Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

diabate'yi bilen bi musluman yok mu Serhat dişinda?

A.Annan gelecek yil Ingilterede olacak..

hayır böyle bir transfer şu an için yok ,gecen transfer sezonu öncesinde böyle haberler cıkmıştı ama olmadı,devre arası almak istersek alırız ama tabi böyle transferi yapmak için öncelikle düşüşe gecmiş,içi boşalmış yabancı transfer politikasında vazgecmek lazım gelir...

Aydın Karabulut'u kaçırmayalım bence.

Alabilirsek Nigel Reo-Coker da çok faydalı olurdu. 5 milyon € civarına kapatırız transferi.

Edit: Europa League'de oynamış adam ya. Neyse.

..................................ufuk..................................

sabri...............manga................servet.............balta

................................carioca..................................

....................elano..................tettey.......................

keita.........................diabate...........................arda

Yedekler : Eren güngor; Enyeama;Sarp;Topal ;Uğur;Taison;Semih kaya;

sizce de guzel olmaz miydi??

Not: tabii ki bu arada Nonda'ya Linderoth'a Franco'ya ufaktan ufaktan by by demiş olduk ama neyse..

..................................ufuk..................................

sabri...............manga................servet.............balta

................................carioca..................................

....................elano..................tettey.......................

keita.........................diabate...........................arda

Yedekler : Eren güngor; Enyeama;Sarp;Topal ;Uğur;Taison;Semih kaya;

sizce de guzel olmaz miydi??

Not: tabii ki bu arada Nonda'ya Linderoth'a Franco'ya ufaktan ufaktan by by demiş olduk ama neyse..

Taraftar yönetmiyor takımı iyi ki. Biraz vizyonlu transferler yapıyor bizim takım maalesef. Çaykur Rizespor değiliz.

her mevkiye 10-15 m luk futbolcular isteniyor,hele de ara dönemde böyle transfer beklemeyin derim.defans ve orta sahada takımın total kalitesini artıracak 2 iyi oyuncu 2-5 er m gibi fiyatlara rahatlıkla bulunur,bu da bize yeter.bu mevkiler tam kadro iken dahi eksik çünkü.forvet içinse pahalı bir futbolcunun lüks olacağını düşünüyorum,baros ikinci yarıda birkaç olmayacak diye bu yoklukta yüksek meblağlar ödeyemez bu kulüp.sercan ı farklı düşünmek lazım FR da beğenmişse ileri dönük yatırım vs...yoksa rotasyona katılabilecek bir oyuncu yeterli,hiç adı geçmeyen murat tosun(ankaraspor) dahi olsa ki boşta şu an, işimize yarar...(son ismi görüpte celallenmeyin benim görüşüm böyle).

her mevkiye 10-15 m luk futbolcular isteniyor,hele de ara dönemde böyle transfer beklemeyin derim.defans ve orta sahada takımın total kalitesini artıracak 2 iyi oyuncu 2-5 er m gibi fiyatlara rahatlıkla bulunur,bu da bize yeter.bu mevkiler tam kadro iken dahi eksik çünkü.forvet içinse pahalı bir futbolcunun lüks olacağını düşünüyorum,baros ikinci yarıda birkaç olmayacak diye bu yoklukta yüksek meblağlar ödeyemez bu kulüp.sercan ı farklı düşünmek lazım FR da beğenmişse ileri dönük yatırım vs...yoksa rotasyona katılabilecek bir oyuncu yeterli,hiç adı geçmeyen murat tosun(ankaraspor) dahi olsa ki boşta şu an, işimize yarar...(son ismi görüpte celallenmeyin benim görüşüm böyle).

üstad akil adam kelamından kendini belli ediyor, yoruma candan katılıyorum...

Ben aydın karabulut'u cok begendım.Birde Antepli murat ceylan'ı alabılırsek gercekten cok iyi olacak

Aslında hiç riske girmeyip;Moritz,Simpson,Eren Güngör'ü alacaksın.:D

Devre arası için aklımda olan 3 isim var keşke alınsalar zor değil...

coloccini (n.united)

paulsen (juventus)

mustafa pektemek (g.birliği)

leo franco

sabri coloccini servet hakan

paulsen m.sarp elano

keita baros arda

Bunu önermek için girmiştim.:) Ankaragücü'yle arasında çıkan dönemde de yine bu ismi vermiştim. Maliyeti neredeyse 0'a yakın olacaktır. O sorunlardan dolayı diye.

Şimdi düzeltmiş gibi maliyeti az da olsa olacaktır. Şu devre arasında yapılabilecek en iyi transfer olur.

Kontejyanı Vassel ile doldurmak mantıklı gelmiyor bana.

Şuan bir açığımız var zaten. Bunu stoper ile dolduracağız. Eğer Linderoth yeni sezon için düşünülmezse o gönderilir, yerine oyunu çift yönlü oynayan zeki bir oyuncu alınır. Nonda ilede yollar ayrılırsa iki forvet gerekebilir. Birisi genç, diğeride Baros'un arkasında bekleyebilecek bir adam.

Geri
Üst Alt