Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Defans

* Anthar Yahia - Vfl Bochum

* Ron Stam - FC Twente

Ortasaha

* Senijad Ibricic - Hajduk

* Eyong Enoh - Ajax

* Amer Osmanagic - Fk Velez

Forvet

* Kris Boyd - Rangers

* Arouna Kone - Sevilla

* Mauro Ivan Obolo - Aık Stockholm

* Jan Blazek - Slovane Lıberec

[Bunlar oneri mi yoksa dransfer dedikodulari mi??

Leo Franco

Sabri-(transfer)-Servet-Balta

Topal -(transfer)

Elano

Keita Arda

Baros (kewell)

(sercan)

Takım dizilişinin asagı yukarı bu sekilde oldugunu dusunursek, defansta servetin yanına, bence siyahi, atletik, top tekniği iyi olan, 25 yaş altı ve kademe anlayışına sahip bir stoper(Fransa liginin vasat takımlarından bulunabilir) ve ortasahada Topal'ın yanına silip süpürecek ve gerektiginde oyun kurabilecek bi isim şart. (gönlümden gecen isim Lassana Diarra) Forvete Sercan transferi ile birlikte mükemmel bir kadro olur(du).

Ah ah Haldun Üstünel yüzünden bir umut her zaman oluyor bende...

Leo Franco

Sabri-(transfer)-Servet-Balta

Topal -(transfer)

Elano

Keita Arda

Baros (kewell)

(sercan)

Takım dizilişinin asagı yukarı bu sekilde oldugunu dusunursek, defansta servetin yanına, bence siyahi, atletik, top tekniği iyi olan, 25 yaş altı ve kademe anlayışına sahip bir stoper(Fransa liginin vasat takımlarından bulunabilir) ve ortasahada Topal'ın yanına silip süpürecek ve gerektiginde oyun kurabilecek bi isim şart. (gönlümden gecen isim Lassana Diarra) Forvete Sercan transferi ile birlikte mükemmel bir kadro olur(du).

Ah ah Haldun Üstünel yüzünden bir umut her zaman oluyor bende...

mevkiler tam isabet...yalnız stoper için yaş 27-30 diyelim.hem aradığımız kalitede kendini ispatlamış hemde 25- bulması da alması da zor olur.ya tutarsa kabilinden transferin de zamanı değil,ihtiyaç acil.bir de orta sahadan çok dertliyim,en az 1 tane de yerli oyuncu oraya alınabilse de bu takımın oyuncusu olmadığı tescillenmiş ıskartalar tasfiye edilse yavaşdan;ozan ipek ve yekta kurtuluş pekala düşünülebilir...tabi gönül daha neler ister de MANTIK...

Kompany,Nigel de Jong , Zabaleta isimleriyle temas halinde yönetim.Birini alacaklar muhtemelen. Transferler İngiltere'den olacak bu kesin.. Ilk adaylar yukarıdaki isimler..

Bilgiler vermeye devam edeceğiz.

Kaynak sağlammı renkdaş.

Beni bilen bilir Ahmet'cim. :) Herkes Schuster geldi diye sevinirken ben Rijkaard'ın bizde olduğunu biliyordum. :D Doğrulayabilir isteyen arkadaşlar. Sor yani istiyorsan eskilere..

Bişey duyuyorsam gelip paylaşıyorum. Çeşitli bloglar gibi memleketteki tüm satılık oyuncularını sırasıyla saymıyorum. :D

Ne var yani bende Sercan Galatasaray da yazarken beklemeyin gelmiyicek demiştim :D

Yine yeniden diyorum (!) Gelmiyicek... Sercan Bursaya 5 kurus kazandırmadan gidicek o takımdan da.

Ne var yani bende Sercan Galatasaray da yazarken beklemeyin gelmiyicek demiştim :D

Yine yeniden diyorum (!) Gelmiyicek... Sercan Bursaya 5 kurus kazandırmadan gidicek o takımdan da.

Haldun abi burayı okuyorsa sırf senin inadına Sercan'ı getirir.

Beni bilen bilir Ahmet'cim. :) Herkes Schuster geldi diye sevinirken ben Rijkaard'ın bizde olduğunu biliyordum. :D Doğrulayabilir isteyen arkadaşlar. Sor yani istiyorsan eskilere..

Bişey duyuyorsam gelip paylaşıyorum. Çeşitli bloglar gibi memleketteki tüm satılık oyuncularını sırasıyla saymıyorum. :D

Eyvallah renkdaş an ve an senden haberler bekliyorum transferle ilgili.

Haldun abi burayı okuyorsa sırf senin inadına Sercan'ı getirir.

Okumuyor merak etme. Beklemeyin abi Sercanı 2 senedir söylüyorum :) Scoult Anasayfasında yayınladı haberi yalanladım küfrettiler bana. Ne oldu Sercan nerde ? Bu sefer o kadar sağlam bi duyum yok ama Bursa çok yüksek fiyat çekti yine almıyıcaz.

Okumuyor merak etme. Beklemeyin abi Sercanı 2 senedir söylüyorum :) Scoult Anasayfasında yayınladı haberi yalanladım küfrettiler bana. Ne oldu Sercan nerde ? Bu sefer o kadar sağlam bi duyum yok ama Bursa çok yüksek fiyat çekti yine almıyıcaz.

Ben sana söyleyim bi duyumum falan yok Adnan bey baktığı için iç transfere.. Ama Galatasaray yerli forvet alacak. İki isim var mantıken Hasan Kabze veya Sercan Yıldırım. Başka kimse olmaz..

Ben sana söyleyim bi duyumum falan yok Adnan bey baktığı için iç transfere.. Ama Galatasaray yerli forvet alacak. İki isim var mantıken Hasan Kabze veya Sercan Yıldırım. Başka kimse olmaz..

Kabze de gelmez Sercan da gelmez. Gökhan Ünal gelir onlar gelmez :)

Kompany,Nigel de Jong , Zabaleta isimleriyle temas halinde yönetim.Birini alacaklar muhtemelen. Transferler İngiltere'den olacak bu kesin.. Ilk adaylar yukarıdaki isimler..

Bilgiler vermeye devam edeceğiz.

zabaleta ve de jong aradığımız tipte kompany de kaliteli ama öncelik bu 2 isimde olursa ne mutlu yönetime.

Forvete yabancı transferi etmeyecegimiz kesin. Sercan ve Hasan Kabze'nin bize gelme ihtimali çok büyük.

Defansada büyük ihtimalle Man. City'den Vincent Kompany'i alırız.

Forvete yabancı transferi etmeyecegimiz kesin. Sercan ve Hasan Kabze'nin bize gelme ihtimali çok büyük.

Defansada büyük ihtimalle Man. City'den Vincent Kompany'i alırız.

Devre arasında iyi bir forvet zor bulunur zaten.Fakat ne yapıp edip,iyi bir stoper şart.Adam gibi oynasın Türk olsun yeter ki.Artık bu sezonu bir şekil idare etcez.Seneye Aslantepe'nin de gazıyla süper bir forvet alır yönetim inşallah

Geri
Üst Alt