Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Kontejyanı Vassel ile doldurmak mantıklı gelmiyor bana.

Şuan bir açığımız var zaten. Bunu stoper ile dolduracağız. Eğer Linderoth yeni sezon için düşünülmezse o gönderilir, yerine oyunu çift yönlü oynayan zeki bir oyuncu alınır. Nonda ilede yollar ayrılırsa iki forvet gerekebilir. Birisi genç, diğeride Baros'un arkasında bekleyebilecek bir adam.

Ben Vassell'i ilk önerdiğim de şu amaçla önermiştim.

Kulüpten para alamıyor Fifa'ya başvurma olayları var vs. haberler çıkınca serbest kalması gündeme gelmişti.

O dönemde de eğer serbest kalırsa sezon sonuna kadar anlaşabiliriz devre arasında bir kaybımız olmaz düşüncesiyle önermiştim.

Zaten Ankaragücü'nde fazla durabileceğini de sanmıyorum. Sezon sonu buradan ayrılacaktırda. Küçük bir maliyete -her türlü A.Gücü karlı çıkacak maliyetsiz aldıkları için- alabilirsek Nonda'nın 1.5 aya yakın dönem olmayacağı göz önünde bulundurulduğunda bize katkı sağlayacaktır. En azından Nonda'nın Baros'tan sonra girip yaptığını Vassell'de fazlasıyla yapabilir. Bu açıdan bakıyorum biraz da olaya. Başımıza dert olabilecek bir adam değil nasılsa.

Ben Vassell'i ilk önerdiğim de şu amaçla önermiştim.

Kulüpten para alamıyor Fifa'ya başvurma olayları var vs. haberler çıkınca serbest kalması gündeme gelmişti.

O dönemde de eğer serbest kalırsa sezon sonuna kadar anlaşabiliriz devre arasında bir kaybımız olmaz düşüncesiyle önermiştim.

Zaten Ankaragücü'nde fazla durabileceğini de sanmıyorum. Sezon sonu buradan ayrılacaktırda. Küçük bir maliyete -her türlü A.Gücü karlı çıkacak maliyetsiz aldıkları için- alabilirsek Nonda'nın 1.5 aya yakın dönem olmayacağı göz önünde bulundurulduğunda bize katkı sağlayacaktır. En azından Nonda'nın Baros'tan sonra girip yaptığını Vassell'de fazlasıyla yapabilir. Bu açıdan bakıyorum biraz da olaya. Başımıza dert olabilecek bir adam değil nasılsa.

Mantıklı geliyor ama Nonda'nın bonservisi elimizde ve sezon sonuna kadar kulüp bulması çok çok zor. Zaten o zaman sözleşmesi bitecek ve serbest kalacak. Büyük ihtimalle yollar ayrılacak. Nonda'yı elinden çıkaramadıktan sonra Vassel'ı almakta imkansız.

Mantıklı geliyor ama Nonda'nın bonservisi elimizde ve sezon sonuna kadar kulüp bulması çok çok zor. Zaten o zaman sözleşmesi bitecek ve serbest kalacak. Büyük ihtimalle yollar ayrılacak. Nonda'yı elinden çıkaramadıktan sonra Vassel'ı almakta imkansız.

Neden imkansız olsun. 8. yabancı olarak kadroya giricek. Devre arasında transfer yapmanın zorluğunu hepimiz biliyoruz. Şöyle bir düşününce kalitesi az-çok belli olan iyi bir forvet. Almak çok zor da değil. Ankaragücü rahatça ikna edilebilir. Maliyetide çok fazla olmaz bize. Gayet yerinde bir iş yapmış oluruz. Devre arasında çok büyük sükse yapacak transfer yapamayacağımıza göre 2. bir Nonda'yı katmanın zararı da yok. Zaten şöyle biraz daha detaylı düşününce bu futbolcu transfer edilmese bile daha iyisini al-a-mayacağız. O zaman böyle bir konumda bulunan bir adamda bize bir zarar sağlamaz. Hatta yeri gelir yararı olur. Bence bizim kadromuzda çok gol atar. Ankaragücü'nde atamıyor diye aldanmayalım.

