Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi saymışsında hangisi milan-manu-barca-real vs de maçların çoğunluğunda ilk 11 de çıkarken geldi tsl e?....net isim bilmiyorsan cevap yazmana gerek yok,boşa insanların gözünü yorma..
Nesta ve Onyewu'nun yoklugunda oynuyor
Real'de,ManU'da oynayan adam niye gelsin manyakmıben oynayamıyor diye yazdım tabi çarpıtmak çok hoşunuza gidiyor
Ayrıca Elano,M.City'de oynarken geldi,Leo A.Madrid'de,Meira Stutgart'da kaptanken geldi,Ferrari Geneo'da,Roberta Carlos iyi kötü Real'de oynarken geldi
Küçük düşünenlere boş yere cevap yazmaya gerek yok
Tiago Silva'yı,Ferdinand yaptınız iki dakika![]()
Nesta ve Onyewu'nun yoklugunda oynuyor
Real'de,ManU'da oynayan adam niye gelsin manyakmıben oynayamıyor diye yazdım tabi çarpıtmak çok hoşunuza gidiyor
Ayrıca Elano,M.City'de oynarken geldi,Leo A.Madrid'de,Meira Stutgart'da kaptanken geldi,Ferrari Geneo'da,Roberta Carlos iyi kötü Real'de oynarken geldi
Küçük düşünenlere boş yere cevap yazmaya gerek yok
Tiago Silva'yı,Ferdinand yaptınız iki dakika![]()
Thiago Silva Milan'da as oynuyor gençler,yedek kalan adam Onyewu.Alacaksak onu alalım,o da uyar bana.![]()
Defans kesinlikle yabancı sağlam biri olmalı:
Kanat olarak:Aydın Karabulut,Volkan Şen
Forvet:Sercan,Mustafa,Halil
Orta saha:Hamit,Ozan İpek,Murat Ceylan...
Yeterince yerli oyuncumuz var gerek yok
Yeterince yerli oyuncumuz var gerek yok. Her mevkide 1 as 1 yedek olsun, sağlam olsun. Yerli oyuncuların yetenekleri sınırlı, çabuk havalanıp çabuk sönüyorlar. Özellikle stoperde yabancı hakkımızı kullanmamız şart. Ofsayt taktiğinde bile zorlanan, kademe özürlü, düzgün pas dahi vermeyen oyuncular alıp parayı sokağa atmaya gerek yok. Avrupa'da altyapılarda defans oyuncuları tandemde birlikte hareket etsinler diye 8-10 yaşında bellerinde elastik iplerle bağlanıyor aynı anda hareket etmeleri sazan gibi ofsayta düşmüyor, bu alışkanlığı ediniyorlar bu sayede. Hangi ayakla girilir, kafaya çıkarken zeybek gibi el kol açılmayacağı vs. öğretiliyor. Söyler misiniz hangi Türk takımının altyapısında var bu? Hiçbirinde ! Yabancı bir teknik adam Türk defans oyuncularından çok şikayetçiydi. Yabancı hoca geliyor yerli stoper 25 yaşında temel bilgileri yetersiz bu adam 10 yaşında öğrenmesi gereken şeyi 25-30 yaşında öğrenmeye çalışırsa böyle olur. Bence %100 yabancı stoper şart!
Var ama gidecekte tonla adam var. Emre Aşık, Emre Güngör, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Aykut Erçetin, Serkan Çalık, Barış Özbek(belki)... Bak kadroda adam kalmadı şimdi.
Mecbur en az 4-5 tane oyuncu alınmalı yerli olmak şartıyla.
İyi de Mehmet abi; Nonda nin yerine Sercan; Ayhan, Bariş, Sarp gibi orta saha oyuncularimizin yerine Murat Ceylan yahut Hamit yahut Sezer; Keita nin olmaiği zamanlara A. Karabulut oynasa olsa iyi olmaz mi??
O kadar adamın bir anda gönderileceğine ihtimal vermiyorum bu sirkülasyon için para ve zaman lazım. Bu isimler %200 gönderilmeli ama nasıl olacak bilemiyorum.
2 sezondur mustafa pektemek i takip ediyorum bence sercandan daha iyi bir oyuncu
Orası kesin ama Sercan yönetimin ilk hedefi. O alınacak büyük ihtimalle.
Sercan iyi olur ama bonservisini nasıl karşılarız? Murat Ceylan'ı Antep bırakmaz bence, Hamit'e hiçbir takım hayır diyemez keşke gelse. Aydın Karabulut'un sözleşme şartlarında Beşiktaş'ın avantajına bir opsiyon var sanırım.
Yav nolur ki ikisi biren gelmiş olsa..