Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Diarra'yi almasak bile Afrika'dan Diouf isminde bir amistad alip formasina Diarra yazdirip ayni etkiyi yaratabiliriz. Sihir, Diarra'nin isminde zira. :90:

Pirlo degil lan orta sahaya BARZO gibi bir adam lazim, ortaligi fizigiyle dagitacak. Pirlo'da Clint Eastwood fizigi var.

Reis o dediğin tarz adamıda alalım Pirlo'yuda alalım.

----------zenci------------

------Pirlo----Elano---------

Hayali bile güzel :asd:

Missss gibi olmus kankha. :tiphat:

Ben ön liberoya Ever Banega derim ama hayalden öteye geçmez sanırım. :(

Ben Gattuso'ya da razıyım.Bizim Barış Özbek'e biraz teknik öğretir belki,hatta ligimizin en teknik ön liberosu bile olabilir,o olmayan dediğimiz tekniği ile.

--------------------Gattuso-------------------------------

----------Gago----------------Elano-----------------------

Pas pas pas.

On liberoya olmaz diyorum Gandhi

Hacı ön liberoya alou diarra olur senin istediğin gibi bir adam önündede Pirlo ile Elano oynar.

Kaleye Liverpool'lu Cavalieri ilk tercihimdi olmazsa, Cruzeiro'lu Fabio Lopes uygun fiyata alınabilir. Flamengolu Bruno ve Felipe kadar populer gozde bir kaleci degil ama Brezilya liginin stabil, istikrarlı kalecilerinden biridir Fabio.

On liberoya yine yeni yetme populer-asırı fiyatlı Brezilyalı yerine Avrupa'da deneyimi olan ama bir sekilde geri gelmiş oyunculardan olan, Palmeriaslı D.Souza (eski Benficalı), hepimizin bildigi F.Rochemback ve eski D.Kiev'lı Lucescu'nun ilk geldiginde cok begendigi Fener'i elerlerken takımın beyni olan Correa olabilir. Ucu de iki on liberolu sistemin hucuma yakın tarafında oynayan isimler. Yani bunların yanına Hamit olmaz, G.İnler olur ancak. Hamit gelirse yanına fizik ve mucadele gucu yuksek bir yabancı alınmalı. Saydıgım isimler olmaz. Ozellikle Correa ve Rochemback cok uygun maliyetlerle alınabilir.

Hos benim tercim bir yumsak bir sert adam almaktansa, iki orta karar yani hem az bucuk fizik gucu olan ve savunma yapabilen hem iyi kotu top kullanbilen iki adam almaktan yana. En canlı ornegi Colman + Selcuk ikilisi. Hamit-Schaars gibi. Boylelikle savunma onunde cakılı kalacak bir çapadan kurtuluruz. Sag iç Hamit sol iç Schaars biraz onlerinde Elano seklindeki 3 lu gobek, eger kanatlar acık vermezse ortayı idare edebilirler. Hem ofansif hem defansif anlamda.

Ben Gattuso'ya da razıyım.Bizim Barış Özbek'e biraz teknik öğretir belki,hatta ligimizin en teknik ön liberosu bile olabilir,o olmayan dediğimiz tekniği ile.

--------------------Gattuso-------------------------------

----------Gago----------------Elano-----------------------

Pas pas pas.

Şaka değil mi bu ? :o

Sağ açığa Ronaldo sola Robben ortada İbrahimovic.Onların arkasında da ben.

Ortasaha ya herhang bir ''DİARRA'' alınabilir.

Geri
Üst Alt