mustafa pektemek gerçekten sağlam vede kaliteli topçu.geleceği parlak yani.yabancı olarak ise almamız zor ama evertonun sol açığı yanılmıyosam irlandalı olan coleman.bu iki adamın yanında kayserili ereni eklerim ben

herkes eren güngör der durur.benimde genç yaşta bu olgunlukta gelmiş geçmiş başka bir türk defans oyuncusu görmüşlüğüm yok..lakin adam SAKAT,çapraz bağ sakatlığı nedir bilirmisiniz?!seneye ancak ve inşallah eski formunu bulur...

Neden imkansız olsun. 8. yabancı olarak kadroya giricek. Devre arasında transfer yapmanın zorluğunu hepimiz biliyoruz. Şöyle bir düşününce kalitesi az-çok belli olan iyi bir forvet. Almak çok zor da değil. Ankaragücü rahatça ikna edilebilir. Maliyetide çok fazla olmaz bize. Gayet yerinde bir iş yapmış oluruz. Devre arasında çok büyük sükse yapacak transfer yapamayacağımıza göre 2. bir Nonda'yı katmanın zararı da yok. Zaten şöyle biraz daha detaylı düşününce bu futbolcu transfer edilmese bile daha iyisini al-a-mayacağız. O zaman böyle bir konumda bulunan bir adamda bize bir zarar sağlamaz. Hatta yeri gelir yararı olur. Bence bizim kadromuzda çok gol atar. Ankaragücü'nde atamıyor diye aldanmayalım.

Bende alınırsa katkı yapacağını düşünüyorum ama uzun vadede birşey katmaz bize. Kewell, Arda gerekirse forvet oynar bir şekilde tamamlarız ligi. Ha olurda bir fırsat geçer alırsın Bursa'dan Sercan'ı o zaman tadından yenmez. Sercan'da Baros tipinde bir forvet olduğundan sisteme çok daha ayak uydurur.

Savunmaya adam lazım dicem fakat devre arasında çok kaliteli, ahım şahım bir stoper bulamazsın. Onuda sene sonu halledicez gibi görünüyor.

zaten transfer sezonunda en çok istediğim futbolcular 2 eren di,güngör ve derdiyok.güngör e kayseri çok isteyeceği için yanaşamadık,derdiyok da türkiye ye gelmek istemedi sanırım.yoksa leverkusen in verdiği 5 m, topuz un ismailin bu paraları ettiği yerde her durumda verilirdi,futbol piyasasında bilinen,21 yaşında adamdan bahsediyoruz...

Ömer Toprak diye genç bir stoper vardı. Yazın kaza geçirmişti sanırım, durumunu bilen var mı?

Teknik bir stoperdi diye hatırlıyorum ben.

Vassel gelirse süper olur.Baros'tan bile formayı kapabilir.Ayrıca adam çok profosyonel.Parasını alamıyor ama canla başla mücadele ediyor.

Taraftar yönetmiyor takımı iyi ki. Biraz vizyonlu transferler yapıyor bizim takım maalesef. Çaykur Rizespor değiliz.

Eğer bundan sonra bnm yazdiklarima sen cevap vereceksen ben bu forumdan ayrilir giderim, Mumkunse sen bitkisel hayata gir, gor; duy ama tepki verme, Sana mi soracam nasil vizyon sahibi olup olamayacağini Galatasarayin? Senin soylediklerini de goruyoz; kendin de itiraf ediyorsun; Avrupa Ligi nde oynamiş adami gelmiş oneriyorsun;Vizyonsuzun ağa babasi sensin de haberin yok,,

ömer toprak go-kart kazansında kolunda vede bacaklarındaki ağır yanıklar yüzünden aylarca hastanede kaldı ,ikinci devre başında sahalara dönmesi bekleniyor,aslında eren güngörden falan cok daha iyi oyuncu idi ama eski formunu bulurmu ,bence bulur ,riske girip alınırsa hem ucuza alınır hemde iyi transfer olur.

eren güngörü kayseriden almamız imkansız ,aşırı fiyat cekerler ..o iş olmaz.

