Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

kompany süper oyuncu ya keske gelse tam aradgimiz tipde birisi

Bende Rennes'den İsmael Bangoura'yı diyecektim.O da süper bir forvet.Nonda-Baros karışımı birşey.Değeri transfermakt'de 9 milyon ama :D

iyi saymışsında hangisi milan-manu-barca-real vs de maçların çoğunluğunda ilk 11 de çıkarken geldi tsl e?....net isim bilmiyorsan cevap yazmana gerek yok,boşa insanların gözünü yorma..

Nesta ve Onyewu'nun yoklugunda oynuyor ;)

Real'de,ManU'da oynayan adam niye gelsin manyakmı :D ben oynayamıyor diye yazdım tabi çarpıtmak çok hoşunuza gidiyor ;)

Ayrıca Elano,M.City'de oynarken geldi,Leo A.Madrid'de,Meira Stutgart'da kaptanken geldi,Ferrari Geneo'da,Roberta Carlos iyi kötü Real'de oynarken geldi

Küçük düşünenlere boş yere cevap yazmaya gerek yok :)

Tiago Silva'yı,Ferdinand yaptınız iki dakika :o

Real'de,ManU'da oynayan adam niye gelsin manyakmı :D ben oynayamıyor diye yazdım tabi çarpıtmak çok hoşunuza gidiyor ;)

Ayrıca Elano,M.City'de oynarken geldi,Leo A.Madrid'de,Meira Stutgart'da kaptanken geldi,Ferrari Geneo'da,Roberta Carlos iyi kötü Real'de oynarken geldi

stutgart-genova-schalke milan la bir değil...35 le 25 yaş bir değil...elano city den paketlendi,kiralık brezilya ya gidecekken kimsenin vermediği parayı taksite bölerek verdik bize geldi (keşke bir atımlık barutumuzu daha komple bir orta saha oyuncusuna harcasaydık)...hangisi saptırma?...ligin popülaritesi önemlidir,futbolcunun gelmesi için.bundesligayı bile beğenmiyor ing-isp-ita da piyasası olan adamlar.tsl sana bana değerli,GS-fb dünyanın 1 no lu derbisi zaten!...tiago gelmesin zaten o kadar paraya,mesele o değil.

Leo Franco Madrid'de istenmiyordu, Elano'yu Man city coktandir kovmaya calisiyorlardi.

Thiago Silva Milan'da as oynuyor gençler,yedek kalan adam Onyewu.Alacaksak onu alalım,o da uyar bana. :)

11 maç oynayan adam nasıl as oluyorsa

Neyse istemez silva milva size fazla zaten

Defans kesinlikle yabancı sağlam biri olmalı:

Kanat olarak:Aydın Karabulut,Volkan Şen

Forvet:Sercan,Mustafa,Halil

Orta saha:Hamit,Ozan İpek,Murat Ceylan...

Son günlerde gorduğum en mantikli oneriler.. Bravo; gercekten mukemmel oyuncular; hem turk olmasi hem de maliyetsiz olmasi..

Yeterince yerli oyuncumuz var gerek yok. Her mevkide 1 as 1 yedek olsun, sağlam olsun. Yerli oyuncuların yetenekleri sınırlı, çabuk havalanıp çabuk sönüyorlar. Özellikle stoperde yabancı hakkımızı kullanmamız şart. Ofsayt taktiğinde bile zorlanan, kademe özürlü, düzgün pas dahi vermeyen oyuncular alıp parayı sokağa atmaya gerek yok. Avrupa'da altyapılarda defans oyuncuları tandemde birlikte hareket etsinler diye 8-10 yaşında bellerinde elastik iplerle bağlanıyor aynı anda hareket etmeleri sazan gibi ofsayta düşmüyor, bu alışkanlığı ediniyorlar bu sayede. Hangi ayakla girilir, kafaya çıkarken zeybek gibi el kol açılmayacağı vs. öğretiliyor. Söyler misiniz hangi Türk takımının altyapısında var bu? Hiçbirinde ! Yabancı bir teknik adam Türk defans oyuncularından çok şikayetçiydi. Yabancı hoca geliyor yerli stoper 25 yaşında temel bilgileri yetersiz bu adam 10 yaşında öğrenmesi gereken şeyi 25-30 yaşında öğrenmeye çalışırsa böyle olur. Bence %100 yabancı stoper şart!

Yeterince yerli oyuncumuz var gerek yok

Var ama gidecekte tonla adam var. Emre Aşık, Emre Güngör, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Aykut Erçetin, Serkan Çalık, Barış Özbek(belki)... Bak kadroda adam kalmadı şimdi.:)

Mecbur en az 4-5 tane oyuncu alınmalı yerli olmak şartıyla.

