Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Gervinhoyu bizim alacağimizi zannetmiyorum.Onu ya Le Mans ta oynarken yada Beveren deyken alacaktik.Şimdi 15 mio versek hakkını çok rahat verir ama taraftarin dileği şu ki; iki sene sonra 15 mio olabilecek bir oyuncuyu önce bulup getirmek işledikten sonra piyasaya sürmek.En azindan elde patlama korkunmuz kalmaz..Başka türlü bu işin yürüyeceği yok..Keitanin yerinde Gervinho; Elano nun yerinde Falanca bir isim olsaydi fena mi olurdu??

Tottenham'ın sol beki çok fena biri. Dün akşam Bolton maçında izledim hayran kaldım.Ama bize yar etmezler.

Gerıt beyıl; Oyle tahmin ediyorum 8-9 arası kapatılacak bir isim.Çok potansiyelli bir oyuncu.epeydir de oynuyor olmasi baya sevindirici bir durum onun adina..Hemde EPL gibi bir ligde..

Sene sonu şampiyon olursak Gervinho ya 15 verelim.Anasının ak sütü gibi helal olsun

Bulent Uygun bu adamı Sivas'a almak istemiş, 1milyon euro gibi bi fiyat istemişler, Sivasın bütçesine uymadığı için alamamışlar. Gervinho denen adam 2 sene önce nerdeydi, bonservisi ne kadardı? Artık bizim de, adam gibi bi scout sistemi getirmemiz şart. Nerede olmuş adam var, bas 6 milyon, bas 8 milyon, bas 10, 12 milyon yazık oluyo.

Evet evet o. Sol kanatta arı gibi çalışıp durdu. Yorulmak nedir bilmiyor. Keşke alabilsek bu oyuncuyu.

Yani imkansızdan başka açıklaması yoktur.

07/08 07.2007 England FC Southampton Tottenham Hotspur 14.700.000 €

Görüldüğü gibi Tottenham'ın aldığı fiyat budur. Yaşı 20 ayrıca. Komplike bir adam. Ofansif özellikleride defansif özellikleride çok güçlü adamın. İleride kesinlikle dünyanın en iyilerinden olucaktır.

Özellikle belli başlı spor dallarında bazı ırklar vazgeçilmez oluyor. Kas yapısı ve yorulmak bilmeyen;bitmeyen enerjisiyle afrikanin elmaslari futboldada çok buyuk iş yapıyorlar.Oralardan oyuncu almak farz oldu artik.Ama o olmasa bile özellikle son yıllarda Hırvatistan, Bosna Rusya gibi futbolun yeni yeni gelişmeye baladiği yerrlerde çok mukemmel oyuncular yetişebiliyor..Oralara da el atmakta fayda var... Bknz; Nikola kalinic; Mario mandzukic; Rakitic; kiç; kiç; kiç.. Ciddi bir yatirim şart oralara..Keza yeni yetişen yetenekler hemen buyuk takımlarca kapılıveriyorlar..Alexsic; Filip Djuiricic; bunlar en potansiyelli yeteneklerden sadece bir kaçi..Hemen transfer oldular..

Bulent Uygun bu adamı Sivas'a almak istemiş, 1milyon euro gibi bi fiyat istemişler, Sivasın bütçesine uymadığı için alamamışlar. Gervinho denen adam 2 sene önce nerdeydi, bonservisi ne kadardı? Artık bizim de, adam gibi bi scout sistemi getirmemiz şart. Nerede olmuş adam var, bas 6 milyon, bas 8 milyon, bas 10, 12 milyon yazık oluyo.

Özellikle belli başlı spor dallarında bazı ırklar vazgeçilmez oluyor. Kas yapısı ve yorulmak bilmeyen;bitmeyen enerjisiyle afrikanin elmaslari futboldada çok buyuk iş yapıyorlar.Oralardan oyuncu almak farz oldu artik.Ama o olmasa bile özellikle son yıllarda Hırvatistan, Bosna Rusya gibi futbolun yeni yeni gelişmeye baladiği yerrlerde çok mukemmel oyuncular yetişebiliyor..Oralara da el atmakta fayda var... Bknz; Nikola kalinic; Mario mandzukic; Rakitic; kiç; kiç; kiç.. Ciddi bir yatirim şart oralara..Keza yeni yetişen yetenekler hemen buyuk takımlarca kapılıveriyorlar..Alexsic; Filip Djuiricic; bunlar en potansiyelli yeteneklerden sadece bir kaçi..Hemen transfer oldular..

Alinmasini cidden isterük:

Mario ticinovic,

Adrei Kramaric,

Filip djuricic,

Arijan Ademi.. ve daha niceleri...

Hoarau, Remy, Niang. 3'den biri çok iyi giderdi.

sinan bolat

eboue

emana

nuri şahin

ömer toprak

jem karacan

murat ceylan

serkan şahin(basel in sağ beki ümit milli takımda)

german denis(napoli)

Çok yaşlı...

Remyi izlemedim ama bu forumdakilerin begendıgı biri.Onu alalım.Horau kesinlikle istemem...ç

Remy kaliteli bir forvet. Ama sezon sonunda forvetten çok ortasahaya takviyeyi düşünmeli transfer komitesi ve Rijkaard.

Büyük bi TÜRK takımından teklif aldım diye bişeyler söylemiş martin petrov :) sezon sonu sözleşmesi bitiyor kesin bizden teklif almıştır :D inşallah gelir !!!

IN:

Volkan şen, Mustafa pektemek, Sercan, Martin Petrov, Achille Emana

Out:

Dos santos,Jo

Geri
Üst Alt