Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

mantıklı öneriler diyoruz corluka mantıktan çok hayal gibi:)

YouTube - Italy vs Germany - Andreas Beck Goal - Euro U21 Championships

Anderas Beck Hoffenheim'de oynuyor 22 yaşında iyi bir sağ bek eğer Sabri ve Uğur dan biri satılırsa yerine alabilecek iyi oyunculardan biridir.Transfer döneminde çok övülmüştü Stuttgart'la adı geçti çok süratli bir oyucu.Almanya u21 de oynuyor yukarıda da güzel bir gol atmış.

kaç maçını izledin bilmiyorum renkdaş ama sabri den fazlası yok, çok hata yapan bi oyuncu ayrıca

Geçen sezonki Beck, geçen sezonki Sabri'den iyiydi. Ama bu yıl tam tersi geçerli.

kaç maçını izledin bilmiyorum renkdaş ama sabri den fazlası yok, çok hata yapan bi oyuncu ayrıca

Hiç maçını izleyemedim internetten araştırdım yazın adı bizimle anılyordu baya da övgü almıştı.İzlediysen ve öyle diyorsan doğrudur.Sakatmış ayrıca

Danny Szetela vardı forumların kahramanı ne oldu? Santander geri gondermiş, seyreden var mı?

30 tane değil 3 transfer bu takıma siklet arttırır.

_Oyun kuran genç,dinamik bonservisi 8-10 Milyon Euro civarı bir stoper.

_Baros'a alternatif olabilecek Nonda'dan genç(mümkünse türk ve Sercan Yidirim,olmadı yabancı 20-26 yaş arası kaliteli bir forvet)

_Sene sonu bonservissiz Hamit(ikna edilirse),Emana,Lucas Levia(Liverpool),M.Diarra(Mehmet Topal satılırsa),Makoun gibi ya Afrikalı presçi mücadeleci ya Hamit,ya da Lucas Levia gibi genç bir yetenek.Alınırsa yeter

Tabi Arda ve Sevet satılırsa onların yerine,duruma göre Caner,Volkan Şen gibi yerli oyuncu veya,Babel gibi bir yabancı oyuncu monte edilmelidir.

Sevet satılırsa Ali Turan,Eren Güngör(sakatlık sonrası reaksiyonu önemli tabi),Serdar Aziz(Bursa,geleceği parlak bu çocuğun),Aykut Demir(Gençlerbirliği) gibi alternatiflerden biri de alınabilir.

2.ligde oynayıpta bize sınıf atlatacak 3 transfer :)

Coloccini, Emana ve R.Bianchi (Torino)

N.Castle ve Betis'in cıkma sansı var ama Torino cıkamayacak gibi.

Emana ve Coloccini'yi ben ölmeden parçalıyla görsek süper olucak :D

Khalid Boulahrouz, defansa bu adamı alsak çok güzel olur. Bonservisi transfermarkt'a göre 4.500.000 €.

30 tane değil 3 transfer bu takıma siklet arttırır.

_Oyun kuran genç,dinamik bonservisi 8-10 Milyon Euro civarı bir stoper.

_Baros'a alternatif olabilecek Nonda'dan genç(mümkünse türk ve Sercan Yidirim,olmadı yabancı 20-26 yaş arası kaliteli bir forvet)

_Sene sonu bonservissiz Hamit(ikna edilirse),Emana,Lucas Levia(Liverpool),M.Diarra(Mehmet Topal satılırsa),Makoun gibi ya Afrikalı presçi mücadeleci ya Hamit,ya da Lucas Levia gibi genç bir yetenek.Alınırsa yeter

Tabi Arda ve Sevet satılırsa onların yerine,duruma göre Caner,Volkan Şen gibi yerli oyuncu veya,Babel gibi bir yabancı oyuncu monte edilmelidir.

Sevet satılırsa Ali Turan,Eren Güngör(sakatlık sonrası reaksiyonu önemli tabi),Serdar Aziz(Bursa,geleceği parlak bu çocuğun),Aykut Demir(Gençlerbirliği) gibi alternatiflerden biri de alınabilir.

30 tane değil demişsin ama kaç tane isim yazmışsın. O satılırsa, bu satılırsa...

Daha fazla transfer yaptın valla. Kimseyi de satmıyoruz biz. Biz de oynasınlar.

https://www.youtube.com/watch?v=s3jP1LCb4ds&feature=relatedbence kaliteli adamlar gelmeyecek. zaten devre arasında kaliteli adam bulmak zor. olsa bile yüksek maliyet. ben Gs nin gökhan ünal ve sercan yıldırımla ilgilenmesine şaşıyorum. yabncı kontejyanında yer var.Niye Türk golcü arıyorsun? ha anlarım bunlar ucuz olur alırsın. Trabzonda 2 senedir dökülen Gökhan Ünal mı Gs'ye yakışır.Trabzonda istemem yan cebime koy politikasında, tekkenin bonservisi için kaynak arıyorlar. yok 4-4.5 milyondan aşağı satmazlarmış.Ulen sende dökülen oyuncuya ben niye servet ödeyim. Hala akıllanmadı mı yönetim. Hakan Şükürden başka hangi türk golcü GALATASARAY'DA başarılı olmuş? Türkiye'de doğru düzgün golcü yok. Sen de git onları almaya çalış hemde yüksek meblalara.Yok böyle transfer mantığı. Temizden avrupa görmüş süratli bir yabancı bul. Türkiye'den golcü alınmaz çünkü Türkiye'de golcü yetişmiyor. Benim gönlümdeki isim humberto Suazo ama imkansız.Bu adamı milli takıma karşı izledim. Çok süratli değil amma felaket bir yeteneği var. Son vuruşlar on numara. pas alışverişi desen süper. bence alınabilecek en iyi oyuncu. ama tahmini değeri 20m civari. Gs hep yeteneksiz forvetleri bulup getiriyor(baros hariç).pinto,lukunku,cristian,nonda,karan. yaw artık sürat görmek istiyorum. artık o kadar istiyorum ki hızlı bir oyuncu youlaya hayır diyemeceğim. ama oda 3.sınıf futbolcu. Gs de bu para darlığı olduktan sonra

düzgün transfer beklemek hata olur. Her zamanki gibi taraftarın ağzına bir parmak bal çalıcak şekilde transferler yapılır.

not:alpslan bursaya bonservisi ile verilirse süper bir bir kazık olur bizim için.

Gs'de alpaslan o mevkinin tam adamıdır. Sadece 3-4 maç gerekiyor. Baltaya(!)

2 senedir dayanan bu taraftar alpaslana 3-4 maçı çok görmesin.

bence de boulahruz iyi seçim yaşı da 28 daha

Hugo Almeida

In-na-nil-maz, sol bacagi var. Kafalari muhtesem, uzun boylu, Portekiz milli takim'in santrförü: HUGO ALMEIDA!

Geri
Üst Alt