Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Arkadaslar Denílson de Oliveira Araújo nasil olur su an kulübsüz!!

Bir zamanlar dünyanin en pahali oyuncusuydu yanilmiyorsam 35 milyon avro'ya Real Betis'e transfer olmustu... Tekrar Avrupa'da oynamak istiyormus .. Türkiye'den de teklifer almis henüz 31 yasinda.. Inanilmaz bir top teknigi var, kücüklügümde hayrani oldugumu bir futbolcuydu.. Bolton Wanderers gecenlerde oynamayi teklif etmis, son anda transfer gerceklesmemis

https://nl.youtube.com/watch?v=jW8iFZy7x_w

Arkadaslar Denílson de Oliveira Araújo nasil olur su an kulübsüz!!

Bir zamanlar dünyanin en pahali oyuncusuydu yanilmiyorsam 35 milyon avro'ya Real Betis'e transfer olmustu... Tekrar Avrupa'da oynamak istiyormus .. Türkiye'den de teklifer almis henüz 31 yasinda.. Inanilmaz bir top teknigi var, kücüklügümde hayrani oldugumu bir futbolcuydu.. Bolton Wanderers gecenlerde oynamayi teklif etmis, son anda transfer gerceklesmemis

https://nl.youtube.com/watch?v=jW8iFZy7x_w

bence gereksiz hem eski denilson degil hemi de sol tarafa oyuncu gerekmiyor

Hala uzun boylu forvet mi istiyorsunuz ya.Avrupada büyük başarı yakalayamamızın sebeplerinden biri budur.Türk oyuncusu takımda uzun birini görünce direk topu havaya kaldırıyor.Haliyle taktik doldur boşalta dönüyor.Takım tam yerden ,adam akıllı oynamaya başlamışken uzun forvet demeyin Allah aşkına.

Bazen böyle oluyor evet ama ben bu duruma sinir oluyorum. Ne demek oyuncular uzun forvet gördü mü direk top şişiriyor? Teknik direktör yok mu? Oyun sistemi hazırlanmıyor mu bu takımın? 2-3 maç o hatalar azalarak yapılır en fazla sezon başında, sonra teknik direktör duruma hakim olur, "yapmayın" der yapmazlar. Yani, bunun böyle olması gerekir. Eğer takıma uzun forvet girdi diye takım top şişirmeye yöneliyor ve teknik kadro buna engel olamıyorsa bu acemiliğin, basiretsizliğin, beceriksizliğin, geri kalmışlığın tarifi olur. Ben şu anki teknik kadro ve yerden paslarla oynamayı seven takımımıza bir uzun forvet katılsa oyuncuların sürekli top şişrmeye başlayacağını ve doldur boşalta döneceğimizi sanmıyorum.

Öte yandan, eğer uzun (veya fizikli) bir forvet alırsak Baros yerine oynatmak zorunda kalacağımızdan şimdilik almamak taraftarıyım.

Linderoth gönderilip yerine İtalyan, İspanyol liginden kelepir ama kaliteli bir ön libero alınmalı (Emerson, Patrick Vieira gibi) ya da Ankaraspor'dan Theo Lewis Weeks'i alsak hiç fena olmaz.

1.Lauri Dalla Valle(Suan Liverpool'un reserv takiminda oynuyor,A takimdaki ilk macina yakinda cikabilir)

2.Theo Weeks(Türkiyede oynayan en büÿuk yildiz adayi)

3.Jukka Raitala(Suan Newcastle onu deniyor,olmazsa Blackburn'a gececek..Italya'da ise Palermo ve Udinese istiyor)

4.Sakari Mattila(Udinese'ye 800.000 € karsiliginda transfer oldu,yakinda ilk macina cikar..)

5.Sercan Yildirim(Nasil bir futbolcu oldugu zaten belli)

6.Eren Albayrak(Bursa'nin diger incisi Eren Albayrak..cok hizli,dribbling'leri dehset,oyun zekasi iyi..fizikmen biraz daha güclü durumda olsa suan Avrupa'da cook rahat oynar..p.s kendi yasiti milli takiminin degismez ismi..)

7.Murat Ceylan(Theo ve Özer'den sonra bence ortasahaya alinabilecek en iyi oyuncu Türkiyeden..)

Eren'i dün izliyen oldumu ;)

Murat Ceylan tek geçerim veya Theo Weeks...

Yuh artik Viera adam 7 aydir sakat ve ne zaman sahalara donecegi de belirsiz

sen komadayken; Vieira iyileşti, bir daha sakatlandı.

Anlayabildiğim kadarıyla Vieira Mourinho'dan, Mourinho'da Vieira'dan nefret ediyor.Vieira için sezon sonu ayrılık kesin gibi futbolculuğuna denilecek laf yok sakatlığı Linderoth'un sakatlığından çok çok hafif.Böyle adı, kariyeri, futbolu güçlü bir futbolcu alırsak 2. Hagi vakası olur.Bu tip transferlerle çıtayı daha da yükseltir diğer kulüplerden futbol anlamında kopar gideriz kimse yetişemez.Bu ortasahaya Emerson, G.Silva, Vieira gibi bir isim gelirse işte o zaman Voltran'ı oluştururuz :D

Vieira ismi Mehmet Topal'ın gelişimi içinde çok yararlı olurdu ; biliyorsunuz ki Vieira,Topal'ın idolü. :)

Bunun dışında önceki sayfada bir arkadaş Denilson demiş,bence o da mantıklı bir isim.Transfer politikamıza uyuyor. :D

Riise de olabilir ,Liverpool pantentli

:D

Vieira ismi Mehmet Topal'ın gelişimi içinde çok yararlı olurdu ; biliyorsunuz ki Vieira,Topal'ın idolü. :)

Bunun dışında önceki sayfada bir arkadaş Denilson demiş,bence o da mantıklı bir isim.Transfer politikamıza uyuyor. :D

hangi Denilson? Arsenal'daki mi?

Ben suan Gereminin takimda olmasini isterdim.Hem cok pahali degil,hemde Madrid,Chelsea gibi takimlarda forma giydi bayagi bir tecrubesi var.Sag bek oynuyor, orta saha oynuyor.Ben sahsen isterim kendisini.

Ben Ajax lı De Guzman nın olmasını isterdim.Geleceğin yıldızlarından biri...Hem ön libero hem de kanatlarda oynayabiliyor.Süper bir oyuncu ya...

Geri
Üst Alt