Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

emre güngöre bu sene şans versinler oynamayacaksa sezon sonu satalım

semih a takıma alınınca gerets den habersiz rizeye paf maçına yolladılar sakatlandı orda 1 yılı gitti bülent hoca da hamburg maçında elde stoper açığımız varken oynatmadı kafa olarak çok yordular çocuğu artık çok zor

Aslinda defans'a adam bile lazim degil. Hakan Balta'i koyacaksin Servet'in yanina, solbek'e bir transfer yaparsin, olur biter bu is.

Forvet transferi cooook ama cooook abartiliyor, Galatasaray'in ne yapacagini biliyorum. Defans oyuncusunu buyuk bir yanki ile transfer edecek. Forvet transferi'de yapacaklar, ama oyuncuyu kiralicaklar.

En mantikli is bu, Haldun Ustunel'de mantikli oldugu icin, benim dedigim olacak.

Aslinda defans'a adam bile lazim degil. Hakan Balta'i koyacaksin Servet'in yanina, solbek'e bir transfer yaparsin, olur biter bu is.

Forvet transferi cooook ama cooook abartiliyor, Galatasaray'in ne yapacagini biliyorum. Defans oyuncusunu buyuk bir yanki ile transfer edecek. Forvet transferi'de yapacaklar, ama oyuncuyu kiralicaklar.

En mantikli is bu, Haldun Ustunel'de mantikli oldugu icin, benim dedigim olacak.

tabii canım neden olmasın göbekte hakan balta ilk yarı 21 gol yersin ikinci yarı42.olur sana 63 gol. ya hakan balta nedir kimdir? top tutmasını sürmesini bilmez. sol kanat onun yüzünden yol geçen hanı oldu. gözümde 500 bin euroluk değeri yok.kalli denilen emekli aylığının Gs ye doldurduğu adamlardan biri. hakan baltayı seyretmeyen adamlar ancak senin kadar konuşur. yazık bu zihniyetler yüzünden gencecik alparslan oynama şansı bulamıyor.Tabii bunda yönetimin de baskısı var. her sene yeni gelen teknik adam bu adamı oynatıyor. Bu adamın futbolcu olmadığını görmemek için kör olmak gerekir. Cihanın ın ,orhanın futbolcu olmadıklarını göremedikleri gibi.

mehmet düz nerelerde ? en son sariyer dusmustum dogrumu ?

ufuk

sabri (brasil stoper) servet balta

(ernst)

elano arda

lincoln

keita kewell

Önyargıları birakalım ve hayalini kuralım, bence bu kadro Türkiye de henüz görülmemiş bişey oynar..... ihtiyacımız bir ernst ve sağlam akıllı riskisiz oynayan bir stoper zaten arayıpta bulamadığımız lincoln elimizde . Düşünsenize Ernst tek ön libero önünde Elano, Lincoln, Arda (ki Arda ve Elano İniesta ve Xavi olabilir) onların önünde A.Keita ve H. Kewell

Önemli olan Galatasaray' ın menfatidir , ben derim ki + Lincoln + Stoper + Ernst (karakterinde bir ön libero) bu takımı hem Türkiyede hem Avrupada Şampiyon yapar, bir dahada böyle bir kadro kurulamaz elimizdeki fırsatı kaçırmayalım....

ufuk

(ernst)

elano arda

lincoln

keita kewell

Önyargıları birakalım ve hayalini kuralım, bence bu kadro Türkiye de henüz görülmemiş bişey oynar..... ihtiyacımız bir ernst ve sağlam akıllı riskisiz oynayan bir stoper zaten arayıpta bulamadığımız lincoln elimizde . Düşünsenize Ernst tek ön libero önünde Elano, Lincoln, Arda (ki Arda ve Elano İniesta ve Xavi olabilir) onların önünde A.Keita ve H. Kewell

Önemli olan Galatasaray' ın menfatidir , ben derim ki + Lincoln + Stoper + Ernst (karakterinde bir ön libero) bu takımı hem Türkiyede hem Avrupada Şampiyon yapar, bir dahada böyle bir kadro kurulamaz elimizdeki fırsatı kaçırmayalım....

