Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Stopere papa gueye

defansif orta sahaya tiote

oyunu iki yönlü oynayan hamit altıntop

sol açığada pedersen

Stopere papa gueye

defansif orta sahaya tiote

oyunu iki yönlü oynayan hamit altıntop

sol açığada pedersen

kaleye : ufuk

defans : gerek yok ali turanda geliyor..

defansif orta saha : tiote

iki yönlü orta saha : anthony annan

sol acık gerek yok : arda - caner - gio kalırsa , kesin vede kesin gerek yok...

annan ve tiote akılcı bir strateji ile toplam 7-8 milyon euroya alınır vede bizim bütün dertlerimiz biter...

Dün Lyon'un kalecisini izledim gerçekten müthişti kaç tane %100 'lük gol pozisyonunu çıkardı biz niye çıkaramıyoruz böyle kaleciler.Ayrıca kadromuzdaki Türk oyuncuların kalitesini yükseltmemiz lazım o yüzden şu oyuncuları almamız gerekir.

1) Sercan Yıldırım

2) Gökhan İnler

3) Selçuk İnan

4) Eren Güngör

Birde bazı arkadaşlar Tiotte'yi önermiş.Gerçekten çok potansiyelli iyi bir orta saha

oyuncusu.Bir kere çok atletik enerjik hızlı çabuk ve fizik gücü yüksek bir oyuncu.Ayrıca

oyun içinde çok cesaretli dikine oynamayı seven bizimkiler gibi kaptırırım diye korkmayan

bir yapısı var.Bileklerinede son derece hakim teknik kapasitesi yüksek ve en önemlisi bu

özelliklerini daha da geliştirebilir.Çok isabetli bir transfer olur.

Birde bazı arkadaşlar Tiotte'yi önermiş.Gerçekten çok potansiyelli iyi bir orta saha

oyuncusu.Bir kere çok atletik enerjik hızlı çabuk ve fizik gücü yüksek bir oyuncu.Ayrıca

oyun içinde çok cesaretli dikine oynamayı seven bizimkiler gibi kaptırırım diye korkmayan

bir yapısı var.Bileklerinede son derece hakim teknik kapasitesi yüksek ve en önemlisi bu

özelliklerini daha da geliştirebilir.Çok isabetli bir transfer olur.

sadece tiote değil

tiote ve anthony annan ikilisi bizi ucurur, enerji yüklü bir takıma döneriz, hucum hattı onların geriden verdiği destekler etkinliğini 3-4 katına cıkarır, ağır dediğimiz servet bile takımda kalması halinde taraftarın gözünde yeniden kahraman olur çünkü bu adamlar orta saha güc enerji tempo pas defansa hucuma yardım ,var oğlu var ... bırakın elano melanoyu iş yapacak adamları alın artık..

sadece tiote değil

tiote ve anthony annan ikilisi bizi ucurur, enerji yüklü bir takıma döneriz, hucum hattı onların geriden verdiği destekler etkinliğini 3-4 katına cıkarır, ağır dediğimiz servet bile takımda kalması halinde taraftarın gözünde yeniden kahraman olur çünkü bu adamlar orta saha güc enerji tempo pas defansa hucuma yardım ,var oğlu var ... bırakın elano melanoyu iş yapacak adamları alın artık..

Tamamen katılıyorum.

Sol beke Malik Fatihi kiraliyabiliriz.

Türk statüsünde, ve Moskau da onyior ama kiralik su an Mainz (Bundesliga) da.

sercan yıldırım,gökhan inler,andre mortiz,yekta kurtuluş

Inler imkansiz.

Sercan Yildirimi bu takimda görmek istermiyim ? Yani sezon basi istiyordum,ama simdi o cirek halinlen hayir diyorum

kaleye : ufuk

defans : gerek yok ali turanda geliyor..

defansif orta saha : tiote

iki yönlü orta saha : anthony annan

sol acık gerek yok : arda - caner - gio kalırsa , kesin vede kesin gerek yok...

annan ve tiote akılcı bir strateji ile toplam 7-8 milyon euroya alınır vede bizim bütün dertlerimiz biter...

Süper.Ancak yerli bir orta sahanın da olması lazım.Artık Hamit mi olur,Nuri mi olur,Murat ceylan mı olur orayı bilmem.Tek bildiğim yerli ve sırıtmayacak bir ortasaha olsa iyi olacaktır.

--------tiote---------

Hamit---------Annen-

Keita---------giovanni

-------baros---------

sercan yıldırım,gökhan inler,andre mortiz,yekta kurtuluş

Ligin küme düşmemeye oynayan takımlarından oyuncu alırsın yerli ve genç ise.Makul görülür.ancak o takımdan adı sanı belli olmayan,ne vereceği hiç belli olmayan bir yabancıyı almak mantık işi değil bence.Yapacaksan genç yabancı transferini gidip kendin bulacaksın.Alıp getireceksin.Ayrıca Yekta ise gelmiş 25 yaşına Andre Moritz desen 24 yaşında.Bence gereksiz olur.Sercan çok pahalı,Gökhan ise daha beter pahalı.Kusura bakma mesajlarına böyle yanıt vermek istemezdim ama görünen böyle.:o:o:o:o:2_thumbs_up_-_anima

Ligin küme düşmemeye oynayan takımlarından oyuncu alırsın yerli ve genç ise.Makul görülür.ancak o takımdan adı sanı belli olmayan,ne vereceği hiç belli olmayan bir yabancıyı almak mantık işi değil bence.Yapacaksan genç yabancı transferini gidip kendin bulacaksın.Alıp getireceksin.Ayrıca Yekta ise gelmiş 25 yaşına Andre Moritz desen 24 yaşında.Bence gereksiz olur.Sercan çok pahalı,Gökhan ise daha beter pahalı.Kusura bakma mesajlarına böyle yanıt vermek istemezdim ama görünen böyle.:o:o:o:o:2_thumbs_up_-_anima

büyük ayar...

hamit a.

riice

eduardo

serdar t.

ömer t.

Gökhan-Hamit-Nuri...Bu üçlüden ikisi ne yapıp edip alınmalı.Bu ortasaha başka türlü adam olmaz.Nuri-Gökhan-Elano üçlüsü bu takımı uçurur.Sol beke Fathi'yi önermiş bir arkadaş o da cuk diye oturur bu takıma.Çok iyi bir solbek.Kaleci için ise ille de yabancı diyorsak Jeremie Janot'u öneriyorum.Fransa Ligi'ni takip edenler bilirler inanılmaz bir kalecidir bu adam.Tecrübeli,çok da yetenekli bir kaleci.Jo ve Gio'nun da bonservislerini almalıyız.Bu iki oyuncu için çok fazla bir bonservis isteyeceklerini düşünmüyorum.Zaten bekleneni verememişler takımlarında.Kadrom da şu olurdu;
-----------------------Janot---------------------​
Sabri----------Neill-------------Emre--------Fathi​
Nuri-----------------Gökhan------------------Elano​
Keita---------------Baros--------------------Gio​

hocam naptın ya 25-24 gayet genç değil mi:o

Yekta iyi adamdır son Beşiktaş maçında sağ açıkta oynadı ve 2 asist yaptı. İbrahim Üzülmez durduramadı Yekta'yı.

24-25 bencede ideal ne zaman alacaz anasının karnındaykenmi

Geri
Üst Alt