Tamer Büyük
Parçalı Üye
- 28 Nisan 2009
- 4.199
- 128
- 1.503
Cevap: Transfer Önerileri
Aruna kone
Malik fathi
Ömer toprak
jem paul karacan
Sinan bolat
Aruna kone
Malik fathi
Ömer toprak
jem paul karacan
Sinan bolat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM'den youtube'dan falan futbolcu beğenip yazmayın şuraya...
Eren Güngör'ü almalıyız bu arada Kayseri'den.
Alırsın kayseriden!!
Adam gitmek istedikten sonra her futbolcuyu söke söke alırız.Ali Turan şimdi gelmeyecek ama sezonsonu kesin bizde.Eren'i Altay'dan tanıyorum hasta Galatasaray'lıdır.
Ali turan'ın sözleşmesi bitti o yüzden geliyor! Erenin devam ediyor almak istersen 7-8 den kapı açar kayseri! Ömer toprak daha mantıklı...
Ömer'i bize bırakırlar mı hemen?Adam Bundesliga 2'nin en iyi oyuncusu seçildi geçen sene.Bence Hamburg,Werder'e falan gider.
Tutmamış yıldızlara bonservis odemektense (Elano-Jo-Keita gibi.) ya da son transferi gelmiş yıldızlara yuksek ucret odemektense (Kewell-Leo gibi), bonservisi elinde nispeten genc adamları alabilirsek, daha buyuk is yapmış oluruz.
Gio veya Kewell yerine bonservis elindeki Pedersen (B.Rovers) gibi (bana kalırsa sol bek aldıktan sonra açıkta Caner yeter),
Orta saha gobege Feyenoord'lu bonservis elinde olacak olan Jonathan Alexander de Guzman gibi,
Aruna Dindane gibi Baros arkasında yedek bekleyebilecek, oyuncular alınabilir. Dindane transfer yapmış, duzeltme. Forvet yabancı secilecekse, cok buyuk isim olmasına gerek yok, maliyeti dusuk orta sınıf biri yeterli.
elano jo keita tutmamis yildizlar mi?
Manc City - Stok maçını izliyorumda Ricardo Fullerı çok beğendim . Forvet için düşünülebilir Alın size mis gibi yedek
Jonathan REİS'i alalım,formanın arkasına REİS yazdıralım.Kokocu çıkmış eleman PSV'den kovmuşlar,beleşe kaparız.Ne dersin Hayri REİS ?