Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Halil'i bosver de Hamit cok guzel olur ama cok istiyosa kardesini gelsin o da. Su aralar oldugu gibi bir duruma dusersek oynaticagimiz hakiki bir forvetimiz olur en azindan.

Kasımpaşadan Sancak yada Antepten Ivan de souza..

solbek olur bu arkadaşlar, Ivan 28 yaşında ama çook kaliteli Dani Alvesin sol versiyonu ama bizim medyamız sadece ofansif oyuncular ile büyüklerin transfer etmek istediği oyuncuları yazdığı için adı duyulmamıştır..

Sancakda genç bildiğim kadarı ile, Baltadan daha iyidir kanımca, hiç olmadı 2. solbekimiz olur ki Baltayı keser tahminim..

Kasımpaşalı Sancak,hırslı mücadeleci ama sıfır teknik.Altayda oynadığı yıllardan biliyorum kendisini çok iyi işler yaptı Altayda.Bankasyada şampiyonluğa oynayan takımlar ile süperligde küme düşmemeye oynayan takımlarda forma giyecek düzeyde kendisi,alınması yanlış olur bence.yaşını da belirteyim 27.

Antepli ivan ise çok güçsüz.

Sol bek ihtiyacımız gerçekten çok fazla hissediliyor.Hakan Baltayı da beğenmiyorum ben bir bek oyuncusu olarak.Fransa ligini televizyondan takip ettiğim kadarıyla Touluse un bi kaç maçını izledim ve sol bekleri M'Bengue'yi çok beğendim.Takip etmeye başladım artık,bundan sonraki haftalarda da elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım.Hakan Baltayı çok rahat kesebilecek bir yapısı var.Sayısızca ileri çıkıp geri dönebiliyor.Çok iyi bindirmeleri var toplu ve topsuz.Güçlü bir yapısı var ayrıca.Mücadeleyi de seviyor.Alınırsa iyi işler yapar bizde.Henüz 21 yaşında.Değeri de 3-4 milyon euro arasındadır.

Yönetip ne yapıp ne edip sene sonu sözleşmesi bitecek olan Hamiti mutlaka takıma kazandırması gerekiyor.Ayrıca şuan takımda çok iyi performans sergileyen Canerin bonservisi de alınmalı.Leo Francoya Arjantinde emekliliği için önümüzdeki sene bi takım ayarlanmalı.En kötü ihtimalle kiralık olarak verilebilir,hem yıllık alacağı paradan da kurtulmuş oluruz.Hem de yeni bir yabancı transferi için bir kişilik yer açılmış olur.Dos Santos'dan pek ümitli değilim ben.Umarım bonservisi alınmaz.Çok büyük bir oyuncu değil.Zaten geleceği parlak olsaydı 18 yaşındayken Barça satmazdı.Jo'yu alabileceğimizi sanmıyorum,eğer City çok fazla ücret istemezse alınmasını isterim.

Orta sahada sıfır teknikli Sarp-Barış-Topal 3lüsünü görmeyeceğimiz bir kurgu istiyorum herkes gibi.Topal ön liberoda sırıtmıyor yanına pas yapabilen mücadeleci bir orta saha alınırsa Elano ile şükela bir orta saha olur.

Lucas Biglia.

Ve tanidigim çok büyük bir yetenek var, 1997 dogumlu. Lukaku tipi. Zenci, forvet, yasi için pek güclü. Tottenham'a teste gitti, aldilar. Hayir dedi. :-)

Galatasaray'mail atarsam, bir sey olur mu?

Colman'ı alalım orta sahaya iyi gider :)

------------M.Topal-----------

----Colman-------------Elano--

Bursali Ibrahim gercekten iyi bir stopermis. Onu alabiliriz.

Bir de ayni takimdan Bekir'i alalim, ama simdi alalim ki Bursa'nin agzina daha fazla etmesin, Bursa feneri elesin :o

Colman'ı alalım orta sahaya iyi gider :)

------------M.Topal-----------

----Colman-------------Elano--

Colman benimde aklımdan çok geçiyor ama adamın bir standartı yok.Bazen çok iyi oynuyor,bazen de inanılmaz pas hataları yapıyor.Ama bana göre Elano'nun yanına yakışır

Fenerliler ne kadar bal varsa sürüp çikmişlar maça.. Bu kadar mi şans olur adamlarda yaaa.Bİze çok ciddi bir forvet lazim yaa.Başliğin adi mantikli ama Nilmar i onersem çok mu uçarim. Belki alinabilir yani..

Franco Zuculini çok beğendiğim bir ortasaha.Hoffenheim'da oynuyor,yaşı 18

Haci Franco Zuculini; maradona nin dunya kupasinda en çok guvendiği isimlerden birisiydi. Galiba 5,7 mio ya ve bir sonraki satiştan %30 pay verilerek alindi.Alinmasi iyi mi olur? Evet olur; ancak Gİovanni ye 3. maçindan sonra kalayi basan bu zihniyed 18 lik bir delikanlinin futbol hayatini bitirir..Yeminle sırf onun kariyeri için gelmesini istemem. Sercan ise ilk 2 senesinde roasyonda kullanilabilecek bir oyuncu; sonra faydasi çok olur..

Haci Franco Zuculini; maradona nin dunya kupasinda en çok guvendiği isimlerden birisiydi. Galiba 5,7 mio ya ve bir sonraki satiştan %30 pay verilerek alindi.Alinmasi iyi mi olur? Evet olur; ancak Gİovanni ye 3. maçindan sonra kalayi basan bu zihniyed 18 lik bir delikanlinin futbol hayatini bitirir..Yeminle sırf onun kariyeri için gelmesini istemem. Sercan ise ilk 2 senesinde roasyonda kullanilabilecek bir oyuncu; sonra faydasi çok olur..

Ben artık takımımda böyle gençleri görmek istiyorum.Geleceğin yıldızı bu çocuk

Ben transfer olarak kenetlenmek de souza'yi öneriyorum

Bu aralar sakatlarimiz cok, ve zor bir fikstür var karsimizda. Zor maclar bizi bekliyor. O yüzden kenetlenirsek, inanirsak, tek yürek olursak, ve istekli olursak camia olarak suan en büyük transferimizi yapmis oluruz.

Biz bu takimi ne transfer'den, nede elde ettigi basarilardan dolayi sevdik. Bu takimin asaleti bize yeter!

@ Dedric: Özel mesaj var. Resim yolladim, video yok.

Dank e!

Volkan Şen!

Türkiye'nin en iyi Türk kanat oyuncusudur!

Var mı aksini iddia eden!

sabaha kadar tartışırım !

Geri
Üst Alt