Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Nonda yerine de alınabilecek biri de W.Renteria FM'yi geçin gercekte de iyi. Porto once Strasbourg'a kiraya verdi takım kotuydu ama fena oynamadı Fransa'da 9 gol attı. Daha Braga'ya kiraladı, UEFA kupasında Braga'yla guzel maçlar cıkardı. Ocak 2010'a kadar A.Mineiro'ya kiraladılar. Yani donuyor. Porto 1.5m euroya almıştı. Hisselidir buyuk ihtimal.

85 dogumlu 1.86m boyunda ama yerden iyi hızlı, driblingi var. 3 yıl Avrupa tecrubesi var. İdeal yaşta, bence maliyetine gore super transfer olur.

Tinga+Renteria+Caceres en fazla 5m euro. Linde + Nonda gider..

Defansa, Servet in yanina Metzelder'i oneriyorum real da bu sezon sadece 1 maca cikmis

forvete ise Jimmy Briand, kontrati gelecek yaz da bitiyo

Aslında devre arası transfer sezonundan çok ümitli değilim. Ancak içimde bir his var yaz sezonundan olmayacak bir transfer olacak diye bakalım..

Bu doğrultuda bikaç gündür aklıma gelen bazı isimler var ilginç ve imkansız olmayan transferler..

Sezon sonu ayrılmak istediğini açıklayan Trezeguet..

John Carew

Claduio Pizzarro..

gibi isimler geldi aklım acaba gerçekten devre arası yıldız alınacak mı?

Bir başka soru da şu Hollanda Ümit Milli'den bir Türk oyuncuyla anlaşıldı diye haber olmuştu o çocuk gelecek mi acaba.. Okan mıydı Onur muydu..

Aslında devre arası transfer sezonundan çok ümitli değilim. Ancak içimde bir his var yaz sezonundan olmayacak bir transfer olacak diye bakalım..

Bu doğrultuda bikaç gündür aklıma gelen bazı isimler var ilginç ve imkansız olmayan transferler..

Sezon sonu ayrılmak istediğini açıklayan Trezeguet..

John Carew

Claduio Pizzarro..

gibi isimler geldi aklım acaba gerçekten devre arası yıldız alınacak mı?

Bir başka soru da şu Hollanda Ümit Milli'den bir Türk oyuncuyla anlaşıldı diye haber olmuştu o çocuk gelecek mi acaba.. Okan mıydı Onur muydu..

sistemimiz ve kadro yapımızda sadece pizzaro mantıklı. şut atmayı ve dribbling yapmayı diğer isimlerden daha çok sevmesi bakımından. trezeguet ve carew de ne var ben anlamadım :S ... bu takıma lüx ve gereksiz olur diye düşünüyorum.

yerli yada makukula gibi dağıtıcı forvet daha çok iş görür. kayseri-sivas-antep buluyor bizimkilerde bulsun. Scout ekibimizin güzel önerileri vardı o tip oyuncular daha doğru olur. bu saydıklarının nazıyla uğraşılmaz.

Bizde teknik bir stoper ve her ne kadar pas oyunu oynamaya çalıssakta Ortasahadan dripling ile çıkabilecek,Sağ iç oynayabilecek kaliteli bir ortasaha lazım.Bu adamda Hamitten daha iyisini bulamayız...

Jeremie Janot.Keşke Leo Franco yerine bu adamı alsaydık.Hakikaten harika bir kaleci.2 sene önce önermiştim bu topicte.Geçen haftaki Lens-St.Etienne maçında inanılmaz oynamış.

devre arasında transfere karşıyım ama linderoth,serkan çalık,aydın,ayhan,nonda gibi kadroyu şişiren isimler giderse transfer rahat yapışır

Sercan Yıldırım

Mustafa Pektemek

Selçuk İnan

Murat Ceylan

Eren Güngör

Ayrıca şu dönemde Gökhan Ünalında cüzzi bir miktarda alınmasının yararlı olacağını düşünüyorum.(Nondayla devam edilmesi çok büyük hatadır)

Yukarıda yazdığım beş oyuncu yerli olarak alınabilecek oyunculardır.Yaş,oyun bilgisi,oyun zekası anlamında kesinlikle bizim takıma yararlı olacakları düşüncesindeyim.Artık takımı gerçekten yetersiz oyuncularla şişirmekten vazgeçip bu oyuncuları kadromuza katmalıyız.Bu oyuncuları takas ve bir miktar para ile çok rahat transfer edebileceğimizi düşünüyorum.

