Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Vieira 36'dan önce gelmez 37'de de futbolu bırakır :)

sağ beke valon behrami süper olur

Saygıyı yitirmeyelim lütfen...

Can seni uyardım ben özeldende buradanda Serhat arkadaşımız sadece senin küçük olduğunu belirtmiş bunun cevabı "Akıl yaşta değil baştadır" olsaydı daha iyi olurdu... Bu Konu burda kapansın lütfen daha uzamadan. Gereken yapılır zaten.

Lan iyilestide kac dakika oynadi soylesene !! ardindan yine sol bagcagindan sakatligini nuksetti

Pazar günü fransız televiziyondan röportajını izledim,kendisi söyledi 2006'dan beri aynı sakatlıktan kurtulamiyor,bir geçiyor ve sonradan yineden sakatlaniyor.Ve gülerek bunu ekledi,bu sakatlık hep fransız milli takımla oynarken oluyor...

Eden Hazard'ı almak Vieira'dan daha zor. hayal dünyasındasın.

Vieira ismi Mehmet Topal'ın gelişimi içinde çok yararlı olurdu ; biliyorsunuz ki Vieira,Topal'ın idolü. :)

Bunun dışında önceki sayfada bir arkadaş Denilson demiş,bence o da mantıklı bir isim.Transfer politikamıza uyuyor. :D

Cok yaratici bir futbolcu yaraticilik eksikligi oldugu zamanlar yani Lincoln veya Kewell oynamassa bu oyuncu yaraticilik sorunumuzu cözer.. bir arkadas formsuz demisti adam formsuz olabilir ama bunu antrenmanla kapata bilir hem degiri oldukca düsmüstür uygun bir fiyat'a alinabilir... göze hos gelen futbolcuyu kim istemeski!

Adamin transfermarkt.de degeri € 1.000.000 sudan ucuz cok uygun bir fiyata alabiliriz!

Pazar günü fransız televiziyondan röportajını izledim,kendisi söyledi 2006'dan beri aynı sakatlıktan kurtulamiyor,bir geçiyor ve sonradan yineden sakatlaniyor.Ve gülerek bunu ekledi,bu sakatlık hep fransız milli takımla oynarken oluyor...

Ve o programda (Telefoot) Mourinho nun roportajini izlemedinmi ? " Viera'nin sakatliktan donmesini sabirsizlikla bekliyorum dedi....." Inter azla satmaz o futbolcuyu mevkinde dunyaninn en iyi futbolcusu sonucta

Viera 40 yasına kadar oynar.Hıza ceviklige ihtiyacı yokki.

Daniel_Aquino.jpg

:f68.gif:

Geri
Üst Alt