Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

İzlediğimden dolayı böyle diyorum. Senin gibi Youtube videolarını değil ama, maçları izliyorum.

Bende izliyorum maçları scoutçu.

Hollanda Ligi'ni de severim. Sen maçları izleyerek kazma diyorsan hadi sana kolay gelsin. Kazma dediğin adam Avrupa gol kralı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sen futboldan anlıyorsan ben ellerimi keser bir daha da bu foruma yazmam. Çok bilmişlik yapıp insanları küçümseme çabandan vazgeç. Üslubuna dikkat et. Bu da sana ALENİ, açık ve seçik bir uyarı olsun. Tüm forumda şahidim olsun aslan parçası.

Hollanda Ligi'ni de severim. Sen maçları izleyerek kazma diyorsan hadi sana kolay gelsin. Kazma dediğin adam Avrupa gol kralı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sen futboldan anlıyorsan ben ellerimi keser bir daha da bu foruma yazmam. Çok bilmişlik yapıp insanları küçümseme çabandan vazgeç. Üslubuna dikkat et. Bu da sana ALENİ, açık ve seçik bir uyarı olsun. Tüm forumda şahidim olsun aslan parçası.

Her zamanki hali. Bu forumda ne arıyor, onu da bilmiyorum. ;)

Gervinho alınıcaksa devre arası veya dünya kupası öncesi alınmalı.

Avrupa gol kralı falan olması beni hiç ilgilendirmiyor. Hollanda Ligi'nde herkes gol atar. Granqvist 2 kere 70 metre top sürerek gol atmıştı. Kaldı ki Granqvist süratli bir adam değil. Suarez bana kalırsa iyi sayılabilecek bir adam ama abartılıyor. Her yerde var böylesi. Kazmalıklarını çok kez gördüm. Bir kere böylesine hoyratça gol kaçıran bir adama kazma denmezse, başka bir şey denmesin. Ajax'ta kendisini gösteriyormuş falan filan. Geçelim bunları. Ajax'ta her topu bu adam kullanıyor. Her penaltıyı bu adam kullanıyor falan. Geçenlerde 2 penaltı kaçırdı bir maçta. Ajax gibi pozisyon bulmakta hiç sıkıntı çekmeyen bir takımda gol atmak marifet değil. Artı olarak bu kadar çirkef adamların futbolda barınması iğrenç bir şey.

Ulan her hafta izlediğim adamı benden iyi mi bileceksiniz?

Bende her hafta izlediğim için senin futbol bilginden şüphe duyuyorum ya zaten. Ayrıca benim sana uyarı olarak yazdığım mesajda bile sen kalkıp başka bir oyuncuyla kıyaslama yapmışsın.

Zor bir durum senin için.

Ayrıca karşındaki mod.'a "ULAN" diye hitap etme hakkını sana kimse vermez. Editle onu.

Ulan her hafta izlediğim adamı benden iyi mi bileceksiniz?

Baksana dostum

Nedir senin bu karşındaki adamı ezme psikolojisi ? Herşeyin en iyi bileni sen misin ? Dikkat mi çekmeye çalışıyorsun ? Herkes seninle aynımı düşünmek zorunda ?

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir. Bunuda unutma.

Ayrıca bir not, bende severim Hollanda ligini, Ajax, AZ gibi takımların maçlarınıda izlerim. Belki ben senden daha iyi biliyorumdur...

Size en mantıklı transfer önerisini yapıyım mı ?

Servet'i sat (iyi paraya satabilirsen ne ala...) 2 tane full back al... Biri azman gibi siyahi, bir tanede Meira gibi pasör... Bu takımın başka bir halta ihtiyacı yok...

ha bu arada flood yapmiş gibi olacam ama;bir oyuncu izledim gecenlerde.mevkiisi forvet. içimde kalmasin.Adi Cheikh diabate..Mukemmel bir oyuncu; hava topunu çok rahat bir şekilde alabilecek genc çevik sur atli.. ajaccio a 30 maçta 15 tane sallamiş.. iyi bir istatistik..

Hernanes'e falan gerek yok. Elano gibi bir adam zaten. Bize lazım olan daha defansif özellikleri olan birisi. 15 milyon €'ya Hernanes alınacakmış falan. Bunun neresi mantıklı?

Geri
Üst Alt