gignac da

250 milyon kusur borc ile elano-keita-baros-kewell-meira-de sanctis-leo franco-g.zan-m.sarp-lincoln lar alinabiliyorsa Haldun Bas taci edilmelidir.

eger borc 50 lere dusmusken nakit para var ise ve stadimizda oynuyorsak o zaman gorun siz Haldun ve Adnan baskani.

snijder/ryan babel/ gibi isimler gelecektir

Biz bu adam başarısız oluyor veya baş tacı etmiyoruz demedik ki. Söylemek istediğim net anlaşılmadı galiba.

Bu Haldun esprileri de abartılaşmaya başladı. Haldun Üstünel müthiş işler yapıyor bunu kabul ediyorum fakat aldığı adamların daha önceki mesajlarımdan birinde de belirttiğim gibi kariyer ve psikoloji durumları ortada. Yani bu büyük işleri sadece doğru tercihler yaparak başarıyor. Tabi ki bu da onun bir başarısının ve zekasının ürünü o da ayrı bir mevzu.

Sonuç olarak Haldun Üstünel ne kadar büyük bir başarı da gösterse bu transfer mevzusunda onun da alabilecekleri ve yapabilecekleri bir yerde sınırlanıyor.

Sonuçta bu gelenlerde büyük bir başarıyı ve zeka ürününü gösteriyor.

Çok para olsa onların alınacağını tabi ki biliyoruz ama şunu da unutmayalım biz çok para harcadık bu sezon Keita, Elano beraber alınacağına Sneijder tek gelebilirdi. Sorun bu nokta da para da değil. Anlatmak istediğim bu benim. Haldun başarısız değil Haldun inanılmaz başarılı fakat bu başarısı onun müthiş bir ikna kabiliyeti olmasından kaynaklanmıyor. Çok zeki, akıllı ve ne yapacağını, kimi alacağını bilmesinden kaynaklanıyor. Yani futbolu iyi takip etmesiyle alakalı tamamen.

Ve bence bu başarı parayla gelen başarıdan da üsttedir.

Ama herkesin Haldun el atar gelir, Haldun bi gitsin halleder vb. demeleri anlamsız geliyor. Haldun'un da yapabilecekleri şu konumda kısıtlı bir yerden sonra.

Wayne Rooney ****m ve genel olarak taraftar'ın ugrunda olecegı tıpten bir oyuncudur.Soyle dusun;

Herifin ayagı kırılıyor ikinci yarının basında ve mac sonuna kadar oynuyor.Boyle bir adam Rooney.Bitmek bilmez hırsı ve inanılmaz kazanma arzusu.

renkdas bana deseler ki c.ronaldo mu istersin takimda rooney mi.

ben rooney derim cunku hem kaliteli hem takim oyuncusu

ama megastar olamaz.

tek basina derby ceviremez bu adam

messi, kaka, ronnie, ronaldo dan baskasi yapamaz bunu

bilal tam benim gibi dusunuyorsun.Evet ben biraz rooneymania yımdır.Gozum gormemis olabılır .

Rooney'i mi aliyoruz? :o

Yabancı bi stoper lazım olabilir ekibe..

ilk aklıma Domenico Criscito geliyorda bu adamı 10 milyondan aşa alamayız..

Renat Yanbayev var Lokomotifden.

Defans için aklımda benim de bir isim var.

Bir ara gazetelerde Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu yazılan Grygera.

Cannavaro transferini yaptı Juventus. Grygera'yı o takımdan koparmak zor olmaz. Elano ve Keita'daki gibi taksit sistemiyle bu oyuncunun da bonservisini karşılayabiliriz. Hem sağ açık hem stoper oynayabiliyor. 29 yaşında ve henüz çokta yaşlı değil. Çok beğendiğim bir oyuncu. Defansa gelmesi çok iyi olur.

Defans için aklımda benim de bir isim var.

Bir ara gazetelerde Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu yazılan Grygera.

Cannavaro transferini yaptı Juventus. Grygera'yı o takımdan koparmak zor olmaz. Elano ve Keita'daki gibi taksit sistemiyle bu oyuncunun da bonservisini karşılayabiliriz. Hem sağ açık hem stoper oynayabiliyor. 29 yaşında ve henüz çokta yaşlı değil. Çok beğendiğim bir oyuncu. Defansa gelmesi çok iyi olur.

renkdas genclendirme operasyonu yaparken 30 una girecek birini almak ne kadar mantikli?

ustelik gelecek sezon para olacak stad olayi cozumlenirse

yanii daha fazla para daha iyi oyuncular

keita-elano-rijkaard-leo franco 4 yabanci almissin bir transfer doneminde ve geriye gitmek ne kadar mantikli?

grygera nin ne basarisi var ki biz de ne yapacak.

artik biraz daha para eden oyunculara bakabiliriz

baskan in da dedigi gibi her transfer donemi 3-4 oyuncu alacagiz

3-4 tane de nokta transfer yapmak lazim ayni zamanda yildiz lazim

isim yapmis adamlar almak mantikli o kadar para gelecekken ki grygera ile 50 bin her mac yapamayiz.

renkdas genclendirme operasyonu yaparken 30 una girecek birini almak ne kadar mantikli?

ustelik gelecek sezon para olacak stad olayi cozumlenirse

yanii daha fazla para daha iyi oyuncular

keita-elano-rijkaard-leo franco 4 yabanci almissin bir transfer doneminde ve geriye gitmek ne kadar mantikli?

grygera nin ne basarisi var ki biz de ne yapacak.

artik biraz daha para eden oyunculara bakabiliriz

baskan in da dedigi gibi her transfer donemi 3-4 oyuncu alacagiz

3-4 tane de nokta transfer yapmak lazim ayni zamanda yildiz lazim

isim yapmis adamlar almak mantikli o kadar para gelecekken ki grygera ile 50 bin her mac yapamayiz.

Hangi gençlendirme operasyonu. Ben yabancı transferinde buna dikkat edildiği kanaatinde değilim. Bakın size bir örnek. Uefa kupasınn temeli 92'den sonra atıldı. Genç yetenekler bulundu, yetiştirildi vs. Sonra yıllar geçtikçe yabancı kaliteli transferler yapıldı. Taffi, Popescu, Hagi kaç yaşlarında alındı.

Yine aynı sistem kurulmaya çalışılıyor.

Sercan girişimleri, Ufuk transferi, Caner transferi. Genç Türk yetenekler.

Yabancı transferlerinde ise yine tecrübe ve kaliteye önem veriliyor. Bakınız Keita ve Elano 27-28'lerindeler. Leo deseniz malum. Ayrıca unutmayın defansta kalitenin yanı sıra tecrübe çok mühimdir. Juve Cannavaro'yu aldı. Cannavaro kaç yaşında biliyorsunuz. Juve çok aptal herhalde.

Şimdi verilmesi muhtemel cevaplara karşın bir öngörü cevabı;

Cannavaro ve Grygera bir mi diyecekseniz cevabım da şu;

Juve ve biz bir miyiz?:)

Hedefler olarak.:)

Geri
Üst Alt