Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Ya bir takim vardi, forvette 1.91lik adamla UEFA'yi ve Super Kupa'yi almisti, hatirlar misin bilmem?

Bundan tam 8 yıl önce,değil mi ? :)

Bize artık Baros gibi adamlar lazım,Galatasaray'ın yıllardır görmediği,şuanda da Avrupa Futbolu'nda iş yapan tarzda bir adamdır Milan Baros.

Ya bir takim vardi, forvette 1.91lik adamla UEFA'yi ve Super Kupa'yi almisti, hatirlar misin bilmem?

Tam olarak ondan bahsetmediğimi biliyorsun.Dağlar kadar fark var o zaman ile bu zaman arasında.Çok net hatırlamasamda o zaman doldur boşalt oynanmıyordu sanırım.Yani top tekniği yüksek oyuncular vardı.En önemlisi bir Sabri yoktu takımda. :)

O Hakan Şükür'ün arkasında hayvan gibi koşan bir orta sahada + Hagi gibi bir usta vardı. :)

---Okan---Suat----Emre----

-----------Hagi-------------

-------Arif------H.Şükür-----

Marlon Kiiiing

Hull geri gondericekmis Wigan'a, ama Bruce'de istemiyomus onu. Middlesbrough almak istiyomus ama devreye girip bu mukemmel adami alabiliriz. EVET ALABILIRIZ!

VELİ KIZILKAYA

-----------------

oynadığı takım : Bucaspor

mevkii : defans

doğum tarihi : 01.02.1985

boy/kg : 1.92 / 88

sözleşme bitiş tarihi : 31.05.2011

oynadığı Takımlar : Kütahyaspor, Kahramanmaraşspor

stoper mevkiinde oynayan Veli ara transfer döneminde Fenerbahçe,Hacettepe,G.Birliği,A.gücü tarafından izlemeye alınmış Hacettepe'den resmi teklif almıştır ama Bucaspor teklifleri reddetmiştir.2007 senesinde Dinamo Bükreş takımı ile idmanlara çıkmış olan Veli, teklif edilen düşük transfer teklifi yüzünden kulübü K.maraşspor'da kalmıştır.2008 senesinde Ümit milli takım aday kadrosuna da davet edilmiştir.

Ben Veli'yi bu sezon birçok maçta stadda ve tvde canlı izledim.Gerçekten en az Servet Çetin ayarında bir stoper olduğuna inanıyorum, fizik gücünü çok iyi kullanıyor ayrıca çok az sayıda kart görmesi diğer defans oyuncularından ayırt eden başka bir unsur.En fazla 1 trilyona malolabilecek bu oyuncuyu mutlaka takıma katmalıyız, ilerde Fenerbahçe veya bir başka büyük takımda görceğimize eminim...

Mayis ayinda Fred in sozlesmesi bitecek ona simdiden kontrat onerelim

VELİ KIZILKAYA

-----------------

oynadığı takım : Bucaspor

mevkii : defans

doğum tarihi : 01.02.1985

boy/kg : 1.92 / 88

sözleşme bitiş tarihi : 31.05.2011

oynadığı Takımlar : Kütahyaspor, Kahramanmaraşspor

stoper mevkiinde oynayan Veli ara transfer döneminde Fenerbahçe,Hacettepe,G.Birliği,A.gücü tarafından izlemeye alınmış Hacettepe'den resmi teklif almıştır ama Bucaspor teklifleri reddetmiştir.2007 senesinde Dinamo Bükreş takımı ile idmanlara çıkmış olan Veli, teklif edilen düşük transfer teklifi yüzünden kulübü K.maraşspor'da kalmıştır.2008 senesinde Ümit milli takım aday kadrosuna da davet edilmiştir.

Ben Veli'yi bu sezon birçok maçta stadda ve tvde canlı izledim.Gerçekten en az Servet Çetin ayarında bir stoper olduğuna inanıyorum, fizik gücünü çok iyi kullanıyor ayrıca çok az sayıda kart görmesi diğer defans oyuncularından ayırt eden başka bir unsur.En fazla 1 trilyona malolabilecek bu oyuncuyu mutlaka takıma katmalıyız, ilerde Fenerbahçe veya bir başka büyük takımda görceğimize eminim...

Bucanın neredeyse her maçına gidiyorum ve arkadaşa katılıyorum Veli süper stoper,ayrıca Ozan İpek dikkat edilmesi gereken bir isim

axel witsel super oyuncu

arda eger giderse alinacak ilk oyuncu axel derim

standart da oynuyor, ve belçikada yilin futbolcusu seçildi, ustelik genç hizli ve teknik

forvete ise Mbokani derim, kafa toplarinda çok kuvvetli, yirtici, suratli,

axel witsel super oyuncu

arda eger giderse alinacak ilk oyuncu axel derim

standart da oynuyor, ve belçikada yilin futbolcusu seçildi, ustelik genç hizli ve teknik

forvete ise Mbokani derim, kafa toplarinda çok kuvvetli, yirtici, suratli,

Chelsea felan istiyordu en son, ortada dolaşan fiyatlarsa 15 mio € ve daha yukarısı... Mbokani için ise ScoutGS inceleme yaptığında almalıydık ancak Standard uyanık davrandı ve aldı, bizede onu izlemek düşer oradan sonraki durağı Premier Lig veya İspanya Ligi olacaktır heralde.

Witsel 20M €,inanin yada inanmayin.

Standard cok uyanik yahu :D

Volkan Yaman'ı yollayalım, Ferhat Öztorun'u geri alalım. sezon sonu bonservisi elinde hem de.

ochoa(america)

fabianski(arsenal)

braaten(rosenborg)

Jajá Coelho(metalist)

saviola(real)

mark janko(red bull)

srna(donetzk)

bruno(ordu)

sezer öztürk(manisa)

zafer yelen(rostock)

nuri sahin(dortmund)

sercan(bursa)

özer(ankara)

fred(lyon)

subotic(dortmund)

m.topuz(kayseri)

özgürcan(geri gelsin)

serdarozturk.jpg

İsim: Serdar Öztürk

Doğum: Zaandam-Hollanda

D.tarihi: 10-06-1988

Boy: 1.90m

Kilo: 88

Oynadığı mevki: Santrafor

Oynadığı kulüp: 2.Lig FC Veendam

2007-03-31-AjaxA1-FCTA1-09.jpg

İsim: Halil çolak

Doğum: Hollanda

D.tarihi: 29-01-1988

Oynadığı kulüp: 2.Lig Go Ahead Eagles

MVS_5064%20Serhat%20Koc.jpg

En bïyük potansiel onda ama sanırım gelecek sezon için Gröningen'e transfer oldu ve sadece 200 000€ için.

İsim: Serhat Koç

Doğum: Hollanda

D.tarihi: 18-07-1990

Oynadığı kulüp: 2.Lig FC Eindhoven

Geri
Üst Alt