Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Theo Weeks (Ankaragücünden). Box-to-box topçusu.

Yurtdisindan €5-6M adam alacagimiza su adami alalim. Yasida 18-19 diye biliyorum.

Hayri Sunderland'da bir eleman var.Richardson mu ne.Birşeyler biliyormusun onunla ilgili?

Richardson Andersonvari bi adam, bir kac mevkide de oynar, Sunderland'da saglam adamlar var alinabilecek

Montpellier'de bi orta saha elamanı var,adamı izlemek çok keyifli.Ricardo Costa.Arjantinli ama 4-5 yıldır Fransa'da top oynuyor ve sert futbola alışkın,inanılmaz sert şutları var.Sol ayaklı.Bi iki maçını bulursanız seyredin mutlaka.

YouTube - Tino Costa

Timm Cahiil yada Miguel Veleso dan biri...

Çok şey mi istiyorum?

Albert Riera'yı kesinlikle almalıyız.Kendisi Liverpool'da kadro dışı bırakıldı.

Sezon sonunda Arda'nın artık Avrupa'ya gitmesini gönülden isteyen bir taraftar olarak Riera + yönetimin talep edeceği bir miktar para ile Arda hem Liverpool'u olur hemde biz Arda kadar yetenekli bir kanat oyuncusunu kadroya katmış oluruz.

Renkdaşlar Albert Riera isteğim kısa sürede isteğimiz olması umuduyla,saygılar.

Kieran Richardson'u tanımıyor musun? Yuh.

Çok fazla takip etmiyorum EPL'deki alt takımları.Herkes gibi ligin ilk 6 veya 7 deki takımların maçlarını izlediğim için bilmiyorum hakkında birşey.Ama geçen City ile olan maçını izledim,cidden sağlam adammış.Hani iyi olur sanki ortasahaya.

Albert Riera'yı kesinlikle almalıyız.Kendisi Liverpool'da kadro dışı bırakıldı.

Sezon sonunda Arda'nın artık Avrupa'ya gitmesini gönülden isteyen bir taraftar olarak Riera + yönetimin talep edeceği bir miktar para ile Arda hem Liverpool'u olur hemde biz Arda kadar yetenekli bir kanat oyuncusunu kadroya katmış oluruz.

Renkdaşlar Albert Riera isteğim kısa sürede isteğimiz olması umuduyla,saygılar.

Cidden iyi olur Riera.Arda giderse -ki Liverpoollu diyebiliriz artık.-Riera boşluğunu full time doldurur.Ne tecrübesiz denecek kadar genç,ne de bitmiş diyebileceğimiz bir yaşta.Aralıksız 5 sene full verim alınır. Formunun zirvesidir bu yaş hani.Bizde 10 yılın transferi olur abartısız..Ayrıca Diego Godin boşta .Bir girişimde bulunulsa çok iyi transferler yapılmış olur.Zaten alıştık bonservissiz oyuncu kapmaya.İnşaallah bu sefer turnayı gözünden vururuz.

Döneklikle ne alakası var arkadaş? Frank Rijkaard'ı getirmek büyük bir olaydır. Ancak Rijkaard'ın bize kattıkları, Skibbe'nin kattıklarından fazla değildir. Yönetim yapabileceğini yaptı. Rijkaard henüz bir şey yapamadı.

Geri
Üst Alt