Sercan Yıldırım

Mustafa Pektemek

Selçuk İnan

Murat Ceylan

Eren Güngör

Ayrıca şu dönemde Gökhan Ünalında cüzzi bir miktarda alınmasının yararlı olacağını düşünüyorum.(Nondayla devam edilmesi çok büyük hatadır)

Yukarıda yazdığım beş oyuncu yerli olarak alınabilecek oyunculardır.Yaş,oyun bilgisi,oyun zekası anlamında kesinlikle bizim takıma yararlı olacakları düşüncesindeyim.Artık takımı gerçekten yetersiz oyuncularla şişirmekten vazgeçip bu oyuncuları kadromuza katmalıyız.Bu oyuncuları takas ve bir miktar para ile çok rahat transfer edebileceğimizi düşünüyorum.

sercan hariç hicbiri gelmesin

Ben Almanyada yasadigim icin, özellikle Alman ligini cok takip ediyorum. Oradada bence tam bizim aradigimiz bir stoper var, hatta hic de pahali degil! Gladbach da oynayan Dante! Standart Lüttich´ten transfer oldu Gladbacha! Bana sorulursa mükemmel bir stoper! Teknigi, paslari, hizi/sürati, rakip ceza sahasinda korner ve benzeri situasyonlarda rakibe yarattigi tehlikeler, attigi goller! Bence cok iyi bir oyuncu! Pahaliya da gelmez!

Jeremie Janot.Keşke Leo Franco yerine bu adamı alsaydık.Hakikaten harika bir kaleci.2 sene önce önermiştim bu topicte.Geçen haftaki Lens-St.Etienne maçında inanılmaz oynamış.

Acayip oynamış. Ağzım açık izledim hakkaten de..

Golü de son dakikalarda penaltıdan yemesi çok dramatik olmuş ama..

Ben Almanyada yasadigim icin, özellikle Alman ligini cok takip ediyorum. Oradada bence tam bizim aradigimiz bir stoper var, hatta hic de pahali degil! Gladbach da oynayan Dante! Standart Lüttich´ten transfer oldu Gladbacha! Bana sorulursa mükemmel bir stoper! Teknigi, paslari, hizi/sürati, rakip ceza sahasinda korner ve benzeri situasyonlarda rakibe yarattigi tehlikeler, attigi goller! Bence cok iyi bir oyuncu! Pahaliya da gelmez!

Dante konusunda sana kesinlikle katılıyorum.Cok soğukkanlı biri ve oyunu cok iyi okuyor.

Gökhan Ünal'ın bize geldiğini düşünüp kabuslar görüyorum. Allah korusun..

Loic Remy diyorum forvet mevkisi için. Nice oynuyor şu anda bonservisi transfermarkt'a göre 9 milyon euro ama daha 7'ye bağlarız bu işi sezon sonu için düşünülmesi gereken bir isim.

Loic Remy diyorum forvet mevkisi için. Nice oynuyor şu anda bonservisi transfermarkt'a göre 9 milyon euro ama daha 7'ye bağlarız bu işi sezon sonu için düşünülmesi gereken bir isim.

Bonservisi 9M€ değil,Lyon'dan alırken Nice 8,5M€ ödedi,sonra Lyon geri almak istedi 15M€+ Anthony Mounier önerdiler,Nice satmadı.

Linde yerine Palmerias'lı (eski Benfica'lı) Diego Souza - Diego de Souza Andrade gelse keske... 5m euroya belki olur. Elano yerine de Emana...

Elano'yu nereye yolluyosun sen allah askina.. Elano bu takimin en önemli oyuncularindan biridir, bunu su an belli etmiyosun olabilir, ama biraz sabirli ol lutfen.

Diego guzel oneri; Slyvain marveux hakkinda bir bilgisi olan var mi ??

Not: Aman Serhat nolur gözünü seveyim bunada bir kulp takmayiver..

Diego guzel oneri; Slyvain marveux hakkinda bir bilgisi olan var mi ??

Not: Aman Serhat nolur gözünü seveyim bunada bir kulp takmayiver..

sylvain_marveaux.jpg

Sylvain Marveaux,genç vaad eden Rennes'de oynayan bir sol açık oyuncusu,genç olmasına rağmen iki ağır sakatlık yaşadı,sahalara geçen sezon'nun son maçlarında dönmüştü ve iyi sinyaller vermişti,bu sezon bir türlü yapamadı olacak gibi.

Özellikleri:hızlı,teknik ve iyi bir sol ayağı var(frikik'ten gol atabilyor),ama defans yapamyor.

Geri
Üst Alt