Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Ben uzun suredir farkettigim ve sonunda emin oldugum bir olayi yazmak istiyorum. Acamadigimiz savunmalari teknik degil fizik ustunlukten dolayi acamiyoruz. Yaz transfer doneminde bayagi yazdik bu konuda bircok yerde, burada da yazildi. Uzun boylu, saglam fizikli oyuncu bu sisteme ters gelir mi? Nikola Zigici konusuyorduk ve gelmesininin bizim sistemde ne tur bir degisiklige yol acacagini tartisiyorduk. Buyuk bir bolum total futbol ve gibisi nedenlerden dolayi takimimizin onun gibi bir forvete ihtiyac duymadigini soyluyordu, ki Baros'a sahip olmasak ben ayni bugun bile o goruste olacaktim. Ama, dun sisirdigimiz 100 tane top gorunce, Bilica, Eren Gungor veya Yalcina karsi koyamayan forvet hattimizi gorunce, degil Turkiye'de belkide dunyada onu havada gececek, veya vucut ile durduracak bir stoperin olmadigi bu Sirp oyuncuyu takimimda gormek istedim. Son zamanlarda Racing ile 3-4 macini izledim ve ozellikle Sevilla'ya neler cektirdigini gordum, kaldi ki 10 adamla yendiler Ramon Sanchez Pijuanda, kesinlikle senede minimum 10 tane kafa golu atacagi fikrine kapildim bizde. Bunun haricinde onu tutmasi icin iki oyuncuyu mesgul edecek, gelen her yuksek topu indirecek ve pesinden gelen Baros veya Lincoln veya Arda'ya bos alan birakacak biridir Nikola Zigic.

Kaldi ki Ugur'un durumuna bagli bir sagbek, buyuk ihtimalle bir kaleci, Linderoth'un durumuna bagli orta sahaya iyi bir pasor ve geriden kurucu ile belkide Umit ve Nonda'nin gidisi ile turk bir forvet.

Sercan Yildirim'i ben cok begeniyorum, umarim birturlu aliriz ileride, cunku onun hiz ve teknigine sahip golcu ve genc te olan baska bir Turk forveti tanimiyorum ben. Kaldi ki bu kadar teknik ve hizli, adam gecebilen Turk forvetini bile tanimiyorum. (Nihat haricinde belki, ki o da fiyat, yas ve fizik hazirlik durumuna baktigimizda cok daha iyi degil)

Diger bahsettigim bolgeler icin ise cok detayli olmaksizin birkac seyi yinelemek istiyorum. Son transfer politikasi ve Avrupa'daki vizyonumaza dayanarak kontrati biten Idriss Carlos Kameni, Emmanuel Eboue ve Marc Van Bommel'in bu takima gelebilecegini dusunuyorum. Ozellikle ilk iki ismin onundeki uzun yillari da sayarak inanilmaz onemli transfer olacagani dusunuyorum. Yillik maliyetleri cok yuksek olan bu oyunculari getirmenin yolu belkide bu sene Avrupa'da yakalayacagimiz bir basari, gelecek sezona kesin Sampiyonlar Ligi'nde olma kozu ve iyi lobying olur.

Saygilarimla

Ares Shporta adlı kullanıcı yazmış çokda güzel yazmış..

şu sivas ın sag beki çok iyi adı neydi abdurrahman mı ne :D

Uzun forvetten önce, Lincoln ün olmadığı maçlarda oynayacak (bir bakıma Lincoln ün yedeği), geriden oyun açma ve şut özelliklerine sahip bir forvet bu takıma daha çok gereklidir.

Elia + Arnavutovic.İkiside süper adamlar.

FC Twente da oynayan Elia mi? Eger oysa biraz zor:) 10 mil den asagi satmazlar.

Uzun forvetten önce, Lincoln ün olmadığı maçlarda oynayacak (bir bakıma Lincoln ün yedeği), geriden oyun açma ve şut özelliklerine sahip bir forvet bu takıma daha çok gereklidir.

öhm öhöm..Cafercan :rolleyes:

Zigic'i mal Emery begenmedi icin Racing'e gönderdi,adam adeta show yapiyor..

Suan pek gol atamayan Valencia'da, Emery ancak bunak mori'yi oynatmaya calisiyor..

