Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

jorge valdivia al-ain da oynuyor super top teknigi var 26 yasinda ofansif orta saha oyuncusu adam acayip zeki yuruyerek adam geciyor ama gelmesi cok zor adam para icin oynuyor resmen... kendisi chili milli takim formasida giyiyor youtubeda bir kac tane videosu var mutlaka izleyin ben buyulendim

Daha onceleri hucum icin Azerbaycanli Vagif Cavadov'u soylemisim. Hakiketen iyi transfer olurdu. Hem de yerli statusunde olacakti. Genc ve iyi bir santrafor. Sol kanatta da oynayabiliyor. Hem ucuz, hem de yararli olabilecek transferdi bence, ama, galiba Twente ile anlasti... o olmazsa CSKA'ya da gece bilir. Bence, yararli transfer olurdu her yonden...

Hate Ben Arfa da düşünülebilir..

Renktaslar iki onerim var ;

Ilk onerim Remy genc,hizli biraz tuzlu gelebilir

Diger onerimde Maxi Lopez. Maxi hatirlayacaginiz gibi Barca'da Rijkaard doneminde cok basariliydi. Bizdede TSL'yi altust eder. Fazla pahali olacaginida dusunmuyorum.

defansa cris forvete cesar delgado malum lyonla ticari bi ilişkimiz var

Eskiden bu başlık mantıklı transfer önerileri değil miydi?:D Demek ki artık mantıklı olmasından umudu kesmişiz..:)

saniyorum bu sozun bana..Hakan abi sence biz Arda' yi daha ne kadar tutabiliriz??Seneye yolcu edeceğiz.E Ben arfa nin değerini 8 mio olarak açiklamişti Marsilya.. sence değmez mi 8 mio ya..

Sözüm sana değil ya, gerçekten öyleydi.Başlığın adını değiştirmişler..:D Sadece transfer önerileri yapmışlar. Eğer 8 milyonsa tabii ki değer..Ama bence Arda seneye de bu takımda olacaktır.(eğer uefada en az yarı final felan görürsek belki gider)

ben arfa açıkta oynamıyor mu kanat adamımız yeteri kadar var bence bi tane yerli alabiliriz kanata,parayı defans ve orta sahaya versinler, forvete dünyanın parasını yatırıp defansa orta sahaya birer yerli oyuncu getirip, sorunların çözülmesini beklemek aptallık olur forvet ilk önceliğimiz olmamalı bence

Wesley Sonck

Personal information

Date of birth August 9, 1978 (1978-08-09) (age 31)

Place of birth Ninove, Belgium

Height 1.74 m (5 ft 9 in)

Playing position Striker

Club information

Current club Club Brugge

Number 10

Senior career*

Years Team Apps (Gls)†

1996–1998 R.W.D. Molenbeek 033 0(11)

1998–1999 Germinal Ekeren 032 00(7)

1999–2000 Germinal Beerschot 029 0(11)

2000–2003 RC Genk 093 0(67)

2003–2004 Ajax 034 0(10)

2005–2007 Borussia Mönchengladbach 028 00(6)

2007– Club Brugge 076 0(26)

National team‡

2001– Belgium 054 0(

Ben bu adamı beğeniyorum makul fiyata katkı sağlıyabilir.

aynen katılıyorum hakan

ama tarkan arkadaşımız wesley e iyi topçu diyor galiba o adam bizde çerez olur

Christoph Metzelder geleceğinden umutsuzmuş. Real madridin sözleşmesini uzatmayacığını sanıyormuş. Ayrıca milli takıma çağırmazlar diye düşünüyormuş. Bu futbolcuyu transfer etsek nasıl olur? İkna etmek çok zor olmaz. Burada sürekli oynarsan milli takıma çağırırlar deriz.

Christoph Metzelder (Real Madrid) - Profil - Fußball - transfermarkt.de

Christoph Metzelder geleceğinden umutsuzmuş. Real madridin sözleşmesini uzatmayacığını sanıyormuş. Ayrıca milli takıma çağırmazlar diye düşünüyormuş. Bu futbolcuyu transfer etsek nasıl olur? İkna etmek çok zor olmaz. Burada sürekli oynarsan milli takıma çağırırlar deriz.

Christoph Metzelder (Real Madrid) - Profil - Fußball - transfermarkt.de

çok ağır bir oyuncu bize seri adam lazım

Beni alın...Para istemem...Tatil istemem...Ev Araba istemem...Formalarımı anacağızım evde yıkar...Sitem etmem...Verileni yaparım...:)

Geri
Üst Alt