Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

aldıgım bir durumu size paylasmak istiyorum adnan polat kazandıgı taktirde sunderlend in kalecisi Márton Fülöp le on anlasma yapıldı kazanması halinde sözlesme imzalanıcak kalecinin sözlesmesi sezon sonu bitiyor

Kaleye fark yaratacak, maç kurtaracak çok üst düzey birini getirmedikten sonra yabancı hakkımızdan birinin oraya kullanılmasını doğru bulmuyorum. Senelerdir kelden yana sıkıntı çektik, koy Ufuk'u yine çekelim ama en azından bir orta saha daha oynatma şansına sahip oluruz.

Marek Hamsik

61394_marek_hamsik.jpg

Marek Hamsik

DOĞUM TARİHİ: 22 Tem 1987

UYRUK: Slovakia

BOY: 183 cm.

KİLO: 73 Kg.

MEVKİİ: Midfielder

MİLLİ TAKIM: Slovakya

İzlediğim kadarıyla çift yönlü ortasaha oyuncusu seneye ortasahamızın eksik bölgesi için olabilir diye düşünüyorum.

Çok iyi oyuncu bizede çok iyi uyar ama sırf parayla olsa iyi oyuncu gelmek istemez.

Çok para istiyorlar bu adama. Liverpool filan takiptemiş bu futbolcu için. Ama tam bizim ortasahaya cuk diye oturur.

Cevap: Marek Hamsik

61394_marek_hamsik.jpg

Marek Hamsik

İzlediğim kadarıyla çift yönlü ortasaha oyuncusu seneye ortasahamızın eksik bölgesi için olabilir diye düşünüyorum.

artık transfer önerilerinin başına mantıklı kelimesini eklemek şart oldu:D

Cevap: Marek Hamsik

61394_marek_hamsik.jpg

Marek Hamsik

Yanına da Lavezzi'yi ekleyip 60 milyon euroya bağlarız bu işi. :D

Bana kalırsa,deplasman maçlarında hiç bir varlık gösteremeyen Keita,Elano satılmalı.

Keita derhal satılmalı bence.Ondan 10 milyon € civarı para gelir.Üstünede bir 10 daha koyarsın Hazard gibi bir adam alırsın ama tabi avrupada başarı istiyorsak

bu iş ayhanla barışla sarpla topalla olacak iş değil !!! sezon sonu ortasahaya ve defansa sağlam ve kaliteli adamlar lazım !!! Yoksa messi'yi getirsen bile bu ortasaha ile gio'nun performansını geçemez.

Yekta,musa filan hikaye....

Biglia ve yanına onun gibi bir adam alınmayacaksa transfer filan yapılmasın.

Yekta, Musa vs iyi adamlar ama bizde ne kadar tutunabilirler, Mustafa Sarpta Bursasporun merkez orta sahasıydı, bize geldi sırıttı bariz.. onların da bunlardan farkı olacağını pek sanmam..

Ama yabancıya da yerimiz yok hani..

Ayhan gidecek zaten Musa gelecek 1 değişikliği yapmış olacaz..

Topal-Barış-Sarp 3ü de kalır bu takımda...

bi Hamit çakabilirsek yeterlidir..

olmadı, eğer kumaşı iyiyse Musa her maç oynasın olur belki iyi bişiler, Barış Sarp oynayacağına Musa oynasın Emre Ç oynasın..

Gio hala kapalı kutu.Nerde patlayacağı yada nerde takımı yakacağı belli değil.O yüzden bir görüş belirtemiyorum.Onun haricinde bize çok acil --Neill'in yanına-- bir kaliteli stoper, sağlam bir ön libero, yerli ve kapasitesi yüksek bir orta saha şart gorünüyor.

----------------Leo---------------

--------Neill-----------Transfer----

Sabri-----------------------Balta--

-------------M. Diarra-------------

-----Hamit--------------Nuri------

Keita-----------------------Arda--

-------------Baros----------------

Öyle tahmin ediyorum ki; Nuri, Diarra, Kaliteli bir stoper için en fazla 25 milyon gerekicek.Bu parayı da yönetim vermek zorunda.Artık bir yerde şekillenmeliyiz.Bu arada Gelecek stoperin EPL den gelmesi taraftarıyım.Çünkü Neill'in performansı ortada.Harikulade işler yapıyor.Stoperler eğer biraz EPL nin tozunu yutmuşsa biz de istenen seviyelere ulaşabiliriz.

Yedekler:

Aykut Erçetin

Emre güngör

Mustafa Sarp

Musa Çağıran

Emre Çolak

Ali Turan

Caner

Genç bir forvet

Eğer,basında dolaşan haberlerin doğruluk payesi varsa--Manchester city'nin Keitaya teklifi,EPL'nin bir çok takımının Arda'yı istemesi,Baros'a gelen teklifler,Giovanninin opsiyon tartışması,Jo'nun sezon sonunda ayrılacak olması-- kadroda çok ciddi bir revizyon yapılmasını gerektiriyor.Sezon sonu; bir çok şeye gebe olacak..

Bu arada sanırım Elano'yu gondermişim.

Geri
Üst Alt