Her yere şu herifi yazmak zorunda mısın ? Önemli olan Galatasaray'ın menfaati diyorsun hem de lincoln diyorsun . Bu ne yaman çelişki...

ufuk

(ernst)

elano arda

lincoln

keita kewell

o zaman 4-6-0 oynarız. Gerçi Total futbol bu kadro ile daha iyi oynanır ama oyuncuların bencilliği bırakması lazım.

ufuk

(ernst)

elano arda

lincoln

keita kewell

Başka bir başlıkta yazdım , burada da yanlış analşılmalara maal vermemek için tekrarlıyorum ,İhtiyacımız Licolnü takıma kazandırıp 2 tane değerli tarsfer yapmaktır 1. Oyunu geriden kuarabilen ve Defansın Kaptanı olabilecek deneyimli bir Stoper , 2. Kontra ataklarda pozisyonunu kaybetmeyecek, İkili mucadelerlerde % 70 kazanan taraf olabilecek fizik ve kondisyona sahip, ceza sahası dışından dönen toplara sert ve isabetli vurabilecek ve son olarak oyunu basit ve mantıklı oynayarak kaptığımız toplarda takımı hızla ileri çıkarabilecek bir ön liberodur (bknz: Ernst, Linderoth, Aurello)

Her yere şu herifi yazmak zorunda mısın ? Önemli olan Galatasaray'ın menfaati diyorsun hem de lincoln diyorsun . Bu ne yaman çelişki...

Bana daha iyi bir alternatif bulabilirsen ve yönetimide o oyuncuyu almaya ikna edebilirsen ve daha sonrada ihtiyacımız olan stoper ve ön liberoyada finansman sağlayabilirsen inan bana seni kırmam ve bir daha Lincolnden bahsetmem bunlar olamayazaksa benim için asıl olan Galatasaray'ın menfaati dir

Galatasaray'ın menfaatini düşünüyorsan lincoln gelmesin. Çünkü takımın disiplinini bozuyor.

Galatasaray'ın menfaatini düşünüyorsan lincoln gelmesin. Çünkü takımın disiplinini bozuyor.

Galatasaray artık bir lise takımı değildir , takımiçi disiplini sağlamak Adnan Sezgin in görev tanımında yer alır bu görevi yapamayacığına inanıyorsak benim önerim Bülant Tulun dur. Lincoln kim ne derse desin sütten çıkmış ak kaşık olmadığı gibi Kolin Kazım dan daha disiplinsiz değildi Robero Carlos ve Dos Santos gibi Tesisslerde kelepçeli sex partileride çevirmedi, Otorite boşluğundan kaynaklanan sıkıntıların Günah Keçisi oldu bence hala kullanılabilinir ve kazanılınabilinir bir değerdir

Galatasaray artık bir lise takımı değildir , takımiçi disiplini sağlamak Adnan Sezgin in görev tanımında yer alır bu görevi yapamayacığına inanıyorsak benim önerim Bülant Tulun dur. Lincoln kim ne derse desin sütten çıkmış ak kaşık olmadığı gibi Kolin Kazım dan daha disiplinsiz değildi Robero Carlos ve Dos Santos gibi Tesisslerde kelepçeli sex partileride çevirmedi, Otorite boşluğundan kaynaklanan sıkıntıların Günah Keçisi oldu bence hala kullanılabilinir ve kazanılınabilinir bir değerdir

Bu kadar yönetici lincoln'ün disiplinsiz hareketlerini çözemediyse üstelik schalke gibi alman devi bile çözemediyse yapacak bir şey yok. Aman gözlerden ırak olsun.

Rijkaard'ın oynattığı sistemde 10 numara tarzı oynayan oyunculara yer var mıdır?Yok.E o zaman Lincoln gelsin,geri dönsün diye konuşmaya da gerek yok.Bu kadar basit.

Rijkaard'ın oynattığı sistemde 10 numara tarzı oynayan oyunculara yer var mıdır?Yok.E o zaman Lincoln gelsin,geri dönsün diye konuşmaya da gerek yok.Bu kadar basit.

(Rijkaard ın sisteminde her zaman Hagi, Cruyff, Maradona, gibi oyunculara yer vardır bir iki basamak aşağıya in Lincoln ve Alex ) = Rijkaard'ın oynattığı sistemde 10 numara tarzı oynayan oyunculara yer var mıdır?

Lincolün yerine oynayan oyuncular bu sezon = Barış , Ayhan, M. Sarp olmuştur artı değeri sen hesapla Rijkkaard a eminim tercihini lincoln den yana kullanır

alparslan aslan gittiğine göre yabancı sol bek almak isteğimizde olabilir....

gençlerbirliğiresmi sitesinde gençler atkısıylA fotosu bile var

Geri
Üst Alt