Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Arkedeş forvet hattı 3. planda önce orta saha sonra defans en son forvet lazım yoksa bunların hiç biri işe yaramaz yine

Bobo mu? Allah korusun.

Az önce yazdigim gibi;

Bobo gibi teknik olmayan, düz bir Brazilyali forvet görmedim. Hasan Kabze 3 basar bu Boboya...

Orta saha diyorsanız bize kesinlikle zenci ve kesici bir adam lazım. Çünkü o yapıda adamlar çok atletik oluyor ve orta sahayı tamamen parselliyor. Bordeaux'da bir tane vardı ama adını unuttum. O olabilir aslında..

Orta saha diyorsanız bize kesinlikle zenci ve kesici bir adam lazım. Çünkü o yapıda adamlar çok atletik oluyor ve orta sahayı tamamen parselliyor. Bordeaux'da bir tane vardı ama adını unuttum. O olabilir aslında..

Diarra amao zor

Dediğin adam Alou Diarra ama o adam ön libero.Elano'nun yanına çift yönlü oynayacak adam daha iyi olur.

Orta saha icin Emana en iyisi olur, seneye soyle gormek isterim squadi

Ufuk-Sabri, Servet, Stoper (Carvalho olsa muthis olur la), Hakan- Linderoth,Elano, Emana- Arda, Baros, Keita

Dediğin adam Alou Diarra ama o adam ön libero.Elano'nun yanına çift yönlü oynayacak adam daha iyi olur.

Tabiki öyle ama bizim orta sahamızda kesici bir adam olduğunu düşünmüyorum. Barış iyi basıyor ama zorda kalınca oda çift dalıyor. Aynı şekilde Sarp.

-------- Diarra --------

-- Elano ---- Linderoth --

Fena mı olur bu orta saha ? :)

Bu arada eğer düşünürsek 6-7'ye kapatabiliriz bu transferi.

Tabiki öyle ama bizim orta sahamızda kesici bir adam olduğunu düşünmüyorum. Barış iyi basıyor ama zorda kalınca oda çift dalıyor. Aynı şekilde Sarp.

-------- Diarra --------

-- Elano ---- Linderoth --

Fena mı olur bu orta saha ? :)

Bu arada eğer düşünürsek 6-7'ye kapatabiliriz bu transferi.

1. olarak 6-7e kapatamayız.2.olarak bana göre Mehmet'in hiç bir eksiği yok.

Toby Alderweireld

280px-Toby_Alderweireld.jpg

Birbirinden yetenekli gençler çıkaran Ajax altyapısının son ürünü. 20 yaşında ve stoper oynuyor. Çok yönlü bir defans oyuncusu. Sağlam fiziğinin yanında sürati ve kademelerdeki çabukluğuyla dikkat çekiyor. Her şeyden önemlisi, savunmadan forveti kaçıracak kadar uzun mesafeli paslar atıyor bu arkadaşımız :D Topu oyuna sokma konusunda da gayet başarılı ve yeterli tekniğe sahip. Ayrıca tüm bunların yanında, sağ bek ve kesici özelliği nedeniyle ön liberoda da oynayabiliyor.

Uzun lafın kısası tam aradağımız tipte bir stoper. İstediğimiz her özelliğe sahip, fazlası da var hatta. Girişimde bulunursak alma şansımız olduğunu düşünüyorum. Böyle genç ve gelecek vaad eden, yetenekli stoperleri her zaman tutmuşumdur. Elemanı biz almazsak 2-3 sene içinde Barça'ya gider ve Pique'yle yan yana oynar, pas yarışması yaparlar :D

Unutmadan; Martin Jol'ün gelmesiyle Ajax'ta ilk 11 oynuyor sanırım. Belçika milli takımıyla da 2 maça çıkmış ayrıca.

1. olarak 6-7e kapatamayız.2.olarak bana göre Mehmet'in hiç bir eksiği yok.

