Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Robinho'yu begenmeyenler var, ne tuhaf insanlarsiniz.

Gokhan Inler + Makukula + Essien,Muntari,Appiah tarzinda bir oyuncu.

Jo out

brezi. futbolculardan nefret ettim artik

Cevap: Şampiyonlar Ligi-Kameni / Uefa-Ufuk

yabancı hakkını de sanctis, franko gibi canlı bombalara harcamak gerçekten bir yönetim acizliğidir.. alıcan şöyle canavar gibi orta saha. basan falan. her maç 1 gol az yemezsek adam değilim.

Yabancı kaleci gelecekse yabancı kontenjanını hakedecek bir adam gelsin,Ochoa gibi..

Bonservis bedeli 6-7 milyon €'dan aşağı olmayan bir kaleci gelsin,misal yanılmıyorsam Mondragonun bonservisine 5 milyon € ödemiştik...

Yok eğer yabancı istemiyorsak Ufuk derim bu saatten sonra bari kendi kalecimizi yaratalım..

afrikadan sadece dmc ve st alacaksın kaleci ise hiç almayacaksın.

ochoa içinse tren kaçtı m.united la anlaşmış diyorlar keşke geçen sene alınsaydı.

geçen sene ochoa ve lloris gibi potansiyeli olan kaleciler yerine de santis in alınması hataydı zaten.

Yokmudur ya piyasada şöyle 6-7 milyon € bonservis veripte alacağımız kaleci

Esasında şeytan diyor Ufuk'a güven ver kaleyi çocuğa kendi kalecimizi yaratalım..

Yabancı kontenjanıylada ön liberoya bir yabancı yıldız alalım..

Var ya çok sağlam bir yerli kalecimiz olsa sırtımız yere gelmez yemine diyorum..

gerçekten kameni çok kaliteli bir isim, her espanyol maçını izlediğimde bu adamı biz niye transfer etmiyoruz diye iç geçiririm :)

Her ne olursa olsun kalecımız türk olması lazım.

bknz. volkan fener rüştü beşiktaş onur trabzon. bizim neden türk olmasın.

Ya benim anlamadığım Leo Franco Atletico Madrid'de nasıl barındı peki bu kadar sene yani bu kadar kötü bir kalecinin Atletico Madrid gibi bir takımın kalesini koruduğunu düşünmek gerçekten çok şaşırtıcı...

İşin ilginç tarafı Leo Francoulu Atletico Madrid geçen sene La Liga'yı 4.cü bitirdi yanılmıyorsam şimdi Leo Francosuz Atletico Madrid 10.sırada

Bence; Arda'nın Servet'in Topal'ın talipleri varsa satılmalı.Hatta Dünya Kupasında parlaması durumunda Elano bile satılabilir.Giovanni'nin bonservisi alınmalı.Hala net birşeyler söyleyemiyorum ama eğer böyle devam ederse Givanni kalsın. Arda,Servet, Leo, Topal'ın satışından ortalama 25 milyon Euro gelir diye düşünüyorum.O paraya da sağlam bir orta saha; defans; ve forvet alınabilir.

Hamit:Bedava

Kallström:Bedava

Diego Godin:bedava

Burdisso: Bedava

Dempsey:9 milyon olsa

Giovanni:7,5 milyon olsa

------------Ufuk----------------

Sabri-----Neill----Godin-----Balta

-----------Kallström-------------

---------Hamit-

------------------Dempsey------

--Keita

------------------------Giovanni

----------Baros---------

Yedekler:

Murat Ceylan: Orta-Bedava

Şahin Aygüneş:Forvet-2 milyon

Sarp:Orta

Emre Çolak:Orta

Sezer Öztürk:Orta-2milyon+Barış

Ali Turan: Defans

Caner:Sol kanat-3,5milyon

Eğer evdeki hesap çarşıya uyarsa bedavaya hem kaliteli oyuncuları getiririz hem de oyuncu satışından cebimize iyi bir miktar kalır..

Guillermo Ochoa

Çok övülen bir kaleci videolarada bakarsak yan toplara hakim refleksleri iyi özgüveni fazla olan biri.

YouTube - Guillermo Ochoa - Superman

Gereğinden fazla iyi bir kaleci.Bizim için olacağını zannetmiyorum.bize böylesi değil sadece iyisi lazım.Bu çok iyi çünkü.:ciftetelli::cheeky-smiley-022::ciftetelli::cheeky-smiley-022::2_thumbs_up_-_anima

Kameni'yi beğenmeyen arkadaşlar var.Soruyorum bu adamı kaç kere izlediniz bence şu anda İspanya'da Casillas'tan sonra en iyi kaleci...

yabancı hakkını kaleciden yana kullanmamak lazım.bence ortasaha için yaya toure tarzı zebellah gibi top tekniği olan bi adam lazım.

************************ufuk*******************************

**eboue***********neill*************emre güngör*********hakan**

***********************emana veya mousa sissoko**************

**************elano*********************nuri şahin************

***keita********************************************arda****

************************baros******************************

udinesede işler kötü ,

gökhan inleri koparabilirmyiz acep???

Geri
Üst Alt