Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

kenwyne jones 1984 dogumlu trinidad tobagolu forvet oyuncusu. sunderland'de oynuyor.güç teknik sürat herşey var adamda adebayor a benziyor.golünü attıktan sonra 2-3takla atıyor bize gelse keita ile müthiş ikili olurlar.golden sonra beraber takla atarlar.

moussa sissoko gelecegi pek bi parlak olan onlibero zencisi.box to box oyun stiline uyan bir adam dinamo gibi bi karşı kaleye bi kendi kalesine mekik dokur.

1988 doğumlu , 1,88 boyundaki fc toulouse'un orta saha oyuncusu . geçen sezon moussa sissoko ve etienne didot ile beraber takımının uefa avrupa ligine katılmasında büyük katkı sağladı.2009 toulon turnuvasında fransa u 21 milli takımı kadrosundaydı .finalde şili'ye yenilen fransaturnuvayı 2 bitirirken etienne capoue'da turnuvanın en iyi ikincisi oldu , arjantinli bücür diego buonanotte'nin arkasından.

Guillermo Ochoa(Americana):Bu adam bize gelmez Arsenal alır bunu sene sonu.Ama

1000*Leo Franco=Ochoa eder.

Refleksler inanılmaz

Hırslı,psikopat bir yapısı var yer yer.(Leo Franco tam tersi)

Topu oyuna çok iyi sokuyor(3-4 maçını izledim ordan biliyorum.)

Ama bu adamı almak için 10 Milyon Euro bonservis vermek lazım.Adam henüz 24 yaşında.Çok genç yani bir kaleci için.

Ama benim Aslantepe'de hayal kadrom hep yazdım yine yazacağım.

--------------------------Ochoa-----------------------------------------

--Sabri--------Neill------------------Diego Godin----------Hakan Balta-----

----------------------M.Diarra--------------------------------------------

--------------Hamit------------------Elano--------------------------------

--Keita---------------------------------------------------Arda------------

----------------------M.Baros---------------------------------------------

Guillermo Ochoa(Americana):Bu adam bize gelmez Arsenal alır bunu sene sonu.Ama

1000*Leo Franco=Ochoa eder.

Refleksler inanılmaz

Hırslı,psikopat bir yapısı var yer yer.(Leo Franco tam tersi)

Topu oyuna çok iyi sokuyor(3-4 maçını izledim ordan biliyorum.)

Ama bu adamı almak için 10 Milyon Euro bonservis vermek lazım.Adam henüz 24 yaşında.Çok genç yani bir kaleci için.

Ama benim Aslantepe'de hayal kadrom hep yazdım yine yazacağım.

--------------------------Ochoa-----------------------------------------

--Sabri--------Neill------------------Diego Godin----------Hakan Balta-----

----------------------M.Diarra--------------------------------------------

--------------Hamit------------------Elano--------------------------------

--Keita---------------------------------------------------Arda------------

----------------------M.Baros---------------------------------------------

bu kadroyla ezemeyeceğimiz takım yok ama zor özellikle ochoayı alabilmek.

ochoa dünya kupasında meksikanın kalesini korur ordan da man utd veya milana gider. o yüzden erken davranmak lazım nasıl leoyu geçen sene bu dönemler bağladıysak ona da erken davranmalıyız.

ochoa dünya kupasında meksikanın kalesini korur ordan da man utd veya milana gider. o yüzden erken davranmak lazım nasıl leoyu geçen sene bu dönemler bağladıysak ona da erken davranmalıyız.

van der sar sene sonu emekli oluyor.ochoa ile anlaşılmış sene sonu için.ben yinede yabancı tercihini kaleden yana kullanmam.

Orta saha için yerli ; Hamit , Nuri , Murat Ceylan, Kayserili Abdullah,Belediyeli Mahmut Tekdemir veya Kasımpaşalı Yekta'dan biriyle anlaşılmalı. Çünkü artık kaliteli yerli rotasyınumuz da azalıyor.

Orta Sahaya Raul Meireles iyi olurdu... Ama Şampiyonlar ligine gidemezsek bu sene Bu tür adamları almak zor...

Orta Sahaya Raul Meireles iyi olurdu... Ama Şampiyonlar ligine gidemezsek bu sene Bu tür adamları almak zor...

