Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni alın...Para istemem...Tatil istemem...Ev Araba istemem...Formalarımı anacağızım evde yıkar...Sitem etmem...Verileni yaparım...![]()
Aslinda defans'a adam bile lazim degil. Hakan Balta'i koyacaksin Servet'in yanina, solbek'e bir transfer yaparsin, olur biter bu is.
Forvet transferi cooook ama cooook abartiliyor, Galatasaray'in ne yapacagini biliyorum. Defans oyuncusunu buyuk bir yanki ile transfer edecek. Forvet transferi'de yapacaklar, ama oyuncuyu kiralicaklar.
En mantikli is bu, Haldun Ustunel'de mantikli oldugu icin, benim dedigim olacak.
ufuk
sabri (brasil stoper) servet balta
(ernst)
elano arda
lincoln
keita kewell
Önyargıları birakalım ve hayalini kuralım, bence bu kadro Türkiye de henüz görülmemiş bişey oynar..... ihtiyacımız bir ernst ve sağlam akıllı riskisiz oynayan bir stoper zaten arayıpta bulamadığımız lincoln elimizde . Düşünsenize Ernst tek ön libero önünde Elano, Lincoln, Arda (ki Arda ve Elano İniesta ve Xavi olabilir) onların önünde A.Keita ve H. Kewell
Önemli olan Galatasaray' ın menfatidir , ben derim ki + Lincoln + Stoper + Ernst (karakterinde bir ön libero) bu takımı hem Türkiyede hem Avrupada Şampiyon yapar, bir dahada böyle bir kadro kurulamaz elimizdeki fırsatı kaçırmayalım....
ufuk
(ernst)
elano arda
lincoln
keita kewell
Önyargıları birakalım ve hayalini kuralım, bence bu kadro Türkiye de henüz görülmemiş bişey oynar..... ihtiyacımız bir ernst ve sağlam akıllı riskisiz oynayan bir stoper zaten arayıpta bulamadığımız lincoln elimizde . Düşünsenize Ernst tek ön libero önünde Elano, Lincoln, Arda (ki Arda ve Elano İniesta ve Xavi olabilir) onların önünde A.Keita ve H. Kewell
Önemli olan Galatasaray' ın menfatidir , ben derim ki + Lincoln + Stoper + Ernst (karakterinde bir ön libero) bu takımı hem Türkiyede hem Avrupada Şampiyon yapar, bir dahada böyle bir kadro kurulamaz elimizdeki fırsatı kaçırmayalım....
ufuk
(ernst)
elano arda
lincoln
keita kewell
Her yere şu herifi yazmak zorunda mısın ? Önemli olan Galatasaray'ın menfaati diyorsun hem de lincoln diyorsun . Bu ne yaman çelişki...
Galatasaray'ın menfaatini düşünüyorsan lincoln gelmesin. Çünkü takımın disiplinini bozuyor.
Galatasaray artık bir lise takımı değildir , takımiçi disiplini sağlamak Adnan Sezgin in görev tanımında yer alır bu görevi yapamayacığına inanıyorsak benim önerim Bülant Tulun dur. Lincoln kim ne derse desin sütten çıkmış ak kaşık olmadığı gibi Kolin Kazım dan daha disiplinsiz değildi Robero Carlos ve Dos Santos gibi Tesisslerde kelepçeli sex partileride çevirmedi, Otorite boşluğundan kaynaklanan sıkıntıların Günah Keçisi oldu bence hala kullanılabilinir ve kazanılınabilinir bir değerdir
Galatasaray artık bir lise takımı değildir , takımiçi disiplini sağlamak Adnan Sezgin in görev tanımında yer alır bu görevi yapamayacığına inanıyorsak benim önerim Bülant Tulun dur. Lincoln kim ne derse desin sütten çıkmış ak kaşık olmadığı gibi Kolin Kazım dan daha disiplinsiz değildi Robero Carlos ve Dos Santos gibi Tesisslerde kelepçeli sex partileride çevirmedi, Otorite boşluğundan kaynaklanan sıkıntıların Günah Keçisi oldu bence hala kullanılabilinir ve kazanılınabilinir bir değerdir
Rijkaard'ın oynattığı sistemde 10 numara tarzı oynayan oyunculara yer var mıdır?Yok.E o zaman Lincoln gelsin,geri dönsün diye konuşmaya da gerek yok.Bu kadar basit.
alparslan aslan gittiğine göre yabancı sol bek almak isteğimizde olabilir....