Yeterince yerli oyuncumuz var gerek yok. Her mevkide 1 as 1 yedek olsun, sağlam olsun. Yerli oyuncuların yetenekleri sınırlı, çabuk havalanıp çabuk sönüyorlar. Özellikle stoperde yabancı hakkımızı kullanmamız şart. Ofsayt taktiğinde bile zorlanan, kademe özürlü, düzgün pas dahi vermeyen oyuncular alıp parayı sokağa atmaya gerek yok. Avrupa'da altyapılarda defans oyuncuları tandemde birlikte hareket etsinler diye 8-10 yaşında bellerinde elastik iplerle bağlanıyor aynı anda hareket etmeleri sazan gibi ofsayta düşmüyor, bu alışkanlığı ediniyorlar bu sayede. Hangi ayakla girilir, kafaya çıkarken zeybek gibi el kol açılmayacağı vs. öğretiliyor. Söyler misiniz hangi Türk takımının altyapısında var bu? Hiçbirinde ! Yabancı bir teknik adam Türk defans oyuncularından çok şikayetçiydi. Yabancı hoca geliyor yerli stoper 25 yaşında temel bilgileri yetersiz bu adam 10 yaşında öğrenmesi gereken şeyi 25-30 yaşında öğrenmeye çalışırsa böyle olur. Bence %100 yabancı stoper şart!

İyi de Mehmet abi; Nonda nin yerine Sercan; Ayhan, Bariş, Sarp gibi orta saha oyuncularimizin yerine Murat Ceylan yahut Hamit yahut Sezer; Keita nin olmaiği zamanlara A. Karabulut oynasa olsa iyi olmaz mi??

Var ama gidecekte tonla adam var. Emre Aşık, Emre Güngör, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Aykut Erçetin, Serkan Çalık, Barış Özbek(belki)... Bak kadroda adam kalmadı şimdi.:)

Mecbur en az 4-5 tane oyuncu alınmalı yerli olmak şartıyla.

O kadar adamın bir anda gönderileceğine ihtimal vermiyorum bu sirkülasyon için para ve zaman lazım. Bu isimler %200 gönderilmeli ama nasıl olacak bilemiyorum.

İyi de Mehmet abi; Nonda nin yerine Sercan; Ayhan, Bariş, Sarp gibi orta saha oyuncularimizin yerine Murat Ceylan yahut Hamit yahut Sezer; Keita nin olmaiği zamanlara A. Karabulut oynasa olsa iyi olmaz mi??

Sercan iyi olur ama bonservisini nasıl karşılarız? Murat Ceylan'ı Antep bırakmaz bence, Hamit'e hiçbir takım hayır diyemez keşke gelse. Aydın Karabulut'un sözleşme şartlarında Beşiktaş'ın avantajına bir opsiyon var sanırım.

O kadar adamın bir anda gönderileceğine ihtimal vermiyorum bu sirkülasyon için para ve zaman lazım. Bu isimler %200 gönderilmeli ama nasıl olacak bilemiyorum.

Nasıl olacağı mı var? Sen şimdi E. Aşık'tan para kazanamazsın. Mümkün değil. Güngör, Çalık, Aydın, Barış gibi isimler takasta kullanılır. Eminim Ayhan'da bir takasta kullanılacaktır. Yani anadolu kulüplerinden oyuncu alırken bunlar rahatlıkla elden çıkar. Çok rahat. Böylece vereceğimiz bonservislerde minimuma iner. Aykut ve E. Aşık serbest kalıyor zaten. Bence Sercan ve Murat Ceylan alınırken şu adamları kullansak bonservis falan dert olmaz.

2 sezondur mustafa pektemek i takip ediyorum bence sercandan daha iyi bir oyuncu

Sercan iyi olur ama bonservisini nasıl karşılarız? Murat Ceylan'ı Antep bırakmaz bence, Hamit'e hiçbir takım hayır diyemez keşke gelse. Aydın Karabulut'un sözleşme şartlarında Beşiktaş'ın avantajına bir opsiyon var sanırım.

Abi taksitle de olsa Sercan a biz 5 mio gibi bir rakkami vereceğiz.Hamit ile M. ceylan in sozleşmeleri bitiyor.Aydin karabulut işini pek bilemeycem sozleşmesi nasildir bilemem ama bizim onlara karşi oynadiğimiz maçta Keita yi epey bir zorlamişti.

Geri
Üst Alt