Transfer Önerileri (ARŞİV)

falcao: genc kolombiyalı forvet ihtiyacımızı giderebilir piyasasıda var.

fraize cambell: tottenhamda kiralık manu da bonservisi alınabilir forvet

riise: romada yeteri kadar sans bulamıyor.

gueye: kharkivin siyah incisi stoper

riise miadını doldurdu frank de boer gibi olur kesinlikle gelmesin

yaşı cok önemli değil futbolunun kalitesi doldu onu dedim

riisenin olusu tslde cirit atar sol tarafı koridor yapar avrupadada skıntı yasamayız.

bruno mezenga(fm oynuyan arklar bilir fm 08 de gecenlerde bi baktım ordusporda oynuo kiralık macınıda izledim gayet iyi bnce denemekte fayda var)

bruno gol krallığına gidiyo zaten şu aralar özer ve gökhan emreciksin ii adamlar onlar gelsin gökhan ünal ve mehmet yıldız denen şeref yoksunu adamların takımımıza gelmediğine cok sevindim yalnız nonda linderoth gitsinler gerci nonda ile sözleşme yenilenmişti ama fesh etsinler yatıyo parayı alıyo biraz haysiyet lazım hersey para değil

linderoth zaten acayip uyuzum ona ha bide sabri ne kadar şımarık ya takıma zarar veriyo heryerden vuruyo metalist macında barosa verse goo l ama o naptı gol atıp kral olmak istedi nereye gidecekse gitsin

Arda giderse Riise gelsin sol taraf otoban olur.. Onun o füzelerini izlemek isterdim.

riise hem bek, hem orta-sol oynuyordu galiba. gelmesi ne alaka anlamadım, daha bu sene romaya geçmedi mi

Giderse dedim hem benim için değerini bulan futbolcu gidebilir. Arda olur,Lincoln olur veya başkası.. Hemde sol açık oynuyo dedim.Şimdi bana diyeceksin Riise sol açı mı diye ? Evet. Sol tarafın tamamında oynayabiliyor.

Pivot Santrafor Alıncaksa

Kießling 10 Milyon € Verirsek Verirler.

Okaka%20home1.jpg

Okaka Romada oynuyor, aldıgını atan gencecik biri onu almak cok para ister ama fenerin gülizaya verdigi parayı versek alabiliriz fazlasıyla iyi bir oyuncu :)

Roma'nın Okaka'sı = Arsenal'in Walcott'u. Olmaz yani ;)

Caner vermezler kanımca adam takır takır gol atıyo.Bize şöyle miadı bitmeye yakın oyuncular gelir. Mesela Kuranyi gibi Guiza'dan farksız adamlar..

biri bi tane sağ bek yazsın riiseden önce. benim bildiğim yok hazırda gelebilecek. emin değilim bi ara abdurrahman diye biri vardı sanırım sivastan.

Orhan Şam, Abdurrahman Dereli, Muslu Nalbantoğlu( Bedeva)

Chimbonda ( Sağ tarafı otoban eder,Riise gibi :))

yönetim ne yapsın etsin; pas atmayı bilen, çabuk, mücadeleci ve dengesiz dalmayan bir ortasahanın ortasında oynayabilen oyuncu bulsun. çok şey istedim belki de, ancak böyle bir oyuncu bulunmazsa bu sistemin daha güzel işlemesi biraz zor. hatta ve hatta, ekstradan bir önlibero da yedek olarak almalıyız.

Barca'nın 4-3-3'ündeki:

-------------Toure------------ [Keita, Busquets]

--------Xavi------------------- [Busquets, Iniesta]

----------------Iniesta-------- [Hleb]

olayını biz böyle yapmalıyız:

---------MehmetTopal----------

-------XXXXX------------------

----------------Lincoln----------

---------MehmetTopal----------

-------XXXXX------------------

----------------Lincoln----------

Oraya Mehmet Topuz gerçekten uyar,Türkiye'deki nadir çokyönlü oyunculardan.

Yönetim akıllı davranıp Topuz'un aklını çelerse devre arası makul bir fiyata ya da seneye bedavaya kadromuzda olur...

Geri
Üst Alt