öte yandan türkiye icinden en az eren güngör kadar hatta ondan daha kaliteli almanya kökenli vede ümit millide oynayan fizikli,hızlı bir genc oyuncu olan kasımpaşadaki BARIŞ BAŞDAŞ bence devre arasında fiyatı daha yukarılara cıkmadan acilen alınmalıdır ,fener macında vede diğer bazı maclarda izlediğim kadarı ile bu cocuk gercekden cok iyi vede bizim eksiklerimize cuk diye uyan bir yapısı var...

Aman aman usta boşver nemize lazim,Serhat gormesin! bunlar vizyonsuz transferler ona gore;;

moritz vede simpson dar bütceyle yapılan akıllı transferlerdir ,biz elimizdeki bütceyle hem genc hemde bunlardan kat be kat iyi oyuncuları bulup,alabiliriz ,yeterki bizim Klüpde en mühim işin scouting yapılanması olduğu anlaşılsın...

Aklin yolu bir Batuhan,, Ama bu forumda biri var (sen biliyorsun kimi demek istediğimi) bizde isteriz ki boyle transferler yapilsin ama işte vizyon sorunu oluyormuş boylesi transferler ;neymiş efenim bunlar rizesporun yapacaği transferlermiş,,

Rizesporun yapacaği transferlerde; Aleksander tettey; rafael carioca ve cheikh diabate,,, Eğer bunlari Rizespor yapiyorsa helal olsun,,

Aklin yolu bir Batuhan,, Ama bu forumda biri var (sen biliyorsun kimi demek istediğimi) bizde isteriz ki boyle transferler yapilsin ama işte vizyon sorunu oluyormuş boylesi transferler ;neymiş efenim bunlar rizesporun yapacaği transferlermiş,,

Rizesporun yapacaği transferlerde; Aleksander tettey; rafael carioca ve cheikh diabate,,, Eğer bunlari Rizespor yapiyorsa helal olsun,,

klübümüzün hem maddi acıdan rahatlaması ,aldığı oyuncuların son kullanıcısı olmadan onlardan para kazanabilmesi kesinlikle bu tür transferlere bağlıdır ..

zaten son 10 yıldır yapılan en iyi tranfer kim diyince ortaya ribery cıkıyor..

akıllı klüpler her daim bu tip transferlerle ayakda kalıyor yoksa keitayo 9,5 milyon euro vererek almak başarı değil önemli olan keitayı daha gencken 500 bin euroya kadroya katmak vede 9,5 milyon euroya satabilmek...

Kaleye Sinan Bolat, defansa Rafael Marguez, orta sahaya Lucas Biglia ve forvete Sercan Yıldırım mükemmel transferler olur.

klübümüzün hem maddi acıdan rahatlaması ,aldığı oyuncuların son kullanıcısı olmadan onlardan para kazanabilmesi kesinlikle bu tür transferlere bağlıdır ..

zaten son 10 yıldır yapılan en iyi tranfer kim diyince ortaya ribery cıkıyor..

akıllı klüpler her daim bu tip transferlerle ayakda kalıyor yoksa keitayo 9,5 milyon euro vererek almak başarı değil önemli olan keitayı daha gencken 500 bin euroya kadroya katmak vede 9,5 milyon euroya satabilmek...

Sen şimdi inceden inceden Porto'yu O. Lyon' u Ajax' i gosteriyorsun dimi??:

0,,10327~3736003,00.jpg

3096603086_a670b11f94.jpg

Nicky Maynard ve Victor Moses. Ikisini de alsinlar. Ikisine de kefil oglu kefilim. 2 seneye tanesi 15 milyona kapis kapis giderler.

Geri
Üst Alt