Meireles'i alalım her hafta Elano gibi konuşulur bu forumda. Pas yapamıyor. 60 metreden çakmıyor felan gibi yorumları çok duyarız.

Caner'in opsiyonu alınmazsa sol kanata Çağlar iyi olur.

kaleye assenjo defansa : aykut demir , orhan şam,çağlar birinci ,diego godin,

orta sahaya;nuri ,hamit,gökhan inler

forvete ;sercan ,mustafa pektemek ve ali güzeldal harika bir kadro olur

bence yerli oyuncuların iyi olması gerekir önceki senelerde yerli oyuncular iyi olduğu zaman takımda iyi oluyodu fakat bu sene yerli oyunculardan iyi randıman alınmadığı için takımda iyi oynayamıyor

kenwyne jones 1984 dogumlu trinidad tobagolu forvet oyuncusu. sunderland'de oynuyor.güç teknik sürat herşey var adamda adebayor a benziyor.golünü attıktan sonra 2-3takla atıyor bize gelse keita ile müthiş ikili olurlar.golden sonra beraber takla atarlar.

varya ben bu adamı kaç yüz kere söyledim,hele bi chelsea maçı vardı terry e kafayı yedirmişti:D,makukula nın süratli versiyonu gibi bişey

Cevap: Şampiyonlar Ligi-Kameni / Uefa-Ufuk

Kameni iyi kaleci.. Tam isabet olur gelirse..

Caner'in opsiyonu alınmazsa sol kanata Çağlar iyi olur.

Bence alınacaksa Caner alınmalı.Adam joker çünkü.Bek diyorsun elinden geleni yapıyor ve hakkını veriyor gibi.Açık diyorsun epey güzel oluyor.Lig için biçilmiş kaftan..Kaçırılmamalı.

Mönchengladbach'da da bir tane Amerikali orta saha var. Yanilmiyorsam ismi Michael Bradley, izledigim maçlarda çok begenmistim. Cok da yasli degil.

Bradley için beyaz tenli Emana tabirleri yazılıp çiziliyordu.bitmeyen bir enerjisi var.Henüz de 23 yaşında.ama bana soracak olursan ben Dempsey'i isterim.Bir kere en verimli olabilecek bir yaşta,henüz 27.Ve uzun yıllar EPL de takımında istikrar sağlayarak birçok maçta forma giymiş bir isim.Orta saha için biçilmiş kaftan.Bradley ise defansif ortasah diye biliyorum.Alınacağını bilsem ikisini de öneririm ama nerdeee.!!

-------------Bradley----------------

-------Hamit---------dempsey------

Bir takımın en önemli bölgesi olabilecek bir mevkii belkide en önemli yeri Kalesi...Dün bunun en somut örneğini yaşadık maalesef.

Ne oldu dün Leo Franco kendi özelliklerini (!) sergiledi.Yani hantal, yer tutmayı bilmeyen ve oldukça ileri açılan bir kaleci olduğunu bir kez daha gösterdi...Taraftar da onu ıslıkladı , yanlış ! Hem de yanlış kere yanlış bence..Neden diyeceksiniz, nedeni ;Leo Franco'nun böyle bir kaleci olduğunu bilerek aldık biz onu.O zorla beni alın demedi.Taraftar ıslıklamayabilirdi ve haftaya Rijkaard onu kalede oynatmazdı ve sene sonunda da giderdi.Bu iş bu kadar basit.

Peki şimdi ne yapmalı ?

Bana kalırsa sene sonunda eğer takımın yeri Şampiyonlar Ligi olursa Kameni alınmalı veya en azından onun kalitesinde bir KALECİ...Farz edelimki Uefa'ya kaldık işte ozaman kaleye Ufuk geçmeli ve geleceğimizi kurtaracak tecrübeyi kazanmalı yani KALE'mizi çevirmeli !

İnşallah yönetimde benim gibi düşünüyordur.

400x400_carloskameninew.jpg
18_259403_23FAN12UFUK.jpg

Özür dilerim transfer bölümüne taşınsa şu konu daha şık olmazmı...;)

Bir yerli kaleci monte etmemiz lazımdı çoktan.Ama nedense 1 yabancı hakkımızı yok yere arayışlara harcıyoruz.

O yabancı hakkını defansı göbeğine kullanıp Neill in yanına kaliteli bir stoper almalıyız.

Geri
Üst Alt