Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

----------------Sinan Bolat(Ufuk)------------------

Sabri(Uğur)-Neill(Güngör)--P.Gueye(Ali T.)-Hakan(Çağlar)

-------------YasinPehlivan-------------------

----------Emana-------------D.Zokora------------

Keita(Gio)------M.Niang(Baros)----Arda(Caner)-----

Breh, breh be.Karam karam karardık gene.Harbi iyi kadro.Tek kötü tarafları; Mamadou Niang cidden çok pahalı.Zokora ise henüz bu sezon geldi Sevilla'ya.Bırakmaz diye düşünüyorum.Ayrıca adı türk kendisi yabancı olabilecek birisi de bilmiyorum nasıl olur.

Savunmaya adam almamıza gerek yok. Neill ile Ali Turan götürür bu işi.

Tungay gelsin Galatasaray futbol takımına olan bağlılığımı askıya alırım. Kendisi Galatasaraylılara ana avrat sövmüş ezik şerefsizin teki.

Alt yapıdan Rijkaard kafasına göre orta saha topçusu çıkarmak lazım (Okan-Emre-Suat) tarzı hazırı illaki vardır ama bize tuzlu gelir.

O zaman epey bir beklemek gerekir.Rijkaard için en az bir 5 sene lazım o dediklerini harmanlayabilmesi için.

Mesajım yanlış anlaşılmasın.Ben çok isterim şahsen şöyle bir 10 sene kalmasını ancak yerel basın henüz sezon bitmeden ipini çekiyorsa bilmem gerisini artık.

Papa Gueye - Spielerprofil - transfermarkt.de

Jajá Coelho - Spielerprofil - transfermarkt.de

Bu iki azmanı hatırlayan var mı? Bjk ve bize karşı maçlarında.Dikkat ettim ikisindede harikalar yaratmışlardı.Bu adamlar nasıl daha kapsamlı bilen var mı?

İkisi de birbirinden mükemmel. Özellikle Jaja, Dunga onu neden hala çağırmıyor anlamıyorum tıpkı Ronnie'yi çağırmadığı gibi. Alırsak büyük iş yaparız ama yönetimin haberi vardır umarım bu ikiliden yoksa zor oğlu zor.

İkisi de birbirinden mükemmel. Özellikle Jaja, Dunga onu neden hala çağırmıyor anlamıyorum tıpkı Ronnie'yi çağırmadığı gibi. Alırsak büyük iş yaparız ama yönetimin haberi vardır umarım bu ikiliden yoksa zor oğlu zor.

Renktaş ikisininde bonsevisi 6,5 milyon Euro diyor.Bu kadar tanınan bir klübün oyunları değil sonuçta.Anlamadım bu işten bişi.Neyse ben pahalı transferlere karşıyım.:)

Ama almakta isterim bu adamlar buraya yatmaya değil,oynamaya gelir.

Zamanında nasıl Hakan Ümit gibi golcüleri takımımıza kazandırmışsak

Mustafa Pektemek in de alınma vakti gelmiştir.

Renktaş ikisininde bonsevisi 6,5 milyon Euro diyor.Bu kadar tanınan bir klübün oyunları değil sonuçta.Anlamadım bu işten bişi.Neyse ben pahalı transferlere karşıyım.:)

Ama almakta isterim bu adamlar buraya yatmaya değil,oynamaya gelir.

6,5 mu hemen alalım o zaman:D,shaktar jaja ya en son 20 vermişti

Ben şu ortasahayı istiyorum.

-------------------------M.Sisokko(Juventus)--------------------------------

----------Obi Mikel(Chelsea)-------------------Elano-------------------------

ama

1)yabancı sınırlaması kalkmalı

2)Bu adamların kafasına taş düşmeli.

3)Bize piyango vurmalı.

4)Her sene kanat trasnfer eden yönetim vazcaymalı.

5)Fener zenci sever,ama bu kadarı fazla mı olur ne?Zaten bu orta saha ile de yenemezsek gidip yapılacak 3.köprüden atlayak topluca.

Düşünsene rakip

------------------------Selçuk---Baroni-----Emre----------------------

sen

----------------------Sisokko-----------------------

------Mikel------------------------------Elano------

ama maç sonucu yine hüsran.Şaka bire yana bizim takımı ancak bu iki azman tarzı orta saha kaldırır.

6,5 mu hemen alalım o zaman:D,shaktar jaja ya en son 20 vermişti

Hocam Shaktar, Kharkiv'in ezeli rakibi. Şimdi Arda'ya Fener 30 milyon euro verse kabul eder miyiz ? Yok tabiki ama Liverpool 15 verse anında bırakırız. Aslında H. Üstünel farkıyla Jaja'yı 5 e falan kapatırız.

Elano gitsin emana,alou diaarra, kalström gelsin.

Hocam Shaktar, Kharkiv'in ezeli rakibi. Şimdi Arda'ya Fener 30 milyon euro verse kabul eder miyiz ? Yok tabiki ama Liverpool 15 verse anında bırakırız. Aslında H. Üstünel farkıyla Jaja'yı 5 e falan kapatırız.

imkansız ya bence 15-20 den aşağı hayatta bırakmazlar,acayip bi oyuncu kendisi:D

Metalist'teki adamlar balon zaten. Piyasası 5 milyon € bile değil o adamların normalde.

Jaja yı bilmemde şu defanslarında oynayan bi adam vardı tam balon papa yeni gine mi ne varya :D

Bilicadan iyi adam değil kapalı savunma diye iyi gözüküyor.

Geri
Üst Alt