Vp2mgkhg576RT5hf3mqS9ss8DqFTQVj3Quicklook.jpg

Cengaver gibi herif, bence orta sahaya aradığımız adam bu yada Emana. Birde stoper alsak bu takım tadından yenmez. Mehmet yeri gelince yanındaki adama bile pas atamıyor, yeri gelincede çok iyi maçlar çıkarıyor. Ama yinede iyi bir kesici olduğunu düşünmüyorum.

Transfermarkt'de 13 milyon € olarak görünüyor fiyatı fakat bunlar gerçek fiyatlar değil. 28 yaşındaki bir oyuncuyu Haldun abinin çabalarıyla ucuza kapabiliriz.

Elano, Linderoth fizik olarak birbirini tamamladığında Rijkaard'ın orta sahada istediklerini yapabilmiş olur bu takım.

Ariza Makukula, forvete.

Eren Güngör, defansa..

David Pizarro, tam 30 yaşına geldi. Alamaz mıyız?

Tam aradığımız adam.

Şu cm03/04 de pası 20 olan,ön libero'da oynayan,Roma'lı arkadaş mı?

Oncelikle forvet almamiz gerektigini dusunmuyorum, ilk stoper, sonra Lincoln, ardindan orta saha, sonra sol bek, en son forvet diye siralanir proplemlerimiz. Baros yeter bence, yedegi de Nonda. Ha, bir yerden 10 milyon avro cikti ve dediler ki Hayri forvet kap gel, o zaman is bana duser.

Evet gelelim kuru fasulyenin nimetlerine.

Oncelikle oyun sistemimize goz atmak lazim. Galatasaray'in ihtiyaci olan forvet tipi nedir? Baros/Nonda kombinasyonundan gorduk ki bizim ilerde ikisinin de ozelliklerini barindiricak bir adama ihtiyacimiz var. Tek basina Baros etkisiz kaliyor bazen, oyunda kayboluyor, pas trafigine girmiyor, fiziksel olarak iki stoperin arasinda eziliyor. Ama driblingi, kanatlara acilmasi, kosulari vs. mukemmel. Nonda ise geriye gelip top aliyor, pas yapiyor, daha iyi bitirici ve en onemlisi sirti donuk oynayabiliyor. Onun problemleri kondisyon, fazla statik kalma, ve gununde olmadiginda markajdan kurtulamamasi.

Bunun icin alacagimiz adam hem Baros gibi hizli ve Nonda gibi sirti donuk finisher olmali.

Bellamy adli sahis cok iyi bir ornek. Deli gibi kondisyonu olan, top suren, her yerden vuran, defansa tecavuz eden bir adam. Tam olarak sirti donuk forvet olmasa da Baros + Nonda bir adam. Hirsli olmasi da jaba'si. Ama Man City'de 10 forvet arasindan siyrilip sezonun en iyi adami olmasi ve Mark Hughes'un hayatta birakmayacak olmasi bizi zorlar.

Gignac adli deyyusa gelek. Bu adami Fransa-Turkiye macinda gordukten beri hayranlikla takip ederim. Inanilmaz akilli, pozisyona girebilen, fizikli, cabuk hizlanana bir ustad. Ideal forvetimiz bu adamdir. Ama fiyati 20-30 milyon.

John Karev'i alamayiz ama alabilirsek mukemmel olur. Uzun, guclu, bir o kadar da teknik bir adam. Ibramovic gibi.

Premier ligden cok net adamlar bulunur tabi bu kategoriye giren, misal Kenwyne Jones, Kevin Doyle, sakat olmasaydi Dean Ashton, Bobby Zamora gibin.

Roque Santa Cruz´a ne dersin Hayri basghaan

Santa Cruz süper olur.Hem yedek zaten City'de.Ayrıca Linde'ye gene birşeyler olmuş.Devre arası gönderip bir Emana transferi yapabiliriz.

Evertonda kiralık olarak oynayan brezilyalı forvet Jo çok beğendiğim bi forvet hem daha 22 yaşında

469_emenike.JPG

Emmanuel Emenike-Karabükspor

22 yaşındaki forvet oyuncusu bu sene Bank asyada adından söz ettiriyor.+2 için değerlendirilebilir bence..Ayrıca 31 mayıs 2010da sözleşmesi bitiyor.

Geri
Üst Alt