Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

----------------------Kaleci (3'unden biri yani)-----------------

Sabri-------------Andre Bikey----------Servet-------------Hakan

--------------------Emana-------------Ayhan------------------

Keita-------------------------Elano--------------------Arda (Kewell)

--------------------------Baros(Sercan)-----------------------------

Reis kadrosu.

6 mio ya almişlar Namık.Madem mantikli trnasfer onerileri ben bir iki oyuncu soylicem ama gulmek yok..Aksine uzerinde durulursa mukemmel transferler olurlar..

Jean Carlos chera;

YouTube - 12 year old Jean Carlos Chera hot soccer prospect

Oyle tahmin ediyorum ki bu oyuncular alinirsa yuzyilimizin transferleri olacak kanaatindeyim..Ancak uzun vadede verim alabileceğimiz için ne kadar sabredilir ayri bir konu ama..

Madin mohammad;

YouTube - Madin Mohammed (6 Year Old, New Zidane)

YouTube - Madïn KOROGHLI dans le GRAND JOURNAL de CANAL+

Madin mohammed apayri bir yetenek izlenilen kadariyla..İlk video da henuz 6 yaşindayken çekilmiş goruntuleri var.. 2. video da sanirim fazla değil 8-9 yaşlarindaki videolari ama mukemmel bilekleri var; goruluyor zaten gormemek için kör olmak gerekir..Velet resmen resital çekmiş. Ne dersiniz beyler alinmasi sizce de iyi olmaz mi...

6 mio ya almişlar Namık.Madem mantikli trnasfer onerileri ben bir iki oyuncu soylicem ama gulmek yok..Aksine uzerinde durulursa mukemmel transferler olurlar..

Jean Carlos chera;

YouTube - 12 year old Jean Carlos Chera hot soccer prospect

Oyle tahmin ediyorum ki bu oyuncular alinirsa yuzyilimizin transferleri olacak kanaatindeyim..Ancak uzun vadede verim alabileceğimiz için ne kadar sabredilir ayri bir konu ama..

Madin mohammad;

YouTube - Madin Mohammed (6 Year Old, New Zidane)

YouTube - Madïn KOROGHLI dans le GRAND JOURNAL de CANAL+

Madin mohammed apayri bir yetenek izlenilen kadariyla..İlk video da henuz 6 yaşindayken çekilmiş goruntuleri var.. 2. video da sanirim fazla değil 8-9 yaşlarindaki videolari ama mukemmel bilekleri var; goruluyor zaten gormemek için kör olmak gerekir..Velet resmen resital çekmiş. Ne dersiniz beyler alinmasi sizce de iyi olmaz mi...

Oldu canim. Avatarindaki cocugu da alalim tam olsun. :o

Fred super olur, bonservisi 1.2 milyonmus :)

Fred gibi bir topcu

5 yillik sozlesme yapmis gecen sene. Tikir tikir gollerini yaziyor. Bizden baska 100 kulup daha ister bu adami almak. Ve bonservisi 1.2 milyon hea? :o

Iyiymis

Oldu canim. Avatarindaki cocugu da alalim tam olsun. :o

Eğer espriyse hiç komik değil..Senin onerdiklerine kimsenin birşey dediği yok da sen ne diye ortami bozuyorsun .şurada alinmmayacağini bilsekte emek harciyoruz en azindan..En azindan '' Adaş çok kuçukler alinmalari gereksiz..'' demen daha yerinde olurdu..

Eğer espriyse hiç komik değil.Hakaret eder gibi ''oldu canim avatarindaki çocuğu da alalim'' diyeceğine en azindan '' Çok küçükler yaa; alinmalari gereksiz olur.'' desen daha yerinde olurdu..Şurada emek harciyoruz Hayri .Bence biraz daha inisiyatifli davran.. Sen

2. ligden Andre Bikey i onerirken ben hiç birşey demiyorum. Hatta hayri onermişse vardir bir bildiği diyorum..

Oyle cok velet cikiyor piyasaya, yeni Zidan yeni Maradona diyip vidyoyu basiyolar. Iki hareket yapti diye 10 sene sonra iyi bir futbolcu olacaginin garantisi yok. Mesela benzer hareketleri Brezilya'da yapan 20-21 yasindaki adamlarin vidyosunu koysan da Brezilya'da defanslar kotu ancak orda yapar der cogunluk. Bu cocuklarin iyi futbolcu olacaklarina dair hicbir garanti yok, kaldi ki Turkiye'yi tarasan bu kadar olmasa bile yine guzel hareket yapan veled bulursun. Ilk cocugun vidyosu 5-6 yildir piyasada, hicbir kulubun ilgilendigini duymadim.

Ayrica Bikey 2. ligde degil, Burnley'de oynuyor. Sag bekte de oynayabilir, acayip hizli, agresif bir oyun stili var. Yerinde transfer olur.

Altay'dan Musa Çağıran'la, Burak Çalık.

Oyle cok velet cikiyor piyasaya, yeni Zidan yeni Maradona diyip vidyoyu basiyolar. Iki hareket yapti diye 10 sene sonra iyi bir futbolcu olacaginin garantisi yok. Mesela benzer hareketleri Brezilya'da yapan 20-21 yasindaki adamlarin vidyosunu koysan da Brezilya'da defanslar kotu ancak orda yapar der cogunluk. Bu cocuklarin iyi futbolcu olacaklarina dair hicbir garanti yok, kaldi ki Turkiye'yi tarasan bu kadar olmasa bile yine guzel hareket yapan veled bulursun. Ilk cocugun vidyosu 5-6 yildir piyasada, hicbir kulubun ilgilendigini duymadim.

Ayrica Bikey 2. ligde degil, Burnley'de oynuyor. Sag bekte de oynayabilir, acayip hizli, agresif bir oyun stili var. Yerinde transfer olur.

Neyse hayri;bu yorumun daha insancildi.İlk çocuğa gelince kimsenin ilgilenmediğini biliyorum; o yuzden alinmasini isemişim.bu arada burnley 2. ligde değil mi??

bikey her maç istisnasız kırmızı kart görür:)

geçen sene ikinci ligde gol makinesi bir çocuk vardı yabancı. Ne oldu ona?

Bruno gitti galiba memleketine

Biraz FM'ce olacak ama, Andry Rusol bizim aradigimiz ozelliklere uygunoyuncumuhayatta? ;) FM'de cok uygundu da. :D

Geri
Üst Alt