Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Hernando on libero gibi olmasi lazim daha cok + AC Milan istiyordu almamiz zor

Hepsi ilaç olur bu orta sahamıza! seç beyen al:)

Flamini

gago

m.diarra

alou diarra

biglia

emana

kalström

hleb

hamit

g.inler

tymoshchuk

lucas leiva

hitzberger

yav konu merkez orta saha mı ön libero mu?

Kafa karıstıran mesele o zaten bizim sistemde aksadıgımız nokta merkez ortasaha degil ön libero posizyondaki oyuncuların yetersizligi

________XXXXX________

_______Musa Cagıran_____Elano______

Olabilir mesela seneye

Kafa karıstıran mesele o zaman bizim sistemde aksadıgımız nokta merkez ortasaha degil ön libero posizyondaki oyuncuların yetersizligi

________XXXXX________

_______Musa Cagıran_____Elano______

Olabilir mesela seneye

Oraya saglam bir zenci yaninada Elanoyla Hamiti koyalim ahh rüya gibi.

brezilya ve arjantin liginden bi kaç maç izle ne demek istediğimi anlarsın:D orası sırf tekniğe dayalı,yani ordan gelen bi oyuncu çok yetenekli de olsa uyum sağlaması çok zor oluyor,yüksek meblağlar verip riske girmeye değer mi kesinlikle hayır bence:(

Yunus,''Brezilyadan yüksek meblağlar ödeyip al gel.'' diyen yok ki adaş.Cidden maximum 1 mioya öyle yetenekler varki.Maksat Scouting ekibini kurmakta.Onu yaparsan paranın anasını ağlatırsın..Benfica,Ramires'i geçen sezon 7,5 mio ya aldı.Peşinde dünya takım var.Hem brezilya milli takımının bankosu oldu,hemde Benfca'nın.Şimdi de avrupa'da birçok takım tarafından isteniyor.Benficanin istediği rakkam ise 35 mio Euro..

Yunus,''Brezilyadan yüksek meblağlar ödeyip al gel.'' diyen yok ki adaş.Cidden maximum 1 mioya öyle yetenekler varki.Maksat Scouting ekibini kurmakta.Onu yaparsan paranın anasını ağlatırsın..Benfica,Ramires'i geçen sezon 7,5 mio ya aldı.Peşinde dünya takım var.Hem brezilya milli takımının bankosu oldu,hemde Benfca'nın.Şimdi de avrupa'da birçok takım tarafından isteniyor.Benficanin istediği rakkam ise 35 mio Euro..

tabi ki scout ekibi ayrı da(dentinho için yazmıştım ben yüksek meblayı)yabancı sınırı var bide tutar mı tutmaz mı durumu:o

tabi ki scout ekibi ayrı da(dentinho için yazmıştım ben yüksek meblayı)yabancı sınırı var bide tutar mı tutmaz mı durumu:o

Hemfikiriz bazı konularda Yunus.Bnm de demek istediğim oydu.İyi bir scouting ekibiyle iyi oyuncular bulup getirirsen verdiğin 500 binlere yanmazsın.Tuttuğunu düşünsene.Galatasaray en son ne zaman YABANCI oyuncu satışından -atıyorum- 15 mio kazanmış?Ha Dentinho bizde cidden oynayamaz orası ayrı.Ama Santos'ta Madson-olması lazım-diye bir eleman var,fevkalade iyi bir topçu alınsa orta sahayı domine edecek türden.

fabian ernst. kaç paraysa verelim alalım hazır demirören sersemlemişken :)

fabian ernst. kaç paraysa verelim alalım hazır demirören sersemlemişken :)

bu ernst hayranligi nerden geliyor anlamadim gitti... bence orta sinif bir oyuncu ve kontejan kullanilmasi salaklik otesi olur. O mevkide alabilicegimiz Hamit, Nuri, daha bur suru turk oyuncusu var.

Hamit, Nuri, bu ikili en buyuk onemi tasiyan oyuncularin basinda geliyor bence.

Fabian dayanmış 30'a.maximum BJK ya 3 sene daha hizmet eder sonra gider Almanyada Hannover'de son günlerini yaşar.Eğer oyle bir adam lazımsa genc bir Ernst lazım.30'luk değil.Genc dediğim de 18 20 yaşlarda değil.Biraz tecrübesi olan 23-25 arası bir oyuncu iyi olur.

Ernst'i bırakın da hem daha genç hem kontenjanı doldurmayacak olan bir Nuri Şahin'i tercih ederim bonservis biraz tuzlu olabilir ama her türlü Ernst'e tercih ederim.

Nuri'nin posteri mi aga?

Manisaspor'daki Nizamettin Çalışkan , Freiburg'daki Ömer Toprak , Basel'deki Serkan Şahin , St. Pauli'deki Deniz Naki , Bayern'deki Hamit ve Mehmet Ekici , Dortmund'daki Nuri Şahin ve Chelsea'deki Gökhan Töre takımımızın gündeminden hiç düşmeyecek adamlar olmalı.

Geri
Üst Alt