Zigic gelse süper olur,hem kesin Valencia'da satmak ister.

Transfer hakkında açtığım konuya cevap yazamamıştım.Değerli admine buradan yazmayı tercih ettim.Konu başlığını değişebilirdik.Ben yanlış bir topic başlığıda kullandığımı kabul ediyorum :d

Benim transfer önerim AZ Alkmarda oynayan ARI ama o olmayabilir beğenmeyebilirsiniz.Ama Twente li N'Kufo da fena değil hani

Carlos'a da öle diyolardı :S Hatta diyoduk bi zahmet aklına gelsin adamın oynadığı futbola bak Nonda'dan iyi o kesin bi yerde

Federico Julián Fazio (d. 17 Mart 1987), Arjantinli genç defans oyuncusu. Sevilla FC'de forma giymektedir. Takımın yedek kulübesinde bile kendisine zor yer verilmektedir. Arjantin temsilcisi Ferro Carril Oeste altyapısında yetişmiştir.

Oynadığı mevkiler: DC-DMC-MC

20070921dasdasftb_52.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=aAbKBHBJIWE

Geleceğin yıldız adaylarından.

Arnavutovic yine Gol attı bu sefer GeretS'li Marsilya'ya..

ondan sonra ben söylemiştim oluyor. :rolleyes: sayfalarda geri git, bak bakalım ne demişim.

Abi Arnovutovic'i Avusturya maçında sonra başladım takip etmeye,Elia'yı sezon başından beri izliyorum.Arnautovic daha gerekli bence bizde Sağ açık yok çünki. (bkz.Kewell,Arda)

Oscar Rene Cardozo

Benfica takımında forma giyiyor.Daha 25 yaşında 1,93 boyundaki Paraguay'lı forvet oyuncusu.İnanılmaz bir futbolcu her türlü özelliği var şu anda tek göremediğim özelliği biraz yavaş olması..Pivot santrafor özelliğinin yanında frikikleri süper uzun şutları müthiş.Kafa toplarında etkili, Tekniği iyi, Bitiriciliği iyi.Tek forvet oynayan sistemimiz için müthiş bir oyuncu.Kesinlikle alınması gereken bir oyuncu.

https://www.youtube.com/watch?v=KI8tkc_MQFQ

Marko Arnautovic

19 yaşında 1.92 boyundaki Avusturya'lı futbolcu.İki kanatta'da oynayabiliyor.Bu adam için yapılacak yorum Avusturya'lı C.Ronaldo.Onun gibi hızlı,teknik,çevik,akıllı.. Bitiriciliği yerinde golcü bir kanat oyuncusu tıpkı Ronaldo gibi.. Rakibi maymun eder ve ayrıca tribünlerin sevgilisi olur. %100 transfer edilmesi gereken diğer oyuncu.

https://www.youtube.com/watch?v=UZpo9m3gzkc

Ramires

21 yaşında 1,80 boyundaki Brezilya'lı futbolcu.İnanılmaz posizyon sezme özelliğinin yanında topu oyuna çok iyi sokar ve çok akıllı bir futbolcudur.Mücadele gücü çok yüksek ve tekniğide yüksektir.Takımdaki önlibero eksikliğini giderecek oyuncudur.

https://www.youtube.com/watch?v=q4yiXleI0bw

Cardozo : min.5 mio €,max 10 mio €

Arnoutovic : min. 4 mio €, max 7 mio €

Ramires : min. 5 mio € max. 10 mio € 'ya alınabilirler.

Tabiki mesela Cardozo'nun gelmesi durumunda Baros'a iyi bi meblaya satılabilir.

_______De Sanctis________

UğurU__Meira_Servet_HakanB

_______Topal_Ramires______

Arnoutovic_Lincoln_Arda/Kewell

_________Cardozo__________​

Müthiş bir takım ortaya çıkıyor..

Ben Marsiliya Twente maçını izledim,Arnautoviç gol atmasına rağmen pek parlamadı,zaten, attı gol 30cm'den attı o da az daha vuramiyordu,fakat onda potansiyel oldunu belli etti.Bu maçta Elia teknik ve süratli bir futbolcu oldunu gösterdi.

