Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Gelecek sezon için kaleci adaylarım;

1) Kameni

2) Adler

3) Neuer

Forvet adaylarım;

1) D.Forlan

2) M.Niang

3) L.Fabiano

Orta saha adaylarım (yerli);

1) Gökhan İnler

2) Hamit Altıntop

3) Selçuk İnan

Bence Antep'ten Julio Cesar Souza fena topçu değil.Ama beşiktaş alır kesin :).Bize ne kadar uygun bir futbolcu orasını da bilemem fena değil yakışır bence.

Christian Eriksen müthiş geleceği var büyük ihtimalle. Heerenveen karşısında izledim. Halihazırda başta Ajax'ın teknik direktörü olmak üzere herkes, Eriksen'den çok umutluymuş. Aradığımız orta saha lideri olabilecek potansiyeli var. 1992'li bir de. Sezon sonu 2 milyon €'ya alsak, 1 yıl kiralık yollasak, sonraki yıl ortalığı dağıtır.

Ajaxtan 2 mio ya genc bir oyuncu almak çok zor gibi..Alinsa iyi olur ama çok zor olur Fr birşeyler yaparsa yapar ama yine de 2 ye kapatmak hayal gibi..

Sinan Bolat da olabilir kaleye. Birde şu Arsenal'li oyuncu accayip bir yetenek olarak lanse ediliyor türk olmasıda cabası.

Gelecek sezon için kaleci adaylarım;

1) Kameni

2) Adler

3) Neuer

Forvet adaylarım;

1) D.Forlan

2) M.Niang

3) L.Fabiano

Orta saha adaylarım (yerli);

1) Gökhan İnler

2) Hamit Altıntop

3) Selçuk İnan

Adler dunyanin en iyi 3 kalecisinden biridir.

Ayrica Murat gardash (Sertac yani :ask:) Sorensen Sunderland'de hayatinin topunu oynuyor, Bayern'e transfei gundemdeydi hatda orda 10 milyon porundluk Gordon'u kesti falan. Cok iyi galeci yani. :bayrak:

152610-guillaume-hoarau-637x0-1.jpg

Jo giderse yerine Hoarau süper transfer olur.

Adler dunyanin en iyi 3 kalecisinden biridir.

Ayrica Murat gardash (Sertac yani :ask:) Sorensen Sunderland'de hayatinin topunu oynuyor, Bayern'e transfei gundemdeydi hatda orda 10 milyon porundluk Gordon'u kesti falan. Cok iyi galeci yani. :bayrak:

Adler'mi dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri :asd:

Diğerlerini de bakayım baa

Celso Ortizde Jeremain Lens de ( Yalnız Rasmus ELm in frikiğinde yerde kalan oyuncu kimdi bilmiyorum epey kıvrak birine benziyor) Mounir hamdaoui de mukemmel oyuncular. hele Hamdaoui epey bir pozisyona girdi...Senin adam da fena bombalamiş..

Sene sonu şampiyon olursak Gervinho ya 15 verelim.Anasının ak sütü gibi helal olsun

Jo'ya 12 vermesek daha iyi.

Jo'ya 12 verecek kadar lüks içinde değil bu takım. O parayla orta sahayı yapılandırmak varken, Jo olmaz.

Tottenham'ın sol beki çok fena biri. Dün akşam Bolton maçında izledim hayran kaldım.Ama bize yar etmezler.

Geri
Üst Alt