Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

renkdaş sessergnon bizim çitamizi iyicene yukseltir..ardayi biraz sonra elealacam ama sessegnon elanodan bin kat iyi bir oyuncu yaa..ardaile de kafa kafaya gide bilecek bir yeteneği var yadsinamaz bu yani...

Açıkçası öyle bir anlatıyorsun ki Türk kulüplerinin eski oyuncu izleme sonuçları oluşmuş elinde.:) Videolarda izleyip alırlardıya aynı o hesap. Sessengon çok kaliteli bir oyuncu buna lafım yok ama bu derece abartılacak anlatılacak bir adam da değil.

Elano'dan iyi demense zaten tam bir komedi.:p

Alınması zor olduğunu biliyorum.Ama senin hedeflerin büyük ise 15 m euro verebilmen lazım ki seneye aslantepe de oynuyacağız.Seneye Cl oynarsak eğer böyle transferlerin zor olacağını sanmıyorum ama herşeyden önce önemli olan bu sene yapmak istediklerimiz yada yapacaklarımız.Yani bu sene iyi şeyler ekelim ki seneye hasat bol olsun:):):)

Ben sana 15 milyon Euro vermemeliyiz demedim. PSV'den bahsettim. PSV Eindhoven takımı bu yaştaki futbolcuları kolay kolay elden çıkarmaz. Hele ki böyle bir yetenek varsa adamda. O paraya çok kaliteli adamlar getirebiliriz. En az bu adam kadar kaliteli.

Sakho

Lassana

Gomis

Su ezilmis halkın fransızlarını getir basghannnnn.

Uyan uykudan uyan.:) Sabah oldu akşama döndük ertesi gün geliyor sen hala rüya alemindesin.:)

Varsa 50-60M€ al getir :D

O da belki :)

Hay ağzına sağlık. Bende ne cevap versem diye düşünüyordum.

Ben şu Chelsea'li stoper Alex'i istiyorum ya, çok mu abartı ?

Sene sonu serbest kalacak(Yeni sözleşme yapmazsa).

Sizce gelme ihtimali olabilir mi, düşünülebilecek bir oyuncu değilmi ?

Allah askina, adam gibi bir stoiper ve defansif orta saha alalim. Bu kurdugumuz super kadro bosa gitmesin.

heee Lassana Diarra oldu başka bir istek?

Real Madridin ön liberosunu nasıl getirmeyi düşünüyorsun?

Aa... Enteresan. Real Madrid forvetine aday adamları alabiliyoruz da ön liberosunu niye alamayalım. Sen çok öneride bulunmuştun ya hani.:p

Yabancı ve kaliteli bir stoper şart bu açıkça görüldü son maçlarda. Aldığım duyumlara göre de devrede kadroya katmak için arayışlar başlamış. Bütçeyi fazla zorlamayacak sağlam stoper deyince de aklıma gelenler; Miranda, Ron Vlaar, Mats Hummels, Henrique(canlı olarak izleme fırsatı bulup beğendiğim oyuncular). Bu isimlerden hangisi alınırsa alınsın faydalı olur ama öyle konuşmakla da olmuyor tabi, Haldun Üstünel ve ekibinin aklında neler var bakalım...

Ha orta sahaya bir transfer de gündemdeymiş sanırım. Real'de fazla şans bulamayan Mahamadou Diarra'ya yönelebiliriz eğer o bölgeye bir takviye düşünülüyorsa.

Aa... Enteresan. Real Madrid forvetine aday adamları alabiliyoruz da ön liberosunu niye alamayalım. Sen çok öneride bulunmuştun ya hani.:p

Benim önerdiğim forvetler Galatasarayın ihtiyacı olan kalıteli forvetler

Ayrıca Madride aday gibi saçma saçma şeyler söyleyip yine beni senle tartışmak zorunda bırakma

Real Madride aday forvet 35 - 40 milyon avrodan başlar

Benim önerdiğim forvetler Galatasarayın ihtiyacı olan kalıteli forvetler

Ayrıca Madride aday gibi saçma saçma şeyler söyleyip yine beni senle tartışmak zorunda bırakma

Real Madride aday forvet 35 - 40 milyon avrodan başlar

Valla senin şu söylediğinde bana saçma geliyor. O zaman sende saçma saçma şeyler söyleme. Real'e aday demem sadece bir örnekti. O Real olur Barca olur Milan olur İnter olur vs. Gignac, Dzeko gibi adamların sen bu takımların herhangi birinde oynayacağına inanmıyorsan o da senin problemin.

Valla senin şu söylediğinde saçma geliyor. O zaman sende saçma saçma şeyler söyleme. Real'e aday demem sadece bir örnekti. O Real olur Barca olur Milan olur İnter olur vs. Gignac, Dzeko gibi adamların sen bu takımların herhangi birinde oynayacağına inanmıyorsan o da senin problemin.

Ben bu sezon için demedim zaten Gigac,Dzeko,Grafite gibi isimleri

Ayrıca inanıyorum

Problemim var var mı itirazın?

Grafite almamız çok zor olmaz zaten. Ben diğer iki adama takılırım. Problemin olduğunu da anladım. Bu kadar asabi cevaplar da verme bana. Senin bir dediğin ötekini tutmuyor.

Grafite almamız çok zor olmaz zaten. Ben diğer iki adama takılırım. Problemin olduğunu da anladım. Bu kadar asabi cevaplar da verme bana. Senin bir dediğin ötekini tutmuyor.

Ne tutmaması?

Galatasarayın bitirici bir forvete ihtiyacı olduğunu bu forvetin sırtı dönük oynama özelliği olursa daha iyi olacagını söyledim

Bunu idrak etmek zor olmasa gerek

Anlamamakta ısrarcısın söylediğimi. Uzatmıyorum artık.

grafite baroş tan önce gündeme gelmişti ama olmadı yoksa baroş yerine grafite yi seyredebilirdik

Keşke... Grafite'yi hala alabilme şansımız var. Ama o geçen seneki formunu izleyebilir miyiz emin değilim.

Aslında tam da bu sistemin adamı Grafite ama yaşı oldukça ilerledi aynı formu vereceğinin garantisi yok.

Ya kim olur bilmiyorum ama bize kaleye sırtı dönük oynayabilen bir adam lazım.İlerde top tutsun,bitiriciliği iyi olsun,oyun zekasi Baroştan fazla olsun,Duvar paslarına karşılık versin,Azıcık bileklerine hakim olsun yeter...

Çok şey mi istedim:)

Nonda ve Baroşun aynı bedende düşünün:)

Geri
Üst Alt