Ben Marsiliya Twente maçını izledim,Arnautoviç gol atmasına rağmen pek parlamadı,zaten, attı gol 30cm'den attı o da az daha vuramiyordu,fakat onda potansiyel oldunu belli etti.Bu maçta Elia teknik ve süratli bir futbolcu oldunu gösterdi.

sag acık olsunda camurdan olsun renkdas sezon basından beri dilimde tuy bitti gerci belki aydın parlar diyordum bi yandan ama devre arasında umudu kesmiştim aydından belki o sırada bulunabilirdi benim sag acıga adaylarım en basta nicolita sonra streit ondan sonrada Willhemson

Abi Arnovutovic'i Avusturya maçında sonra başladım takip etmeye,Elia'yı sezon başından beri izliyorum.Arnautovic daha gerekli bence bizde Sağ açık yok çünki. (bkz.Kewell,Arda)

Oscar Rene Cardozo

Benfica takımında forma giyiyor.Daha 25 yaşında 1,93 boyundaki Paraguay'lı forvet oyuncusu.İnanılmaz bir futbolcu her türlü özelliği var şu anda tek göremediğim özelliği biraz yavaş olması..Pivot santrafor özelliğinin yanında frikikleri süper uzun şutları müthiş.Kafa toplarında etkili, Tekniği iyi, Bitiriciliği iyi.Tek forvet oynayan sistemimiz için müthiş bir oyuncu.Kesinlikle alınması gereken bir oyuncu.

https://www.youtube.com/watch?v=KI8tkc_MQFQ

Marko Arnautovic

19 yaşında 1.92 boyundaki Avusturya'lı futbolcu.İki kanatta'da oynayabiliyor.Bu adam için yapılacak yorum Avusturya'lı C.Ronaldo.Onun gibi hızlı,teknik,çevik,akıllı.. Bitiriciliği yerinde golcü bir kanat oyuncusu tıpkı Ronaldo gibi.. Rakibi maymun eder ve ayrıca tribünlerin sevgilisi olur. %100 transfer edilmesi gereken diğer oyuncu.

https://www.youtube.com/watch?v=UZpo9m3gzkc

Ramires

21 yaşında 1,80 boyundaki Brezilya'lı futbolcu.İnanılmaz posizyon sezme özelliğinin yanında topu oyuna çok iyi sokar ve çok akıllı bir futbolcudur.Mücadele gücü çok yüksek ve tekniğide yüksektir.Takımdaki önlibero eksikliğini giderecek oyuncudur.

https://www.youtube.com/watch?v=q4yiXleI0bw

Cardozo : min.5 mio €,max 10 mio €

Arnoutovic : min. 4 mio €, max 7 mio €

Ramires : min. 5 mio € max. 10 mio € 'ya alınabilirler.

Tabiki mesela Cardozo'nun gelmesi durumunda Baros'a iyi bi meblaya satılabilir.

_______De Sanctis________

UğurU__Meira_Servet_HakanB

_______Topal_Ramires______

Arnoutovic_Lincoln_Arda/Kewell

_________Cardozo__________​

Müthiş bir takım ortaya çıkıyor..

Valla abi bana onu bunu bilmemde bu yazdığım 3 oyuncuyu bir şekilde almamız lazım.

Ramires mukemmel bir topcu bugun adnan sezgin guney amerikaya cıkarma yapıyor diye haber cıkınca tobininde durumu bildigimiz mecul artık bavullarını topluyordur hemen aklıma ramires geldi gagoyu istemiş alamamıstık demişti yani gago gibi bir yetenegi görmüş sezgin inşallah ramires gibi bir topcuyuda görmüştür ama bu sefer kacırmamak lazım.

Ayrıca takım arkadası Guillerme muthiş bir forvet bnce bize pivot forvet lazım degil biz özellikle yerden oynamayı bu sene ögrenmeye basladık eskisi gibi eger bir pivot forvet gelirse eski tas eski hamam hop şişirmeler baslar yine ama alıcagımız adam zlatan gibi olursa o zaman cıtımız cıkmaz tabi ama cardozo aradıgımız adam degil bence bianchi zlatan gibi olmasada onun 2 dusuk modeli olabilir:D

Geri
Üst Alt