Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Sizin kadar uzaklara gitmeye gerek yok.

Denzlispor'da Çağlar Birinci diye bir sol bek var,

akıllara zarar.

Bence Orta saha için Clint Dempsey düşünülmeli.İngilterenin tozunu yutmuş nasıl olsa.

Çok güzel bir videosu var

YouTube - Clint Dempsey Fulham Star

Elano'nun yerine bu adam olsaydı, bu yıl ortalığın tozunu atardık. Fizik, zeka, teknik. Her bakımdan Elano'nun en az 10 katı. Uzaktan şutları var. 1 ay önce falandı galiba Stoke City maçında enfes bir gol atmıştı. Ayağa kalktım, alkışladım adamı golden sonra.

Sallama derken, yanlış bilgiyi kastediyorum. Chimbonda'ya stoper demişsin, Bentley'e orta saha demişsin,...

Yine de güzel öneriler tabi.

Pardon Serhat karıştırmışım.Chimbonda Sağbek Bentley Kanat oyuncusuymuş.Ama o kadar oyuncu arasında nasıl gözüne çarptı şaşirdim valla.Yine de alınması durumunda etki yapabilirler kanısındayım..bu ikisi için demiyorum listede çok daha makul olanları var tabii ki..

Bentley derken david bentleyi kastediyorsunuz galiba wengerin o adamı nasıl yok pahasına gönderdiğini anlamış değilim adamın ingiliz futbolcu alerjisi var.. :) i

arkadaslar bence yeni sezon robinho gelcek bize baskanin dediyi yildiz bence robinho onun yerinede arda satilcak bu sene ki bencede artik zamani geldi

illa bi yıldız alınacaksa bu orta saha mevkisine alınsın

Geri
Üst Alt